2021-2022学年高中英语 Module 1 Europe模块测评训练(含解析)外研版必修3.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高中英语 Module Europe模块测评训练含解析外研版必修3 2021 2022 学年 高中英语 Europe 模块 测评 训练 解析 外研版 必修
- 资源描述:
-
1、第一模块测评(时间:120分钟满分:150分)第一部分:听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。M:When can we expect you for dinner?Can you come tonight?W:Not tonight.I promised to go to a concert with my sister.M:Well.How about Friday
2、then?W:That sounds fine.1.Why does the woman refuse the invitation for tonight?A.She doesnt like the man.B.She has another appointment.C.She is too busy with her work.答案BM:What kind of music do you like?W:I like classical music.Do you?M:Well,you see,classical music always sends me to sleep.2.What do
3、es the man think of classical music?A.He does not like it at all.B.He prefers it to other music.C.He enjoys it at bedtime.答案AM:Hi!Werent you two at the English Evening yesterday?W:Yes.How did you like it?M:I thought it was great!Im Jeff.What are your names?W:Im Allison and this is Melissa.M:Nice to
4、meet both of you.3.What did the two girls do yesterday?A.They went to the English Evening.B.They went to meet Jeff.C.They became friends at the English Evening.答案AW:Can you take me to the Fairyland Railway Station quickly?Im afraid I wont be in time for my train to Manchester.M:Ill try.But the traff
5、ic is so heavy;it will take at least 15 minutes.W:OK.In that case Ill still have another 15 minutes left for my nine-forty train.4.What time is it now?A.9:00.B.9:10.C.9:40.答案BW:How come you were absent from class yesterday morning,Henry?M:Im sorry,madam.My cousin was coming home from England,and I h
6、ad to go to the airport with my father to meet him.W:Better ask for permission next time.5.What do we know about the man?A.He saw off his father at the airport yesterday.B.He was late for class yesterday afternoon.C.He went to meet his cousin yesterday morning.答案C第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白
7、。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6至8题。W:Tell me,Jack.Do you look through the Web much?M:Well,to tell the truth,Im so busy with my work.I dont really have much time to surf the Web.Let me think.I suppose I log on a c
8、ouple of times a week,for about two or three hours at a time.W:So,what do you do on the Internet when you log on?M:Well,sometimes I look up information I need for my job.It saves a lot of time when you look through books in the library.W:Yes,it sure does.6.What are the two speakers mainly talking ab
9、out?A.When they surf the Web.B.What they do on the Internet.C.How they look up information online.答案B7.How often does the man probably surf the Internet?A.Once a week.B.Twice a week.C.Several times a week.答案C8.What do we know about the man?A.He has never sent an email.B.He gets some help from the We
10、b.C.He shows no interest in the Internet.答案B听第7段材料,回答第9至11题。W:Oh,dear!M:Im sorry.I do hope I havent hurt you.W:Oh,no.I was just a little startled.Thats all right.Its quite all right.M:But it isnt all right.I made you drop your shopping bags.Let me pick these bags up.W:You must have been in a great h
11、urry.Never mind.M:I was only going to catch the bus.Im afraid I wasnt looking where I was going.I hope nothing was destroyed.W:Oh,no.Thank you very much.M:I do apologize.W:Dont worry about it.There is no need to apologize.Look!Here comes the bus.Youll catch it if you run.M:Oh,so I shall.9.Where does
12、 this conversation take place?A.On a train.B.Near a bus stop.C.In a department store.答案B10.What did the man do?A.He hurt the woman.B.He helped the woman carry the bags.C.He made the woman drop the bags to the ground.答案C11.What is the woman like?A.She is kind.B.She is rude.C.She is proud.答案A听第8段材料,回答
13、第12至14题。M:Hello,Ms Thomas.What can I do for you?W:Well,Ive been having bad stomach pains lately,doctor.M:Oh,Im sorry to hear that.How long have you been having them?W:Just in the last few weeks.I get a very sharp pain about an hour after having meals.M:I see.Do you get this after every meal?W:Let me
14、 think.No,its usually in the afternoon,after lunch.M:Well,what do you have for lunch?W:Oh,I mostly just have a quick hamburger and rush back to the office.Were very busy at the moment.M:Well,I dont think its a serious thing.Maybe you eat too quickly.Its bad for your health.W:My husband is always tel
15、ling me that.M:Anyway,Ill give you something for it and see what happens.Take the medicine three times a day.W:After meals or before?M:After eating.W:Thank you,doctor.M:Youre welcome.12.Where does this conversation take place?A.In a restaurant.B.In a hospital.C.At the office.答案B13.When does the woma
16、n get a pain in stomach?A.About an hour after she has eaten.B.About an hour before she has eaten.C.Just when she begins to eat.答案A14.What can you conclude about the womans husband from this conversation?A.He eats very quickly.B.He doesnt eat as quickly as his wife.C.He sometimes eats more slowly tha
