分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 15

类型专题14 任务型阅读 七年级英语提分方案(人教新目标).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:832109
  • 上传时间:2025-12-16
  • 格式:DOCX
  • 页数:15
  • 大小:117.71KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    专题14 任务型阅读 七年级英语提分方案人教新目标 专题 14 任务 阅读 年级 英语 方案 新目标
    资源描述:

    1、专题14 任务型阅读 七年级英语提分方案(人教新目标Go For It)序号内容第一部分简介第二部分任务型阅读做题技巧第三部分寒假作业:任务型阅读题型考点精准把关练一、任务型阅读题型介绍任务型阅读是近几年在各地中考阅读试题中比较常见的题型。要求考生在阅读文章后能够对文章细节精准把握的一种读写结合能力检测的题型。二、任务型阅读题型做题技巧 任务型阅读题型做题技巧还原句子类这种题型要求根据句意结构和上下文提示,选择合适的句子填空,使句意通顺,文意连贯。主要考查句意结构和单词形式,包括各种单词形式、动词的时态语态、非谓语动词等。这类题目难度不大,重点是掌握文意和语境,在正确理解的基础上选出正确的句子

    2、。五选五是常见的呈现形式,要求考生把句子还原到语篇中,考查的是学生的文本语篇分析能力,从而使上下文在语义,语法,结构上完整。技巧及注意事项如下:1.判断挖空所处的位置:一般来讲位于句首通常是概括文章的总结性话语;文章中部通常是转折或者并列关系;文章末尾通常是总结段落或全文。2.根据连接词判断语境:连接词诸如but意味着上下文的语义关系出现转折,遇到此类情况就要弄得上下文说的是什么。而and等并列词语一般是描述前后两个或多个相似的事情。3.根据作者语气口吻推断:该类文章一般情况下主旨明确,有作者自己的态度倾向,所以做题时要看出作者持哪一方态度,不能选择有悖于作者思想的句子。回答问题类(1)快速通

    3、读课文,掌握文章大意。浏览完题目后,带着问题快速通读全文,对文章的大意有一个初步的了解,同时找到文章中的关键句,并确定第二遍细读的重点部分,对于不影响理解和做题的部分可以一带而过,更不必在个别词上花时间。(2)提取有效信息,根据题目要求进行改写。在速度短文后,再回头看题后的问题。这时,能一锤定音的答案就先写好,不能马上确定的答案,根据第一遍速读时的印象到原文中找相关的信息,再进行推敲。尽管有相当的一部分题在原文中能找到答案,不需要推敲,但是大多数还是需要大家进行改写和重组的。(3)仔细推敲,认真复查做完题目后,要立足整体,将完成后的句子再通读一遍,看看所改写的句子是否流畅,语句是否通顺。同时还

    4、要照顾原文,看看答案是否与原文意义相符,时态一致。确保答案正确,大小写无误,语法正确,逻辑合理。完成句子或表格类阅读短文填空,即根据文章的表层意思进行深层次的推理判断,提炼语言填空。首先要粗读文章了解大意,其次通过细读,理解全文。在粗读的基础上,仔细阅读题后所给的题目,根据题目要求,再有重点地返回来仔细阅读。在阅读时要注意辨认和记忆具体事实,重要情节,事物的起因、过程、结果及发生的地点、时间等,这对题目的判断至关重要,需要考生综合所有的细节来理解把握。综合任务类任务型阅读通常有回答问题型,判断正误型,阅读填空型,英汉互译型等题型,不仅考查学生阅读理解层面 能力,更加注重考查学生“写”的能力。阅

    5、读短文回答问题,即根据文章的表层意思进行深层次的推理判断,组织语言回答问题。首先要粗读文章了解大意,其次通过细读,理解全文。在粗读的基础上,仔细阅读题后所给的题目,根据题目要求,再有重点地返回来仔细阅读。在阅读时要注意辨认和记忆具体事实,重要情节,事物的起因、过程、结果及发生的地点、时间等,这对题目的判断至关重要,需要考生综合所有的细节来理解把握。判断正误类“正误判断型阅读理解题”解题思路:(1)阅读原文,捕捉信息。理解大意。先通读原文,捕捉文中所提供的信息,抓住文章大意,理清全文脉络。(2)审读题目,找出相关的依据。读懂短文内容再读题目,把握每一个待判定句子的含义,通过寻读法在原文中找出每一

