分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 25

类型新教材2021-2022学年英语外研版选择性必修第二册练习课件:单元素养提升UNIT 3 TIMES CHANGE! .ppt

  • 上传人:a****
  • 文档编号:393851
  • 上传时间:2025-11-30
  • 格式:PPT
  • 页数:25
  • 大小:275.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    新教材2021-2022学年英语外研版选择性必修第二册练习课件:单元素养提升UNIT TIMES CHANGE! 新教材 2021 20
    资源描述:

    1、单元素养提升(三)Unit 3.单句语法填空1.There are many _(dust)photographs hanging on the walls in the old ladys house.2.Each piece of _(furnish)in their home suited the style of the house.3.He will be banned from international _(compete)for four years.4.I was looking for an_(occupy)which was going to be an adventur

    2、e.5.A survivor of the disaster spoke_(emotional)about her experience.dustyfurniturecompetition occupation emotionally6.Daily_(face)exercises help her to keep healthy.7.Unfortunately,his good _(intend)never seemed to last long.8.He had a _(tend)to walk backwards whenever attention was focused on him.

    3、9.Make sure that the image you link to is_(access)to all users.10.This argument sounds _(convince)to me.facial intentionstendency accessibleconvincing.用所给短语的适当形式填空drop in,pop up,take over,in good hands,come back,for good,compete with,have a great influence on,pave the way for,break new ground1.We ca

    4、n _the best teams.2.Pioneering projects aim at _.3.I _to ask if you would care to play a round of golf this evening.4.Sometime you might want to _in some way.5.The firm has been _by the pete withbreaking new grounddropped income backtaken over6.He keeps _in the most unlikely places.7.The interaction

    5、s between teachers and students can _students performance at school.8.This decision _changes in employment rights for women.9.It should not take him long to recover from his illness,for he is _.10.My father is determined to give up smoking _.popping uphave a great influence onpaved the way forin goo

    6、d handsfor good.根据汉语提示完成句子1.This beautiful bridge _(正在被建)at this time last year.2._(听到这个消息)that his little dog was killed,he burst into tears.3.The park is _(变得越来越美)with these trees and flowers.4._(他在奥运会上获得金牌的那天),all his family and friends were proud of him.5.The time _(他花在玩电脑游戏上的)every day adds up

    7、to three hours.was being builtHearing the newsbecoming more and more beautifulThe day he won the Gold Medal in Olympicshe spends in playing computer games.阅读理解AYoung ladies with manners,social skills and style will be more confident in social settings and understand their potential better.This cours

    8、e teaches social etiquette(礼仪),table manners,personal grooming(打扮)and skin care.Classes are taught in conversational style which involves everyone in discussion for easy learning.Curriculum Class One:Self Introduction and Introducing OthersHandshaking,Eye contact,and SmilingPlease,Thank You and Your

    9、e welcomeMaking mistakes and Apologizing Telephone Etiquette Class Two:Quick ReviewTexting and Social Networking SitesGift Giving and ReceivingAttending a partyThank-you NotesBecoming a Skilled Conversationalist Joining a Group and Exciting a ConversationClass Three:Quick ReviewThree-Course Meal Ins

    10、tructionTable skills and Dining MannersFormal/Informal Place SettingsUse of Proper Utensils(用具)American/Continental Style of DiningEntering and Leaving the TablePosture(姿势)and Conversation.Class Four:Quick ReviewGroomingSkin CareGraduation CelebrationHomework will be given at the end of each class.C

    11、lass Dates and Pricing Classes span(持续)over four separate days,and each class lasts two hours.Start Date:Jan 12th,2021 Time:1:00pm3:00pm Price:$250.00/person If you are interested in taking a class or course,please fill out our form about yourselves so we may provide you with the best service.For mo

    12、re information,please email us at I or call 480-510-6346.【文章大意】这是一篇应用文。短文介绍了旨在使年轻女性在社交场合更自信而开设的社交礼仪、餐桌礼仪、个人打扮和皮肤护理相关课程的信息。1.Which class helps improve girls table manners?A.Class One.B.Class Two.C.Class Three.D.Class Four.【解析】选C。细节理解题。由“Class Three”一段可知,Class Three有助于提高女性的餐桌礼仪。故选C项。2.How long will th