17、n his wife.答案B听第9段材料,回答第15至17题。W:Dad,what will we have for dinner?M:I dont know.Maybe fried fish,chicken soup and.W:Oh,no,Im tired of such things now.M:Im sorry.But that is the only thing I can cook.What do you want to have then?W:I do wish Mom were at home.Why dont we go and eat out for a change?M:
18、Oh,thats a good idea.I like Kentucky Fried Chicken very much.W:Dad,you always talk about fried chicken.Lets have something different.Id like to go to McDonalds this time.M:OK then.Youll drive,wont you?W:No,Im a bit tired today.You should drive.M:OK,OK.I always do things like that.I hope your mom wil
19、l be back soon.Ah,here we are.W:Dad,what would you like to have?Id like a hamburger.M:I want one,too.And some French fries,Jill?W:Please buy me some salad instead.And a glass of Coke.OK?M:Hamburger,salad,and a glass of Coke.Is that all for you,Jill?W:Right,and give me an ice cream,too.Ill go and fin
20、d the seats.M:And Ill get some vegetables for myself,and a coffee.15.Where did the two speakers go for dinner?A.To McDonalds.B.To KFC.C.To a Chinese restaurant.答案A16.Why didnt they eat at home?A.Because Jills mother was not in the house.B.Because Jill was tired of her fathers cooking.C.Because Jills
21、 father wanted to eat fried chicken.答案B17.What did Jill want for her dinner?A.Hamburger,salad,coffee and chicken.B.Hamburger,salad,Coke,and ice cream.C.Hamburger,vegetables and coffee.答案B听第10段材料,回答第18至20题。Many years ago,Manhattan Island,which is a part of the great city of New York,was covered with
22、forest.Along its shores were small Indian villages.In fact,Indians were the only people on the island until 1609.In the spring of that year,Henry Hudson,a famous sea captain,arrived there.He was trying to find a short way to the Far East for Dutch traders.His ship was very small.It was only about th
23、e size of one of the lifeboats you see on modern ocean liners today.Of course,Henry Hudson did not find a shorter way to the Far East.Instead he reached the shores of North America.He came to the mouth of the large waterway now called the Hudson River.As he came near to the shore,he saw an Indian vi
24、llage.The Indians seemed friendly.They even came out to meet the ship and offered their furs to the Dutch sailor in exchange for glass beads and other small things.When Henry Hudson returned to Holland,he showed everyone the fine furs.He told of the rich soil,and the streams filled with fish.Later D
25、utch traders began to send many ships to the rich new world across the sea.18.What do we know about Manhattan Island?A.It used to be a small country.B.Only Indians lived there before 1609.C.It was controlled by Dutch before 1609.答案B19.Why did Henry Hudson go to Manhattan Island?A.He wanted to trade
26、with the Indians.B.He hoped to find a shorter way to the Far East.C.He wanted to find more land for his country.答案B20.How did the Indians react to Henry Hudsons arrival?A.They captured him.B.They didnt allow him to land.C.They were friendly to him.答案C第二部分:阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,
27、从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。A导学号86964007For tourists holding the Barcelona Card,the information below will be useful if you plan to admire some artworks or architectures there.SagradaFamiliaOpening hours:October-March:09:00-18:00;April-September:09:00-20:00Admission:$11,or $10 with the Barcelona CardT
28、he projects vast sale and its special design have made it one of Barcelonas top tourist attractions for many years.LaPedreraOpening hours:November-February:09:00-18:30;March-October:09:00-20:00Admission:$9.50(Save 20% with the Barcelona Card)It is a unique modernist building made of bricks and color
29、ful tiles(瓦).Visitors can see the amazing 800 square meters attic(阁楼)with 270 brick arches that give you a feeling that you are walking inside the skeleton of a whale.BarcelonaFCMuseumOpening hours:6th April-4th October:10:00-20:00;the rest of the year:10:00-18:30Admission:$8.50 for entry to the mus
30、eum and $17 for a guided tourWhen you buy your ticket you have two options:a ticket for the museum to see the football stadium or a special one for $15 where you get to see the stadium and the scenes at the club.PicassoMuseumOpening hours:Check the website for details as they vary depending on the t
31、ime of the yearAdmission:$9 for main exhibitionextra for special showings;Save 50% with the Barcelona CardThe museum has arranged Picassos paintings from his early days to his final works.Arranging the paintings in this way gives you a fascinating insight into the development of Picasso.21.What do w
32、e know about the tourist attractions mentioned in the passage?A.Sagrada Familia is the largest building in Barcelona.B.La Pedrera is well-known for its colorful material.C.Barcelona FC Museum may attract football fans.D.Picasso Museum offers only one exhibition.答案C解析细节理解题。根据BarcelonaFCMuseum部分最后一句话中