    6、个问题相关的段落与词句,然后依据短文内容对试题所给出的句子进行是非判断。(3)重读短文,逐题复核,检查无误。完成正误判断后必须将短文重复一遍,以加深对短文的理解,在此基础上再对每一道题进行复查,对一些似是而非的句子,一定要重新认真识别。三、寒假作业:任务型阅读题型考点精准把关练一、回答问题 Hi! Do you know the three children? They are in a happy family. Xiaoxue is beautiful. She is also a hardworking girl. She likes studying. She studies very

    7、 well. She gets up early and finishes her breakfast quickly. Then she rides her bike to school. Liu Xing is a little lazy. He gets up late and then washes his face, brushes his teeth in a hurry. Then he goes to the bus stop without breakfast. He usually plays basketball after school. In the evening,

    8、 he seldom does homework. He goes to bed late. Xiaoyu is a lovely boy. He gets up very slowly and then he usually takes a shower (淋浴) before breakfast. His father often drives him to school. He likes watching TV in the evening.1How does Xiaoxue go to school?_2Does Liu Xing have breakfast every day?_

    9、3What does Xiaoyu usually do before breakfast?_4Who likes playing basketball?_5What do you think of their family?_【答案】1By bike./She rides a bike.2No./No, he doesnt.3He takes a shower.4Liu Xing.5A happy family.【分析】本文向我们介绍了家有儿女中三个孩子的生活。1根据“Xiaoxue is beautifulThen she rides her bike to school.”可知,小雪骑自

    10、行车上学,故填By bike./She rides a bike.2根据“Liu Xing is a little lazyThen he goes to the bus stop without breakfast.”可知,刘星不吃早饭就去上学,故填No./No, he doesnt.3根据“Xiaoyu is a lovely boyHe gets up very slowly and then he usually takes a shower (淋浴) before breakfast.”可知,小雨通常早饭前洗个澡,故填He takes a shower.4根据“Liu Xing is

    11、 a little lazyHe usually plays basketball after school.”可知,刘星喜欢打篮球,故填Liu Xing.5根据“They are in a happy family.”可知,这是一个幸福的家庭,故填A happy family.第二节 阅读下面短文,根据短文内容,简略回答下列问题。 This is Jacks schedule.MondayTuesdayWednesdayThursdayFriday6:40gets up8:00-8:40EnglishEnglishscienceChineseEnglish9:00-9:40mathmathm

    12、athhistorymath10:00-10:40ChineseP.E.ChineseEnglishhistory11:00-11:40historymusicmusicmathscience11:00-13:30has lunch13:30-14:10artChineseartartmusic14:30-15:10sciencehistoryEnglishP.E.Chinese15:20-16:30plays sports17:00gets home21:00goes to bed6Does Jack get up at 6:00 on Thursday?_7What subject doe

    13、s Jack have from 10:00 to 10:40 on Friday?_8On what day does Jack have science?_9How many subjects does Jack have at school?_10What time does Jack go to bed?_【答案】6No, he doesnt.7History.8(On) Monday, Wednesday and Friday.98/Eight.10At 21:00.【分析】文章是Jack的作息时间及课程表的展示。6根据“Thursday”对应的起床时间是6:40,所以他不会6点钟起

    14、床,故填No, he doesnt.7根据“Friday”对应的时间“10:00-10:40”可知,是上历史课,故填History。8根据表格中给出的科目可知,科学课分别在周一、周三和周五,故填(On) Monday, Wednesday and Friday。9根据表格中给出的科目可知,一共有八门功课,分别是English,math,Chinese,P.E.,history,music,art,science;故填8/Eight。10根据表格中“goes to bed”对应的时间是21:00,故填At 21:00。 China covers large areas and has a gre

    15、at population. Different living habits have always been an interesting topic in the country. Recently, another difference between southern Chinese and northern Chinese became a hot one: the way people shop at markets.People from southern China say that they always buy what they need for just one or

