2020-2021学年新教材高中英语 课时分层作业8 Unit 3(含解析)新人教版必修第三册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 课时分层作业8 Unit 3含解析新人教版必修第三册 2020 2021 学年 新教材 高中英语 课时 分层 作业 解析 新人 必修 第三
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(八).单句语法填空1Every evening after dinner,if not tired(tire) from work,I will spend some time playing with my son.2What should I do with this passage?Find(find) out the main idea of each paragraph.3Look out for cars when crossing(cross) the street.4They dont use more water than (it is) necessary(n
2、ecessary)5On arriving(arrive) at the village,the doctor began to operate on the wounded soldiers.6How long are you staying?I dont know.It depends(depend)7The number of people who took part in the games was(be) much smaller than before.8Cleaning women in big cities usually get paid(pay) by the hour.9
3、Should(shall) you lend me some help,I would feel much obliged.10I hear Bob has been ill in hospital for days.If so,lets go to see him.完形填空Fifty years ago, my father came to Kansas, where he was getting his Doctors degree.Six months later, my mother 1 with the three of usmy sister, my brother and me.
4、We were just two, four and five years old.In the first winter, we had 2 heavy coats, and my father would walk down this big hill every day to take my sister and brother to school.After about two weeks, a woman with her son who obviously was in my sisters firstgrade class started 3 them. On one very
5、snowy day when they werent dressed 4 enough for the weather, she stopped and said, “I see you 5 every day. Can I take your children to school? Would you like a 6 ?”My dad responded, “Yes, thatd be great.” Then they jumped in the warm car, and she 7 doing this every day since that day. Her name was V
6、alerie.And this family just became so dear to my family. Shed give my mother rides to go grocery shopping, and my mother 8 to cook Indian food for her. There were just all these little 9 between our families.At the first Christmas, my brother won their class Christmas tree and took it home.But we we
7、re unfamiliar with the 10 about it. Then on Christmas Eve Valerie came with gifts to fill the space under the tree! When we woke up, it was just 11 ! Even today, the stockings(长袜) Valerie gave are still displayed(陈列) in our house!I just learned today that she passed away yesterday. Over the 12 ,our
8、families kept in 13 , but we didnt see each other all that often. However, the emotional connection always remained 14 Were just really 15 for whatever our families exchanged and enjoyed over the years!【语篇解读】本文语篇类型是记叙文,主题语境是生活。作者一家初到新地方生活,生活困难,受到了邻居的帮助,并且两家人成了好朋友。1A.satBshowedCcameDstayedC根据下文内容可知,“
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-390267.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2015春四年级语文下册《多梦的季节》课件1 湘教版.ppt