    13、e course last?A.Two hours.B.Four hours.C.Six hours.D.Eight hours.【解析】选D。数字计算题。根据“Classes span over four separate days,and each class lasts two hours.”一句可知,课程持续四天,每堂课为两小时。所以4天总计是:2小时4=8小时。故选D项。3.What is the purpose of this course?A.To develop girls creative potential.B.To teach girls how to behave pr

    14、operly.C.To improve girls confidence in learning.D.To help girls become a person of wide interests.【解析】选B。推理判断题。由第一段的“This course teaches social etiquette,table manners,personal grooming and skin care.”可知,这门课程教授社交礼仪、餐桌礼仪、个人打扮和皮肤护理。所以这门课程的目的是教女孩如何举止得体。故选B项。BJane grew up in Chengdu.When she was really

    15、 young and before she was old enough to go to school,her grandparents used to take her to the big park next to her house.Her grandparents took her because her parents had to work for long hours.She used to play on the swings,walk around the lake or feed the ducks.Jane remembered the ducks most.She r

    16、emembered how they would fight over the food.Jane now lives in Beijing with her daughter,Millie.Few days ago,they went on a special trip together.Jane and Millie travelled by train from Beijing to Chengduto see where Jane grew up.Millie was very excited to see where her mom used to live because she

    17、had heard so many great stories about it.After 24 hours on the train,they arrived in Chengdu and went to visit Janes old school:It was still on the same spot when she was young,but Jane told Millie how much bigger the playground was,“They have built many more classrooms.”After they visited her old s

    18、chool,they took a bus to the park that Jane loved so much as a child.Jane became very confused when they got off the bus.She looked around all the tall blocks of flats and could not find the park.Jane asked an old man nearby,“Where is the park that used to be here?”“Oh,that park was replaced by thes

    19、e blocks years ago.There are so many people living in Chengdu now that they need more land for houses,”the man said.Jane and Millie became very sad.“What about the ducks?”Millie asked her mom,but Jane did not know what to say.【文章大意】本文是一篇记叙文。文章主要讲了Jane生在成都,在北京学习、工作多年,终于有机会带着自己的女儿回家探访。几十年的岁月匆匆而过,学校、公园

    20、已经不再是原来的样子,Jane只有通过自己小时候的记忆给女儿讲述过去的故事。4.Why did Janes grandparents take her to the park?A.Because they liked to exercise.B.Because they liked to spend time with Jane.C.Because her parents had no time.D.Because her parents asked them to.【解析】选C。细节理解题。根据第一段“Her grandparents took her because her parents

    21、 had to work for long hours.”可知,爷爷奶奶带着Jane因为她的父母没有时间照顾她,故选C。5.What does Jane remember most about the park?A.How much fun she had with her grandparents.B.How the ducks fought over the food.C.Walking around the lake.D.Playing on the spot.【解析】选B。细节理解题。根据第一段最后两句可知,Jane记忆最深的就是鸭子争食的情景,故选B。6.Why did Jane t

    22、ake Millie to Chengdu?A.To see where Jane grew up.B.To see the pandas.C.To visit her grandparents.D.To visit a new school.【解析】选A。细节理解题。根据第二段“Jane and Millie travelled by train from Beijing to Chengdu to see where Jane grew up.”可知,Jane带着女儿来成都,是为了看一看自己小时候生活的地方。B项是去看熊猫;C项是看望祖父母;D项是参观新学校,这三个选项都不符合文章内容,故

    23、选A。7.Why is the park not there any more?A.Because Jane has forgotten where the park is.B.Because the land was used to build flats.C.Because the land was used to build shops.D.It was destroyed by a storm.【解析】选B。推理判断题。根据倒数第二段老人的话“There are so many people living in Chengdu now that they need more land

    24、for houses”可知,过去的公园如今建成了公寓供人们居住,故选B。.应用文写作(2021金华高二检测)目前,网购(online shopping)风靡世界。网购的优点是方便、省时和省钱。有人预测实体商店会被网上商店所取代。请就此观点谈谈你的看法。注意:1.词数应为80左右;2.可以适当增加细节,以使行文连贯。_【参考范文】With the growing popularity of online shopping,many people are addicted to it.Its true that online shopping has its advantages,making s