    16、two meals. It is normal for them to buy half of a Chinese cabbage, two potatoes and 0.25 kilograms of beef at a time.However, one may be laughed at if he does this in the north. Instead, buying vegetables and meat enough for a week is usual. Also, you can buy a small amount(数量) of fruit, such as a s

    17、ingle apple or pear, each time in the south. Shop owners even help you peel and cut them. But shop owners in the north hardly offer such service. And many fruits are sold in baskets and boxes.The difference could be due to the different weather.Food can be kept for a long time in the north, as it is

    18、 usually cold and dry there. Many northern Chinese have the habit of storing food, especially for the long winter. But the hot and wet weather in the south makes southern Chinese buy just enough food for one meal or one day, or else the food may go bad.11How much food do people from southern China b

    19、uy each time?_12What can a fruit shop owner in the south do for the buyers?_13Why do many northern Chinese have the habit of keeping food?_14What does the underlined words due to mean in China?_15What is the best title for the passage?_【答案】11A small amount of food/Enough for a meal or day.12He can p

    20、eel and cut them for the buyers.13Because the weather is cold and dry and food can be kept for a long time.14因为15Different Buying Habits between South and North in China.【分析】本文主要讲了在中国的南方和北方,人们购物方式有差异,并分析了造成差异的原因。11根据文章第二段内容“People from southern China say that they always buy what they need for just

    21、one or two meals. 来自中国南方的人们说,他们总是只买够一两顿饭所需的东西。故填A small amount of food/Enough for a meal or day.12根据文章第三段内容“Shop owners even help you peel and cut them.”可知店主甚至帮顾客剥和切食物,故填He can peel and cut them for the buyers.。13根据文章最后一段内容“Food can be kept for a long time in the north, as it is usually cold and dry

    22、 there”食物可以在北方保存很长时间,因为那里通常是寒冷和干燥的,故填Because the weather is cold and dry and food can be kept for a long time.14根据最后一段内容“Food can be kept for a long time in the north, as it is usually cold and dry there.”食物可以在北方保存很长时间,因为那里通常是寒冷和干燥的。可知由于不同的气候,人们购物方式会有差异。由此推断出due to的意思是因为。故填“因为”。15根据文章第一段内容“Recently,

    23、 another difference between southern Chinese and northern Chinese became a hot one: the way people shop at markets.” 最近,中国南方和北方的另一个区别成了一个热门:人们在市场上购物的方式。可知本文主要讲中国南北方人们购物方式的差异。故填Different Buying Habits between South and North in China.二、多任务混合问题第一节 阅读下面短文,根据短文内容,按要求完成任务。Its a Saturday morning. Mary doe

    24、snt need to go to school. She says to her mom, “I need some clothes. Can we go to Nice Girls Store?”“Well, what do you need, Mary?” Mom asks her. “My skirt is small, so I want to buy a skirt. And (A) I need a pair of sports shoes, too.” Mary says.“I see. Lets go and see now.” In the store, Mary sees

    25、 a blue skirt. Its nice. So she asks the clerk about the price.The clerk says, “Its twenty dollars.” “OK. Let me talk about it with my mom. Thanks.”Mary asks her mom, “What do you think of that blue skirt, mom?”“Its nice, but (B) I dont think blue is nice on you. What about this green skirt, Mary?”“

    26、Oh, its nice!” Mary says.They take (C) it at a good price. Only 12 dollars! They buy a pair of green sports shoes, too. Its 32 dollars.16把(A)处画线句子翻译成汉语。_17把(B)处画线句子翻译成汉语。_18写出(C)处划线单词“it”指代的内容。_19写出Mary买到的物品。_20简要概括本文大意。_【答案】16我也/还需要一双运动鞋。17我觉得你穿蓝色不好看。/我认为蓝色不适合你。18The green skirt.19A (green) skirt a

    27、nd a pair of (green) sports shoes.20Mary goes shopping with her mother on Saturday morning (and buys some clothes).【分析】本文主要内容是星期六的早晨,玛丽和妈妈去服装店买衣服。玛丽买了一件绿色的裙子和一双绿色的运动鞋。16分析句子可知,本句是陈述句。need翻译为“需要”;a pair of 翻译为“一双”;sports shoes翻译为“运动鞋”; too翻译为“也,还”。故填“我也/还需要一双运动鞋。”17分析句子可知,本句是陈述句。think认为,觉得,当think后接否定

