分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 11

类型山东省济宁市2018年春季八年级英语下册Unit6Anoldmantriedtomovethemountains测试题新版人教新目标版.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:375324
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOC
  • 页数:11
  • 大小:46KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    山东省 济宁市 2018 春季 年级 英语 下册 Unit6Anoldmantriedtomovethemountains 测试 新版 新目标
    资源描述:

    1、Unit 6 单元测试题一、阅读理解(本大题共15小题,共30分)AWhen someone says extinct(灭绝的) animals, you may think about dinosaurs(恐龙). But now many other animals are becoming less and less in number. These animals might disappear from the earth very soon. Take a look at the following animals. They are all in danger. The Afri

    2、can ElephantThe African elephant is a clever animal. It has a very good memory. But people kill it for its tusks(长牙). Half of the African elephants have disappeared.The African LionThe African lions have nowhere to live because of wars in Southern Africa. Besides, hunters and farmers often kill them

    3、.The TortoiseGeorge is a tortoise. It is the last Pinta Island(平塔岛) giant tortoise. It was found in 1971. Now it lives in a research station. It can still live for another 200 years. But it is the last one of this species(物种) of tortoise.The Tadpole Shrimp(蝌蚪虾)Maybe youve never seen a tadpole shrimp

    4、. This is one of the oldest species on the earth. People have found them in fresh water pools on four continents(州). A tadpole shrimp can only live for two months or less.1.When someone says extinct animals, you may think about_?A. monkeysB. dinosaursC. pandasD. tigers2.People kill the African eleph

    5、ant for its_A. furB. tusksC. noseD. ears3.According to the passage, we know that George _.A. is the name of a scientistB. is 100 years oldC. is the last one of its speciesD. was born in 19714.The tadpole shrimp_.A. is in danger because of its special illness (疾病)B. lives on four continentsC. lives i

    6、n a research stations nowD. is the second oldest species on the earth5.Which of the following is TRUE?A. A tadpole shrimp can live for 100 years.B. The number of some animals are becoming smaller and smaller.C. All the animals in the world are in danger of extinctionD. African elephants have nowhere

    7、 to live.BPeople can use the phone to talk with others almost anywhere on the earth. But when you use the phone, you dont see the person you are talking with. Today some people are using a kind of telephone called the picture phone or vision phone. With it, two people who are talking can see each ot

    8、her.Picture phones can be useful when you have something to show the person youre calling. They may have other uses in the future. One day you may be able to ring up a library and ask to see a book. Then youll be able to read the book right over your picture phone. Or you may be able to go shopping

    9、through your picture phone. If you see something in the newspaper that you think you want to buy, youll go to the phone and call the shop. People at the shop will show you the thing youre interested in right over the phone .Youll be able to shop all over the town and never even leave your room.1. To

    10、day people can use the phone to talk with others .A. in some places in the worldB. in all the townC. only in big citiesD. almost anywhere on the earth2. We can _through the picture phone according to the passage.A. write a bookB. do some shoppingC. have classesD. play games3. The underlined word “it

    11、” in the text means “ ”.A. the picture phoneB. the changeC. the useD. any phone4. Picture phone are very .A. badB. importantC. usefulD. boring5. Which is NOT true according to the passage?A. Today people can use the phone to talk with others almost anywhere on the earth.B. With the picture phones, t

    12、wo people cant see each other.C. Today some people are using a kind of telephone called the picture phone or vision phone.D. With the picture phones, you can show something to the person youre calling.CI Dont Have to Be Like Them(保持真我) All students have to face their own problems when they are growi

    13、ng up. You may not think that having a good family is a problem. But for me , it was. I had to face the problem of being the youngest of the Smith girls.We live in a small town in Pennsylvania, US. There are three girls in the Smith family, Amanda, Theresa and me . People often say things to me , li

    14、ke “ Oh, the three of you , youre such nice girls. Your sisters are so pretty and so thin! Youre really nothing like them . ” That made me sad.At school , all of my teachers had taught my sisters . On the first day of school , they said , “Oh , the youngest of the three! I hope youre just like your

    15、sisters. Theyre such wonderful students.”People always compared(比较) me with my sisters . So I couldnt help comparing myself with them , too. Theresa was smarter(更聪明的), Amanda was prettier . I began to work hard to be more like them . What my sisters did , I did , too. At last , I became drum major(主

