2020新课标高考英语二轮总复习专题限时训练:3-1 细节理解(一)事实认定 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020新课标高考英语二轮总复习专题限时训练:3-1细节理解一事实认定 WORD版含解析 2020 新课 标高 英语 二轮 复习 专题 限时 训练 细节 理解 事实 认定 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家A2018高考全国新课标卷Welcome to Holker Hall & GardensVisitor InformationHow_to_Get_to_HolkerBy Car: Follow brown signs an A590 from J36, M6. Approximate travel times: Windermere20 minutes, Kendal25 minutes, Lancaster45 minutes, Manchester1 hour 30 minutes.By Rail: The nearest station is Cark
2、inCartmel with trains to Carnforth, Lancaster and Preston for connections to major cities & airports.Opening_TimesSundayFriday (closed on Saturday)11:00 am.4:00 pm., 30th March2nd November.Admission_ChargesHall & GardensGardensAdults: 12.00 8.00Groups: 9.00 5.50Special EventsProducers_Market 13th Ap
3、rilJoin us to taste a variety of fresh local food and drinks. Meet the producers and get some excellent recipe ideas.Holker_Garden_Festival 30th MayThe event celebrate its 22nd anniversary with a great show of the very best of gardening,making it one of the most popular events in gardening.National_
4、Garden_Day 28th AugustHolker once again opens is gardens in aid of the disadvantaged. For just a small donation you can take a tour with our garden guide.Winter_Market 8th NovemberThis is an event for all the family. Wander among a variety of shops selling gifs while enjoying a live music show and n
5、ice street entertainment.1. How long does it probably take a tourist to drive to Holker from Manchester?A. 20 minutes. B. 25 minutes.C. 45 minutes.D. 90 minutes.2. How much should a member of a tour group pay to visit to Hall & Cardens?A. 12.00. B. 9.00.C. 8.0 D. 5.503. Which event will you go to if
6、 you want to see a live music show?A. Producers Market. B. Holker Garden Festival.C. National Garden Day.D. Winter Market.语篇解读文章为旅游指南类的应用文。主要介绍了去Holker Hall& Garden 旅游的相关信息,如:出行方式、开放时间、旅行费用以及主要活动等。1. D【解析】细节理解题。根据How to Get to Holker中By car里Approximate travel times后面内容可知,从Manchester到Holker要用1 hour a
7、nd 30 minutes,即90分钟,故选D。2. B【解析】细节理解题。根据Admission Charges可知,团体中的一员去Hall & Gardens 需要支付9英镑。故选B。3. D【解析】细节理解题。根据文章最后一段Winter Market中最后一句中“while enjoying a live music show and nice street entertainment.”可知,如果想看现场音乐表演需要去Winter Market。故选D。BSleeping in a room with too much light has been linked to an incr
8、eased risk of piling on the pounds,a study shows.A team at the Institute of Cancer Research in London found women had larger waistlines if their bedroom was “light enough to see across” at night. However,they caution there is not enough evidence to advise people to buy thicker curtains or turn off l
9、ights.The women were asked to rate the amount of light in their bedrooms at night as:Light enough to read; light enough to see across the room,but not read; light enough to see your hand in front of you,but not across the room; too dark to see your hand or you wear a mask.Their answers were compared
10、 to several measures(程度)of obesity.These measures were all higher in women with lighter rooms.Prof.Anthony Swerdlow told the BBC,“In this very large group of people there is an association between reported light exposure at night and overweight and obesity.But there is not sufficient evidence to kno
11、w if making your room darker would make any difference to your weight.There might be other explanations for the association,but the findings are intriguing enough to guarantee further scientific investigation.”The light is disrupting the body clock,which stems from(出于;基于) our evolutionary past when
12、we were active when it was light in the day and resting when it was dark at night.Light alters mood,physical strength and even the way we process food in a 24hour cycle.Artificial light is known to disrupt the body clock by delaying the production of the sleep hormone melatonin.Prof. Derk-Jan Dijk s
13、aid there would be no harm in trying to make bedrooms darker. He told the BBC,“People in general are not aware of the light present in their bedroom.I think people should assess their bedroom and see how easy it would be to make it darker.” Street lights, some alarm clocks and standby lights on elec
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-395549.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
【推荐】五年级上册语文课件-17《白鳍豚》|湘教版(共15张PPT).ppt
