2020-2021学年高中英语 Module 6 The World’s Cultural Heritage Reading and Vocabulary课后作业 外研版选修7.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Module The Worlds Cultural Heritage Reading and Vocabulary课后作业 外研版选
- 资源描述:
-
1、Module 6 The Worlds Cultural Heritage.阅读理解Three divers enter a hole leading to a waterfilled cave on Mexicos Yucatan Peninsula. They swim for an hour. Finally, they reach a large room 60 feet underground and about the size of two basketball courts. Here, they discover an upsidedown human skull. Othe
2、r bones lie nearby.The team came across the skull in 2007. The divers then told the Mexican government about the finding. Soon the government formed a team of scientists to look into it. The group, which included archaeologist Dominique Rissolo, believed that the skull belonged to someone who lived
3、in the last ice age. At the ice age some twenty thousand years ago, sea levels dropped and new land appeared. Over time, rain and wind ate holes into some of the land. “The person may have died after entering the cave,” Rissolo says. Then, when the ice age ended some ten thousand years ago, sea leve
4、ls rose. Water flooded the cave, covering the remains.Worrying that moving the skull might destroy it, scientists decided to examine it at its watery resting place. They collected information about the skull and other pieces of bones. They found that the bones belonged to a 15 to 17yearold girl who
5、lived at least twelve thousand years ago. The team named her after a type of water nymph (仙女) in Greek myths: the Naiads (Naia)Naia is the oldest nearly complete human skeleton (骨架) ever found in the Americas. DNA tests showed that shes a direct ancestor of presentday Native Americans. Naias DNA als
6、o matches with people native to Siberia, a part of Russia. Scientists have long thought that ancient people from this area arrived in Alaska during the last ice age. They were the first humans to live in the Americas. And Naia proves how far south they went.In 2014 the scientists decided to bring up
7、 Naias skull from the cave to protect it from curious divers. So it was taken to a lab, where it remains today.文章大意:本文是一篇说明文。三名潜水者在位于墨西哥的尤卡坦半岛的一个洞穴里发现了一个头骨。这掀起了一场考古行动。1. What can we learn about the skull?AIt was left alone in the cave.BIt lay under a basketball court.CIt drew the governments attenti
8、on.DIt was discovered by three scientists.答案:C解析:推理判断题。由文章第二段第一句至第三句可知,潜水者发现了头骨之后,将这一发现报告给了墨西哥政府。不久之后,政府派遣了一个由科学家组成的小组去调查这个发现。由此可以推知,这一发现引起了政府的关注。故选C。2. Why was the skull studied in the cave?AScientists tried to protect it.BThe temperature was fine there.CIt was against the law to take it out.DIt wo
9、uld help scientists study the cave.答案:A解析:细节理解题。由文章第四段第一句“Worrying that moving the skull might destroy it, scientists decided to examine it at its watery resting place”可知,科学家们担心移动这个头骨会破坏它,所以他们就在发现它的地方研究它。所以,科学家们在山洞里研究头骨是为了保护头骨。故选A。3. Who were Naias distant ancestors?AEarly humans in Greece.BEarly hu
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-389653.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2023七年级语文下册第1单元1邓稼先第1课时课件(部编版).pptx