    25、hopping a convenient and pleasant experience,and saving our time that would otherwise be spent in stores.It is predicted that physical stores will be replaced by online stores.But in my opinion,it would be another matter.For one thing,we cant afford the time spent searching online for what we need.Meanwhile,it would be unwise if we spend too much time shopping online,when we should be devoted to our studies or socialize with people around us.In a word,while online shopping can be a way for us to accumulate some social experience,we cant play it so far as to affect our studies.本课结束

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:新教材2021-2022学年英语外研版选择性必修第二册练习课件:单元素养提升UNIT 3 TIMES CHANGE! .ppt
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-393851.html
    相关资源 更多
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练6 (阅读理解:科普类) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练6 (阅读理解:科普类) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练1 (阅读:生态环保类;完形:记叙文) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练1 (阅读:生态环保类;完形:记叙文) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(二) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(二) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(一) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(一) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练9 第1部分 必修2 UNIT 4 WILDLIFE PROTECTION WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练9 第1部分 必修2 UNIT 4 WILDLIFE PROTECTION WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练7 第1部分 必修2 UNIT 2 THE OLYMPIC GAMES WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练7 第1部分 必修2 UNIT 2 THE OLYMPIC GAMES WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练4 第1部分 必修1 UNIT 4 EARTHQUAKES WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练4 第1部分 必修1 UNIT 4 EARTHQUAKES WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练35 第1部分 选修7 UNIT 5 TRAVELLING ABROAD WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练35 第1部分 选修7 UNIT 5 TRAVELLING ABROAD WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练33 第1部分 选修7 UNIT 3 UNDER THE SEA WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练33 第1部分 选修7 UNIT 3 UNDER THE SEA WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练30 第1部分 选修6 UNIT 5 THE POWER OF NATURE WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练30 第1部分 选修6 UNIT 5 THE POWER OF NATURE WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练29 第1部分 选修6 UNIT 4 GLOBAL WARMING WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练29 第1部分 选修6 UNIT 4 GLOBAL WARMING WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练28 第1部分 选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练28 第1部分 选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练26 第1部分 选修6 UNIT 1 ART WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练26 第1部分 选修6 UNIT 1 ART WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练24 第1部分 必修5 UNIT 4 MAKING THE NEWS WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练24 第1部分 必修5 UNIT 4 MAKING THE NEWS WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练18 第1部分 必修4 UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练18 第1部分 必修4 UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练14 第1部分 必修3 UNIT 4 ASTRONOMY:THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练14 第1部分 必修3 UNIT 4 ASTRONOMY:THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练10 第1部分 必修2 UNIT 5 MUSIC WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练10 第1部分 必修2 UNIT 5 MUSIC WORD版含答案.doc
  • 云南省云龙县第二中学2013-2014学年高一下学期二调考试英语试题 扫描版含答案.doc云南省云龙县第二中学2013-2014学年高一下学期二调考试英语试题 扫描版含答案.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE3 LITERATURE WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE3 LITERATURE WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:选修6-MODULE2 FANTASY LITERATURE WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:选修6-MODULE2 FANTASY LITERATURE WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE4 CARNIVAL WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE4 CARNIVAL WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE3 ADVENTURE IN LITERATURE AND THE CINEMA WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE3 ADVENTURE IN LITERATURE AND THE CINEMA WORD版含解析.doc
  • 云南省云龙县2013-2014学年高二下学期期末考试英语试题 WORD版含答案.doc云南省云龙县2013-2014学年高二下学期期末考试英语试题 WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE6 UNEXPLAINED MYSTERIES OF THE NATURAL WORLD WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE6 UNEXPLAINED MYSTERIES OF THE NATURAL WORLD WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE5 A TRIP ALONG THE THREE GORGES WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE5 A TRIP ALONG THE THREE GORGES WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE3 BODY LANGUAGE AND NON VERBAL COMMUNICATION WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE3 BODY LANGUAGE AND NON VERBAL COMMUNICATION WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE2 TRAFFIC JAM WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE2 TRAFFIC JAM WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修3-MODULE5 GREAT PEOPLE AND GREAT INVENTIONS OF ANCIENT CHINA WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修3-MODULE5 GREAT PEOPLE AND GREAT INVENTIONS OF ANCIENT CHINA WORD版含解析.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1