    16、鼓手)of our school s marching band . Both Amanda and Theresa had been drum majors . I became editor of the schools newspaper . Theresa had been the editor two years before.But last year, Amanda went to college(大学) , and Theresa went to high school . Now Im by myself at junior high . Everyone knows me

    17、, because Im the drum major and the newspapers editor .Now I dont feel like a Smith girl any more , I feel like myself . Im proud of doing all of the same great things that my sisters did . But the best thing I did was to learn to stop comparing myself with them .6. When people compare the author(作者

    18、) with her sisters , she feels_A. happyB. nervousC. sadD. comfortable7. The author _A. had the same teachers with her sistersB. had different teachers from her sistersC. was taught by some of her sisters teachersD. was taught by herself8. Why did the author become drum major of her schools marching

    19、band ?A. Because she liked that.B. Because her parents asked her to .C. Because her sisters did that before.D. Because her teacher asked her to .9. To the author , now the best thing is that _.A. she becomes much better than her sistersB. she stops comparing herself with her sistersC. no one compare

    20、s herself with her sistersD. she has graduated from the junior school10. From the passage ,what does the author probably tel l us?A. To be yourself.B. Stop working hard.C. Learn from the older.D. Do what others say.二、 单词拼写与运用(共10小题,计10分)1. Please tell me the w_story, from beginning to end.2. The moo

    21、n is s_through the window.3. Mr. Black is my father and he is my mothers h_.4. The b_policeman saved the boy from the burning building.5. There are some yellow leaves on the g_.6. The_(丝绸)is expensive. I dont have enough money for it.7. The_(内衣) is beautiful. I will take it.8. Its not right to_(欺骗)

    22、your teachers or parents.9._(没有人)helped him with his homework. He did it by himself.10. It is_(愚蠢的) of me to follow your advice.三、用所给词的适当形式填空1. Mr Wang has two_(wife) in his life.2. You cant leave a little kid_(stay) at home alone.3.The house is_(make) of bread.4. The children got_(lose)in the fores

    23、t.5. Did you read the story of_(sleep)Beauty?6. Im reading an interesting book_(call ) Harry Potter.7. The_(excite) children forgot to take the presents to the party.8. Mike was_(hide) behind the sofa.9. The farmers kept_(work) in the fields in spite of(尽管) the rain.10. There were several_(object) o

    24、n the floor of the room.四、完形填空 (共10小题题, 计10分)Once upon a time, there was a boy who lived in China. His name was Ma Liang. He loved to _1_, but he didnt have a brush. He was too _2_ to buy one. He often used sticks to draw pictures on the ground. He said to himself, “_3_ I have a brush, I dont need t

    25、o draw on the ground with _4_.” One night, when Ma Liang was _5_, he had a dream. In his dream, he _6_an old man. The old man gave him a magic _. The old man said to Ma Liang, “I give you a magic brush. You can use it to help the poor in your village.” The next morning, when he _7_, he found a real

    26、brush in his hands. Ma Liang felt very _8_. He went to the village and decided to help the villagers. Some villagers said, “There has been a drought (干旱) and our crops (庄稼) are dying.” Ma Liang took out the magic_9_and drew some _10_. Then it began to rain. The villagers said thanks to Ma Liang.五、阅读

    27、表达(共5小题,计10分)A group of frogs(青蛙) were travelling through the woods, and two of them fell into a deep pit (坑). When the other fogs saw how deep the pit was, they told the two frogs that they had to give up. The two frogs didnt listen to them and tried to jump up out of it.Finally, one of the frogs l

    28、istened to the other frogs words and gave up. He fell down and died. The other frog went on jumping as hard as he could.Once again, the crowd of frogs shouted at him to give up and wait for death.He jumped even harder and finally made it out. When he got out, the other frogs said, “ Did you not hear

    29、 is us ? ”To their surprise, the frog explained to them that he was deaf. He thought they were encouraging him the whole time.Words have the power of life and death. Encouraging words can lift someone up and help him make it through difficulties. But bad words can hurt people. So always be careful o

    30、f what you say.根据短文内容回答下列问题。1. What did the other frogs told the two frogs when they fell into the pit? (no more than 5 words) _2. Why did one of the frogs die ? (no more than 11 words) _3. Why did another frog jump out of the pit ? (no more than 13 words) _4.把文中画线的句子译成汉。 _5.请给短文拟一个适当的英文标标题。 _六、书面表达