    28、的宾语从句时,一般需否定前移;blue蓝色;nice好看的;on sb.在某人身上。故填“我觉得你穿蓝色不好看。/我认为蓝色不适合你。”18根据上文“What about this green skirt, Mary?” “Oh, its nice!” Mary says.”可知,她们在谈论这条绿色的裙子,她们以很好的价格买下了它。由此可知“it”指代上文提到的那条绿色裙子。故填The green skirt.19根据最后三段可知“What about this green skirt, Mary?”They take it at a good price. They buy a pair o

    29、f green sports shoes, ”可知,Mary买到的物品是一条绿裙子和一双绿色的运动鞋。故填A (green) skirt and a pair of (green) sports shoes.20根据“Its a Saturday morning. She says to her mom, “I need some clothes. Can we go to Nice Girls Store?”和“They take it at a good price.They buy a pair of green sports shoes, too. Its 32 dollars”可知星

    30、期六早晨,玛丽和妈妈去购物,买一些衣服。故填Mary goes shopping with her mother on Saturday morning (and buys some clothes). Hi, Li Hui! Im a girl from England. Im Alice Green. 21. Green is my last name. 22. I have a green schoolbag and a green quilt. I also have two green jackets. Look! There is an apple in my hand. It i

    31、s from my sister. 23. Her name is Helen. I want to make a friend in China. 24. So we want to have a Chinese friend, too. Do you want to be our friend?Where is Helen from?(答案不多于4个单词)25AAlice is my first nameBMy sister is six years oldCGreen is also my favorite colorDHelen says she wants to learn Chin

    32、ese【答案】21A22C23B24D25She is from England.【分析】本文介绍了爱丽丝和海伦的个人信息。21根据上下文“Im Alice GreenGreen is my last name.”可知,此处介绍爱丽丝格林的姓名,故“爱丽丝是我的名”符合语境。故选A。22根据下文“I have a green schoolbag and a green quilt. I also have two green jackets.”可知,此处介绍爱丽丝喜欢绿色,故“绿色也是我最喜欢的颜色”符合语境。故选C。23根据上下文“It is from my sisterHer name i

    33、s Helen.”可知,此处介绍爱丽丝的妹妹海伦,故“我妹妹六岁”符合语境。故选B。24根据下文“I want to make a friend in ChinaSo we want to have a Chinese friend, too.”可知,空格处为海伦想要交中国朋友的原因,选项D“海伦说她想要学习汉语”符合语境。故选D。25根据“Im a girl from England. Im Alice GreenIt is from my sisterHer name is Helen.”可知,爱丽丝来自英国,故她的妹妹海伦也应来自英国。故填She is from England. Hel

    34、lo, boys and girls. Today is Thursday. Im very happy (A) I have art today. My art teacher is a twenty-year-old girl. Shes from Shanghai. Her name is Yang Lei. Shes friendly to us.(B)We all call her “Xiao Yang”.“Xiao Yang” likes sports. Every morning she gets up very early. She usually runs (C) an ho

    35、ur. Every afternoon she plays basketball with us for two hours.(D)她最喜爱的体育明星是姚明。Oh, my favorite sports player is Kobe. I think he is the best basketball player in the world. Oh, I forget to tell you. My name is Gao Lei. Im a Chinese boy. Im in Red Star Middle School. Im in Class Two, Grade Seven. My

    36、English name is Jay.26在(A)空线处填入适当的单词完成句子。_27将(B)画线部分译为汉语。_28选择适当的词汇完成(C)处空线部分。AinBwithCfor29将(D)画线部分译为英语。_30Who is Jays art teacher ?(回答问题) _【答案】26because27我们都叫她“小杨”。28C29Her favorite sports star is Yao Ming.30Yang Lei.【分析】本文主要介绍了高磊的个人情况以及他的美术老师杨蕾的基本情况。26根据句意可知,空前空后在句意上是因果关系,表示我高兴的原因是因为今天我有美术课。becau