33、的“aticketforthemuseumtoseethefootballstadiumoraspecialonefor$15whereyougettoseethestadiumandthescenesattheclub”可知,BarcelonaFCMuseum可能会吸引足球迷。所以选C项。22.If you visit the stadium and the club with a tour guide in Barcelona FC museum,you should pay .A.$25.5B.$34 C.$42.5D.$32答案D解析细节理解题。根据文中“Admission:$8.50
34、forentrytothemuseumand$17foraguidedtour”及“aticketforthemuseumtoseethefootballstadiumoraspecialonefor$15whereyougettoseethestadiumandthescenesattheclub.”可知,如果你带着导游参观时需花费15+17=32。所以选D项。23.What do the attractions have in common?A.The Barcelona Card is a must for visiting them.B.They are all famous for
35、their architectural styles.C.Their opening hours are changeable in different seasons.D.Visitors can have a discount of 20% with the Barcelona Card.答案C解析细节理解题。根据文中内容可知,这几个景点的开放时间根据季节的不同是不断变化的,所以选C项。BIf you ever get the feeling that youre on your own,then spare a thought for Don Sammons.The small town
36、 of Buford in Wyoming is a single-populated area,as the 60-year-old is the only one living there.But even though the town is 8,000 feet up a cold mountain,he says he doesnt feel lonely and he runs a petrol station and convenience shop.Mr.Sammons left Los Angeles with his wife and bought the tiny tow
37、n with six buildings to escape their busy lifestyle.When the couple moved,there were seven people living in Buford working for a railroad that passes nearby,but they all moved away to bigger towns by the mid-1990s.Then his wife died 15 years ago and his son,now aged 26,moved to Colorado three years
38、ago.So that left Mr.Sammons in Buford on his own.He gets about 1,000 visitors a day to the village during the summer,which has a billboard proclaiming(宣布) his small empire(帝国),but this drops to around 100 during the winter,in which the winds often blow at 70 mph.Mr.Sammons turned a school house,whic
39、h operated between 1905 and 1962,into his office and made another old store built in 1895 into a four-car garage.He lives in a three-bedroom small wooden house and enjoys 200 yards to his workplace.“Im the king of the town here,”he said.Buford was formed in 1866 to protect workers building a railroa
40、d.It was once home to 2,000 people,most of whom were foreign migrant (移民) rail workers,and a post office was built in 1880.The town was named Buford after Civil War general John Buford.The town was sold to a private buyer by the railroad company in 1970 and Mr.Sammons arrived with his wife ten years
41、 later after working in the moving business in California.24.The text is mainly about .A.Don Sammons daily lifeB.the history of a small townC.the custom of a townD.an old town and its only owner答案D解析主旨大意题。综合全文信息可知,全文主要介绍布福德小镇及其唯一的居民唐萨蒙斯先生。25.Mr.Sammons bought the town with the main purpose of.A.maki
42、ng money by doing businessB.opening up the tourism industryC.leading a peaceful and quiet lifeD.following general John Buford答案C解析推理判断题。根据第四段的“Mr.SammonsleftLosAngeleswithhiswifeandboughtthetinytownwithsixbuildingstoescapetheirbusylifestyle.”可知,萨蒙斯先生买下布福德小镇的原因是想摆脱忙碌的生活方式,即过一种安逸平静的生活。26.According to
43、the text,Don Sammons.A.lives alone but feels satisfied with his life in the townB.has many friends who come to see him every summerC.sometimes feels lonely because he has no childrenD.is used to the warm weather in winter in the town答案A解析推理判断题。由第二段可知唐萨蒙斯是镇上唯一的居民,再根据第三段中“hesayshedoesntfeellonelyandhe
44、runsapetrolstationandconvenienceshop”和倒数第三段“Helivesinathree-bedroomsmallwoodenhouseandenjoys200yardstohisworkplace.Imthekingofthetownhere,hesaid.”可推断他对在布福德小镇的生活非常满意。27.Which one is the right order of the following events about the town of Buford?a.A post office was built there.b.All rail workers lef
45、t the town.c.Rail workers started to work there.d.A school house operated there.e.A store was built there.A.c-a-e-b-dB.c-e-a-d-bC.c-a-d-e-bD.c-a-e-d-b答案D解析细节理解题。根据文中信息可知,事件c发生于1866年;事件a发生在1880年;事件e发生于1895年;事件d发生在1905至1962年之间;事件b发生在20世纪90年代中期。故选D项。CIf you could have one superpower,what would it be?Dr
46、eaming about whether you would want to read minds,see through walls,or have superhuman strength may sound silly,but it actually gets to the heart of what really matters in your life.Every day in our work,we are inspired by the people we meet doing extraordinary things to improve the world.They have
47、a different kind of superpower that all of us possess:the power to make a difference to the lives of others.Were not saying that everyone needs to contribute their lives to the poor.Your lives are busy enough doing homework,playing sports,making friends,seeking after your dreams.But we do think that
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-605150.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2020高考英语新素养大二轮专题突破江苏版课件:专题5 书面表达 第一节 三 .pptx