    31、(共1小题,计15分)用英语介绍一下精卫填海的故事,80词左右。提示内容: 炎帝有有一个女儿,他很爱她,她她经常在花园里玩。有一次她去大海里划船,结果掉进海里淹死了。她的父亲很伤心,她变成了一只名叫精卫的鸟,决心用石子把大海填平。提示词语: love,play,die, change,into, decide _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _参考答案一、阅读题答案及解析【答案】1.B 2.B 3.C 4.B 5.B【解析】【小题1】试题分析:当有人说已经灭绝的动物,你可能会想到恐龙。但现在许多动物正变得越来越少。这些动物可能很快就从地球上消失。看看下面的动物。他们都处于危险之中。短文

    32、列举了四种濒临灭绝的动物:非洲象;非洲狮;巨型陆龟;蝌蚪虾。 B细节理解题。根据短文中的句子When someone says extinct(灭绝的) animals, you may think about dinosaurs(恐龙).可知,一提到灭绝的动物,首先想到的是恐龙。故答案为B。【小题2】B 细节理解题。根据短文中的句子“But people kill it for its tusks(长牙).”可知,非洲大象遭受屠杀的原因是获取它的象牙。故答案为B。【小题3】C细节理解题。根据短文中的句子George is a tortoise. But it is the last one

    33、of this species(物种) of tortoise.可知,George是巨型陆龟这个物种中的最后一只。故答案为C。【小题4】B细节理解题。根据短文最后一段中的句子People have found them in fresh water pools on four continents(州).可知,答案为B。【小题5】B细节判断题。根据短文第一段中的句子“But now many other animals are becoming less and less in number.”现在许多其他动物的数量正变得越来越少。故 B答案与原文相符。答案为B。【答案】6.D7.B8.A9.

    34、C10.B【解析】【小题6】试题分析:这篇文章讲述了现在的人们都可以使用电话和地球上任何一个人讲话,现在也有一些人使用一种可视电话,就可以看到和你通话的人,还可以通过电话购物,看书,非常方便。D细节理解题,根据文章Today people can use the phone to talk with others almost anywhere on the earth.可知,今天的人们可以使用电话和地球上任何地方的人交谈,故选D。【小题7】B 细节理解题,根据文章Or you may be able to go shopping through your picture phone. 人们可

    35、以使用可视电话来读书和购物。故选B。【小题8】A细节理解题。根据文章Today some people are using a kind of telephone called the picture phone or vision phone. With it, two people who are talking can see each other.今天一些人使用一种可视电话,用它,两个通话的人就可以看见彼此。可知it指代的是可视电话。故选A。【小题9】C细节理解题。根据短文内容可知,可视电话,可以看到和你通话的人,还可以通过电话购物,看书,非常方便。故答案为C。【小题10】B细节判断题

    36、。依据文中句子“Today some people are using a kind of telephone called the picture phone or vision phone. With it, two people who are talking can see each other.”可知,使用一种可视电话,就可以看到和你通话的人。故B答案错误。11.C 12.A13.C 14.B15.A【解析】【小题11】试题分析:短文大意:作者在小时候常常跟她的姐姐们作比较,做她的姐姐妹喜欢做的事,但现在所做的最好的事情就是不再与他们进行比较,做真实的自己。C细节理解题。根据第二段中

    37、People often say things to me , like “ Oh, the three of you , youre such nice girls. Your sisters are so pretty and so thin! Youre really nothing like them . ” That made me sad.可知当人们将作者和她的姐姐们作比较级时,她感到很伤心,所以该选C。【小题12】A细节理解题。根据第三段中At school , all of my teachers had taught my sisters可知作者和她的姐姐们是同样的老师,所以

    38、该选A。【小题13】C细节理解题。根据第四段中At last , I became drum major(主鼓手)of our school s marching band . Both Amanda and Theresa had been drum majors可知作者成了她们学校乐队的主要的鼓手,是因为她的姐姐们原来是学校乐队的主要的鼓手。所以该选C。【小题14】B细节理解题。根据短文最后But the best thing I did was to learn to stop comparing myself with them可知作者所做的最好的事情就是不再与他们进行比较,所以该选B

    39、。【小题15】A主旨大意题。细读短文可知作者旨在告诉人们要保持真我,所以该选A。二、1.whole 2.shining 3.husband 4.brave 5.ground 6.silk 7.underwear 8.cheat 9.Nobody 10.silly / stupid三、1.wives 2.to stay 3.made 4.lost 5.Sleeping 6.called 7.excited 8.hid 9.working 10.objects四、1.draw 2.poor 3.If 4.sticks 5.asleep 6.met 7.woke 8.excited 9.brush