    37、se因为,引导原因状语从句,故填:because。27we我们;all都;call称呼;her她;Xiao Yang小杨;call sb. sth.称某人。根据汉语表达习惯,故填:我们都叫她“小杨”。28in+时间段,表示一段时间以后;with用;for+一段时间,表示持续一段时间;根据“She usually runs.an hour.”结合语境可知,此处是说起床后她跑步一个小时,表示持续一个小时,用介词for。故选C。29她的her;favorite最喜爱的;sports star运动明星,是be,主语是第三人称单数,be用is;Yao Ming姚明。根据英文表达习惯,故填:Her fav

    38、orite sports star is Yao Ming.30根据“My art teacher is a twenty-year-old girl. Shes from Shanghai. Her name is Yang Lei.”可知,美术老师叫杨蕾。故填:Yang Lei。三、信息归纳Hello, everyone! Welcome to Lis Restaurant! Here you can not only have delicious food, but also taste a new healthy food-our great special(特色菜)Plan-base

    39、d meat(植物肉). It is not real meat, but looks and tastes like the real meat. We make it with soy(大豆)and peas(豌豆). Its popular these days. We sell plant-based chicken at a good price. It is only $3.5. Each plant-based hamburger is $5.99. If you buy two, you only need to pay $10. Also, a bowl of plant-b

    40、ased pork ribs(排骨)for only $4.9. We also have many tastes and sizes of pizza for you, like cheese and onions, you just pay half price for one. Would you like some ice-cream? You need to pay $2.99 for each ice-cream. If you buy two, you will get a small bowl of mashed potatoes(土豆泥)for free. Come with

    41、 your family or friends and have a nice meal. The service is excellent. Enjoy Food in Lis RestaurantGreat special: 31* plant-based chicken $3.5* plant-based hamburger $5.99 ($32 for two)* plant-based pork ribs $4.9* pizza: half price for one* 33 $2.99If you buy two, you will get a bowl of mashed pot

    42、atoes for 34.Telephone: 392-9172Come and 35.【答案】31Plan-based meat321033ice-cream34free35have a nice meal【分析】本文主要介绍了李家餐厅的菜品及价格。31根据“our great special(特色菜)Plan-based meat”可知,餐厅的特色菜是植物肉。故填Plan-based meat。32根据“Each plant-based hamburger is $5.99. If you buy two, you only need to pay $10.”可知,两个植物肉汉堡需要10美

    43、元。故填10。33根据“You need to pay $2.99 for each ice-cream.”可知,冰淇淋2.99美元一个。故填ice-cream。34根据“If you buy two, you will get a small bowl of mashed potatoes(土豆泥)for free.”可知,买两个冰淇淋,会免费得到一小碗土豆泥。故填free。35根据“Come with your family or friends and have a nice meal.”可知,来餐厅并享受一顿美味的饭。故填have a nice meal。四、信息匹配下面是对五个人的情

    44、况的描述,选项中是七个地方的简介。请为每个人选择一个合适的地方,并将所选的选项写在题前的括号内。36 Ann is a middle school student. She likes English. She needs a dictionary.37 Lucy works in an office. Her workmates(同事)are coming for dinner. She has to buy some food to cook a big meal. 38 Its Sunday. Kate wants to go out and have fun with her fami

    45、ly. They all like plants.39 Jims birthday is coming. He likes basketball very much. His father wants to give him a basketball as a present.40 Susans computer is too old. She wants a new one.AOK Supermarket You can find all kind of food here. The fruits are on sale today. The chicken, vegetables and

    46、fish are very fresh.BSports Channel(频道) Do you like sports? Remember to turn on your TV at 8:00 p.m.CXin Hua Bookstore We have books, dictionaries, magazines, maps newspapers and all kinds of books. Come and have a look.DLi Nings Sports Shop There are clothes, caps, shoes, basketballs, footballs, ba

    47、seballs and so on. All of them are at very good price(价格).E.Modern Computer Shop Different kinds of computers are on sale here. You can get them at very good prices.F.Guang Zhou Zoo Here we have many kinds of animals from different countries. Its a good place for children.G.The Beach Park There is a

