2021-2022学年新教材高中英语 UNIT 2 SUCCESS Section Ⅲ READING .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 UNIT SUCCESS Section READING 2021 2022 学年 新教材 高中英语
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(六).阅读理解AThis 18yearold dancer is now one of Guccis most wellknown models.Elli Goldstein,who has Down Syndrome(唐氏综合征),stars in a Gucci beauty campaign for a mascara product.Her mom says the February photoshoot now being featured in Italian Vogue,took around six hours.Elli is from Ilford Essex
2、in the UK.This isnt Ellis first appearance in the worldwide spotlight.Shes been featured in Londons famous National Portrait Gallery and has danced at the Royal Opera House.The model has appeared in TV commercials and videos for a famous film festival.She even made a dance video of her own during th
3、e pandemic(流行病) to cheer people up.“Elli was born to have this outgoing personality.She loves the camera.She loves the films.” Her mom says nothing holds her back.She lives life to the fullest.That positive energy appears to be paying off.Ellis modeling picture posted on the Gucci beauty Instagram a
4、ccount was the most liked post ever.“We want to increase the representation of people who have until now been excluded in the media,” said Peterson,Ellis agent.“You know,its about time that we welcomed different models with different disability.”“Just follow our dreams and add passions to our life.”
5、 The photographer for Ellis Gucci photoshoot says he aims to show that beauty is everywhere.It exists in every person.【语篇解读】本文主要说明了18岁的舞者Elli Goldstein现在是Gucci最著名的模特之一,患有唐氏综合症的Elli Goldstein在Gucci一款睫毛膏产品的美容广告中担任主角。文章介绍了在此之前她所取得的一些成就,以及周围人对她的评价和对美的看法。1What is Paragraph 2 mainly about?AEllis birthplac
6、e.BEllis personality.CEllis childhood life.DEllis achievements.D主旨大意题。根据第二段内容可知Elli来自英国埃塞克斯的伊尔福德。这不是Elli第一次出现在全球聚光灯下。她曾出现在伦敦著名的国家肖像画廊,还曾在皇家歌剧院跳舞。这名模特曾出现在一个著名电影节的电视广告和视频中。她甚至在疫情期间制作了自己的舞蹈视频来鼓舞人们。由此可知,第二段的主要内容是Elli的成就。故选D。2Which of the following best describes Elli?ADetermined and positive.BOptimistic
7、 and easygoing.CRespectful and straight.DHonest and fashionable.A推理判断题。根据第三段中的“Her mom says nothing holds her back.She lives life to the fullest.That positive energy appears to be paying off.”可知,她妈妈说没有什么能阻止她。她过着充实的生活。这种正能量似乎正在得到回报。由此可推知,Elli是个内心坚定且积极的人。故选A。3What can be inferred from Petersons words?
8、AThe media favors the disabled.BDiscrimination exists in the media.CThe models are in great demand.DModels should keep up with the times.B推理判断题。根据倒数第二段中的“We want to increase the representation of people who have until now been excluded in the media,” said Peterson,Ellis agent.“You know,its about tim
9、e that we welcomed different models with different disability.”可知,媒体存在歧视。故选B。4What does the photographer want to convey?ABetter late than never.BLife is full of the unexpected.CBeauty has no boundaries.DActions speak louder than words.C推理判断题。根据最后一段的“Just follow our dreams and add passions to our lif
10、e.The photographer for Ellis Gucci photoshoot says he aims to show that beauty is everywhere.It exists in every person.”可知摄影师想要传达美丽没有界限。故选C。BBorn on August 6,1809 in Lincolnshire,England,Alfred Lord Tennyson was an outstanding Victorian poet.He wrote poetry that was quite personal but he was also a
11、strong supporter of social reform and covered some big social problems in his poetry.By the time of his death on October 6,1892,Tennyson had become the most popular poet in Britain.Teenyson studied philosophy at Trinity College,Cambridge and in 1828 he won a university prize for poetry.The next year
12、 he was invited to become a member of society known as The Apostles.He experienced difficulty in reading and writing,because he was extremely shortsighted,so he worked on his poetry in his head.At Cambridge he was urged by members of The Apostles to put his poems into writing after they heard him re
13、cite them from memory at their meetings.A book of poems by Tennyson,published in 1832,received some bad reviews and this put the poet off publishing anything for the next nine years.He wrote some of his most personal poems after 1833,following the sudden death of his dearest friend Hallam.As a way o
14、f dealing with his sadness,Tennyson wrote quite a lot of poems over the next decade.These were collected together and published in 1850 as In Memoriam,which established his name as a serious poet.In the 1850s Tennyson continued to enjoy success as a poet.He frequently used classical references in hi
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-384726.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
(新教材)2019-2020学年人教版英语必修第三册课件:UNIT 1 PERIOD Ⅳ LISTENING AND TALKING .ppt
