2021届高考英语一轮总复习 Book 8 Unit 4 Pygmalion课时跟踪练 新人教版.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021届高考英语一轮总复习 Book Unit Pygmalion课时跟踪练 新人教版 2021 高考 英语 一轮 复习 Pygmalion 课时 跟踪 新人
- 资源描述:
-
1、课时跟踪练39 Unit 4 Pygmalion.阅读理解AThe skin under the eyes is delicate,which is why it sometimes appears sunken and has darker colouring than elsewhere on the face.Aging and health problems play a role in sunken eyes but other factors can contribute too,so it may affect younger people as well.Dehydration
2、The most common cause of sunken eyes is dehydration,or not having enough water in the body.Consuming too much coffee,soda,and prepackaged drinks may increase production of urine(尿液),which may lead to dehydration.Vitamin ShortagesShortages of vitamin C,vitamin K,and iron can cause eyes to become sunk
3、en.Vitamin C helps with absorbing iron and decreasing bruising(瘀斑),while vitamin K is responsible for blood thickening,the lack of which may cause unhealthy skin.Easy bruising and unhealthy skin will result in sunken eyes. Weight LossMost people tend to lose weight in their face first.Sometimes,the
4、weight loss is sudden enough to make blood vessels(血管)below the eyes easy to see,and the skin clear,producing the appearance of sunken eyes.Sudden weight loss may also cause nutritional shortages,which can lead to sunken eyes.Not enough sleep or poorquality sleep can cause sunken eyes and a persons
5、DNA or the habit of smoking can also contribute to sunken eyes.Most cases of sunken eyes relate to the quality of an individuals nutrition and healthy living.When these causes are corrected,sunken eyes can be resolved without further treatment. This means that causes can be avoided or treated in goo
6、d time to prevent the recurrence of sunken eyes.1What can we do to prevent dehydration according to the text?ARefuse coffee.BDrink more water.CSay no to soft drinks.DHave certain drinks less.2What will lead to bruising below the eyes?ALack of vitamin K. BWater shortages.CLack of vitamin C. DNutritio
7、nal shortages.3Which of the following should be avoided for people losing weight?APale faces. BSudden weight loss.CClean skin. DNarrow blood vessels.【语篇解读】本篇文章介绍了导致眼部凹陷的几种因素,比如缺水、缺乏维生素、体重减轻、睡眠不足或睡眠质量不好等。1解析:细节理解题。根据Dehydration部分中的“Consuming too much coffee,soda,and prepackaged drinks may increase pr
8、oduction of urine,which may lead to dehydration.”可知,喝太多的咖啡、苏打水和预包装饮料可能会增加尿量,进而可能导致身体缺水,由此可知,为了防止缺水,应减少此类饮料的摄入,故选D项。答案:D2解析:细节理解题。根据Vitamin Shortages部分中的“Vitamin C helps with absorbing iron and decreasing bruising.”可知,维生素C有助于铁的吸收和减少瘀斑,所以缺乏维生素C可能导致眼下瘀斑。故选C项。答案:C3解析:细节理解题。根据Weight Loss部分中的“Sudden weigh
9、t loss may also cause nutritional shortages,which can lead to sunken eyes.”可知,体重突降可能会导致营养不足,而这会导致眼部凹陷,由此可知,减重的人应避免体重突降。故选B项。答案:BBIn October,I told the eightyearolds I taught in New Jersey about my plan.“Id like all of you to do extra jobs around the house to earn some money,”I said.“Then well buy fo
10、od for a Thanksgiving dinner for a needy grandmother who had lived alone for many years.”Early in Thanksgiving week,the boys and girls arrived in class clutching their hardearned money.They had raked leaves,set tables,washed dishes,helped with younger siblings.And now they couldnt wait to go shoppin
11、g.In the supermarket,when we headed toward the checkout,pushing a cart filled with turkey and all the trimmings(配料),a kid suddenly spotted another “necessity”and cried “Flowers!”Then,the group dashed toward the holiday plants.I tried to stop them.Obviously,it would be more sensible to use any extra
12、money to buy basic food that could be stretched into meals.Therefore,I pronounced,“You cant eat flowers.”“But Mrs Sherlock,”came the complaint in a loud voice,“Shell need them.”Defeated,I gave in at last.And the children agreed to buy a pot of funny purple chrysanthemums.As we finally pulled up in f
13、ront of a small bungalow hidden in the woods after bouncing along a rutted(留有车辙的)road,a slightly built woman with a weary face came to the door to welcome us.My little group raced to get the food.With each box carried in,the old woman smiled and noddedmuch to her visitors pleasure.When the kids put
14、the flowers on the counter,the woman seemed surprised.“Do you like it here?”a kid asked.“In the woods,I mean.”The woman brightened.She told the children about the birds that flocked to the bread crumbs she put out.“Maybe thats why the Lord sent me this food through you,”she said.“Because I share my
15、food with the birds.”As we returned to the car,we could see the kitchen window.The woman inside waved goodbye,then turned and walked across the room,past the turkey,the trimmings,straight to the chrysanthemums. She put her face in the petals.When she raised her head,there was a smile on her lips.She
16、 was transformed before our eyes.4What does the underlined word “clutching”in Paragraph 2 mean?AGrabbing quickly. BSeizing tightly.CHolding casually. DCatching nervously.5According to Paragraph 4,why did the author try to stop the children from buying the flowers at first?AThe children didnt earn en
17、ough money.BThe children couldnt decide what kind of flowers to buy.CThe author thought it worthwhile to buy more food.DThe author believed flowers cant be eaten.6What can we learn from the 6th Paragraph?AThe children were unwilling to go shopping with their teacher.BIt was not easy for the children
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-361588.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