    40、10.cloud 五、1. They had to give up。2. Because he listened to the other frogs words and gave up.3. Because he was deaf. He thought they were encouraging him the whole time.4.另一只青蛙尽最大努力继续往外跳。5. Two Frogs六、One possible version:Once upon a time,there was a little girl called Jingwei. Her father was Emper

    41、or Yan and he loved Jingwei very much. They played together and enjoyed their happy lives, but Jingwei died when she tried to swim in the sea. She hated the sea after dying so she decided to fill it. First, she changed herself into a bird. Next and then, she told her father about the idea when he watched her flying home. Finally, she kept throwing small stones into the sea for all her life, wishing a success someday.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:山东省济宁市2018年春季八年级英语下册Unit6Anoldmantriedtomovethemountains测试题新版人教新目标版.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-375324.html
    相关资源 更多
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练6 (阅读理解:科普类) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练6 (阅读理解:科普类) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练1 (阅读:生态环保类;完形:记叙文) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练1 (阅读:生态环保类;完形:记叙文) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(二) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(二) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(一) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(一) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练9 第1部分 必修2 UNIT 4 WILDLIFE PROTECTION WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练9 第1部分 必修2 UNIT 4 WILDLIFE PROTECTION WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练7 第1部分 必修2 UNIT 2 THE OLYMPIC GAMES WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练7 第1部分 必修2 UNIT 2 THE OLYMPIC GAMES WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练4 第1部分 必修1 UNIT 4 EARTHQUAKES WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练4 第1部分 必修1 UNIT 4 EARTHQUAKES WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练35 第1部分 选修7 UNIT 5 TRAVELLING ABROAD WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练35 第1部分 选修7 UNIT 5 TRAVELLING ABROAD WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练33 第1部分 选修7 UNIT 3 UNDER THE SEA WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练33 第1部分 选修7 UNIT 3 UNDER THE SEA WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练30 第1部分 选修6 UNIT 5 THE POWER OF NATURE WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练30 第1部分 选修6 UNIT 5 THE POWER OF NATURE WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练29 第1部分 选修6 UNIT 4 GLOBAL WARMING WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练29 第1部分 选修6 UNIT 4 GLOBAL WARMING WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练28 第1部分 选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练28 第1部分 选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练26 第1部分 选修6 UNIT 1 ART WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练26 第1部分 选修6 UNIT 1 ART WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练24 第1部分 必修5 UNIT 4 MAKING THE NEWS WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练24 第1部分 必修5 UNIT 4 MAKING THE NEWS WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练18 第1部分 必修4 UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练18 第1部分 必修4 UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练14 第1部分 必修3 UNIT 4 ASTRONOMY:THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练14 第1部分 必修3 UNIT 4 ASTRONOMY:THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练10 第1部分 必修2 UNIT 5 MUSIC WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练10 第1部分 必修2 UNIT 5 MUSIC WORD版含答案.doc
  • 云南省云龙县第二中学2013-2014学年高一下学期二调考试英语试题 扫描版含答案.doc云南省云龙县第二中学2013-2014学年高一下学期二调考试英语试题 扫描版含答案.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE3 LITERATURE WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE3 LITERATURE WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:选修6-MODULE2 FANTASY LITERATURE WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:选修6-MODULE2 FANTASY LITERATURE WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE4 CARNIVAL WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE4 CARNIVAL WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE3 ADVENTURE IN LITERATURE AND THE CINEMA WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE3 ADVENTURE IN LITERATURE AND THE CINEMA WORD版含解析.doc
  • 云南省云龙县2013-2014学年高二下学期期末考试英语试题 WORD版含答案.doc云南省云龙县2013-2014学年高二下学期期末考试英语试题 WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE6 UNEXPLAINED MYSTERIES OF THE NATURAL WORLD WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE6 UNEXPLAINED MYSTERIES OF THE NATURAL WORLD WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE5 A TRIP ALONG THE THREE GORGES WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE5 A TRIP ALONG THE THREE GORGES WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE3 BODY LANGUAGE AND NON VERBAL COMMUNICATION WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE3 BODY LANGUAGE AND NON VERBAL COMMUNICATION WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE2 TRAFFIC JAM WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE2 TRAFFIC JAM WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修3-MODULE5 GREAT PEOPLE AND GREAT INVENTIONS OF ANCIENT CHINA WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修3-MODULE5 GREAT PEOPLE AND GREAT INVENTIONS OF ANCIENT CHINA WORD版含解析.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1