    48、 Spring Flower Show in the park. You can see many beautiful flowers and plants of different countries. Come and enjoy with your friends and family. 【答案】36C37A38G39D40E【分析】本文分别介绍了五个人的需求:Ann需要买字典;Lucy需要买食物;Kate想跟家人去公园;Jim的爸爸想买一个篮球;Susan想买一台新电脑。36根据“She needs a dictionary”,可知,她需要一个购买字典的地方,C选项“新华书店:我们有书

    49、、字典、杂志、地图、报纸和各种各样的书。过来看看”符合语境,故选C。37根据“She has to buy some food to cook a big meal”,可知,她需要一个购买一些食物的地方,A选项“OK超市:你可以在这里找到各种各样的食物。今天水果减价出售。鸡肉、蔬菜和鱼都很新鲜”符合语境,故选A。38根据“Kate wants to go out and have fun with her family. They all like plants”,可知,Kate想和家人去一个有许多植物的地方,G选项“海滩公园:公园里有一个春天的花展。你可以看到不同国家的许多美丽的花和植物。来和你的朋友和家人一起享受吧”符合语境,故选G。39根据“His father wants to give him a basketball as a present”,可知,他爸爸想找到一个能买到篮球的商店,D选项“李宁运动商店:有衣服,帽子,鞋子,篮球,足球,棒球等等。它们的价格都很便宜”符合语境,故选D。40根据“Susans computer is too old. She wants a new one”,可知,Susan需要一个能买电脑的地方,E选项“时尚电脑商店:不同种类的电脑在这里出售。你可以以很好的价格买到它们”符合语境,故选E。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:专题14 任务型阅读 七年级英语提分方案(人教新目标).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-832109.html
    相关资源 更多
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆章节测试试题(解析卷).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆章节测试试题(解析卷).docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆章节测试试卷(附答案详解).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆章节测试试卷(附答案详解).docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆章节测试试卷(含答案详解版).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆章节测试试卷(含答案详解版).docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆必考点解析试题(含答案解析).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆必考点解析试题(含答案解析).docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆必考点解析试卷(含答案详解).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆必考点解析试卷(含答案详解).docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆定向训练试卷(详解版).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆定向训练试卷(详解版).docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆定向训练练习题.docx人教版九年级数学上册第二十四章圆定向训练练习题.docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆定向练习试题(解析卷).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆定向练习试题(解析卷).docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆定向练习试卷(含答案详解版).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆定向练习试卷(含答案详解版).docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆定向测试试题(详解版).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆定向测试试题(详解版).docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆定向测试试卷(详解版).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆定向测试试卷(详解版).docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆定向测试试卷(含答案详解版).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆定向测试试卷(含答案详解版).docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆定向测评试题(含答案解析版).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆定向测评试题(含答案解析版).docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆同步训练试题(详解版).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆同步训练试题(详解版).docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆同步练习试题(含详解).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆同步练习试题(含详解).docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆同步练习试卷(含答案详解).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆同步练习试卷(含答案详解).docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆同步练习练习题(详解).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆同步练习练习题(详解).docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆单元测试试题(含详解).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆单元测试试题(含详解).docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆单元测试试题(含详细解析).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆单元测试试题(含详细解析).docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆单元测试练习题(含答案详解).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆单元测试练习题(含答案详解).docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆专题训练试卷(解析版含答案).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆专题训练试卷(解析版含答案).docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆专题训练练习题(详解).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆专题训练练习题(详解).docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆专题练习试题(详解).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆专题练习试题(详解).docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆专题练习试题(含详细解析).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆专题练习试题(含详细解析).docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆专题练习练习题(含答案解析).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆专题练习练习题(含答案解析).docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆专题攻克试题(详解版).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆专题攻克试题(详解版).docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆专项训练试题(含详细解析).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆专项训练试题(含详细解析).docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆专项训练试卷.docx人教版九年级数学上册第二十四章圆专项训练试卷.docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆专项练习试题(解析卷).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆专项练习试题(解析卷).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1