分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 11

类型2019版高三英语外研版一轮阅读限时练1 必修1 MODULE 5 A LESSON IN A LAB WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:397645
  • 上传时间:2025-11-30
  • 格式:DOC
  • 页数:11
  • 大小:65.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019版高三英语外研版一轮阅读限时练1必修1MODULE 5A LESSON IN LAB WORD版含解析 2019 版高三 英语
    资源描述:

    1、阅读限时练(一)必修1Module 5A Lesson in a Lab(限时:35分钟)(对应学生用书第305页).阅读理解A(2017衡水中学高三检测)Discovering the beauty of the science and math that shape our everyday lives, an experience in WonderLab will fuel your imagination and inspire you to see the world around you in new and exciting ways.Come and enjoy yourse

    2、lf!What to seeSpread across seven different zones, therere loads of opportunities to get hands on with real scientific phenomena.Observe live experiments at our Chemistry Bar, see lightning strike before your eyes, play with forces on giant slides or travel through space under a canopy (苍穹) of stars

    3、.You can also take part in explosive science demonstrations led by our talented team of explainers.With 50 mindblowing wonders of science to enjoy,WonderLab is an experience unlike any other.Besides, a selection of shows will be performed daily in WonderLabs beautiful new show space.They are free of

    4、 charge and last 20 minutes.TicketsDay pass:6 per person.This ticket gives you daylong access to WonderLab, perfect whether youre planning a special trip to the Museum or simply passing through London and want to feed your curiosity.Annual pass:10 per person.For less than the price of two visits, gi

    5、ve yourself a year packed full of wonder, curiosity and breathtaking experiences.Opening timesOpen seven days a week, 10:0018:00 (last entry 17:15)WonderLab will be closed on December 24, 25 and 26 and will be open as usual from December 27.During school holidays our opening hours are 10:0019:00 ( l

    6、ast entry 18:15)Please note that in peak periods (from midday onwards) we are experiencing long queues due to the gallerys popularity.【语篇解读】文章介绍了WonderLab的活动、票价及时间安排等信息,吸引大家前去参观游玩。1What can you do in WonderLab?AExplore stars.BProduce lighting.CJoin in explosion shows.DDo chemistry experiments.C考查细节理

    7、解。依据What to see小标题下的“You can also take part in explosive science demonstrations led by our talented team of explainers.”可知,你可以参加爆炸演示。故选C项。2How much should two visitors pay if they visit WonderLab and enjoy the shows for one day?A12. B20.C32.D40.A考查推理判断。从题干可知两位游客适合买第一种票,依据“Day pass:6 per person.”可知,两

    8、位游客游览一天需要的门票费用为12英镑。故选A项。3When can you enter WonderLab?A9:30 on December 23.B18:30 on school holidays.C11:00 on Christmas.D10:30 on December 28.D考查细节理解。依据Opening times小标题下的“Open seven days a week,10:0018:00(last entry 17:15)WonderLab will be closed on December 24,25 and 26 and will be open as usual

    9、from December 27.”以及“During school holidays our opening hours are 10:0019:00(last entry 18:15)”可知,平时的开放时间是10点到18点,圣诞节期间闭馆,在学校假期的开放时间是10点到19点,最后准许进入的时间是18:15,只有D项符合。 【导学号:44040157】B(2017武汉市高三调研)Crying is the sign of the rawest of human emotions.We cry when we cant hold inside what we feel any more.We

    10、 cry when were at our best, and when were at our worst.By we, I mean all of us.Men included.But we never see other men cry.In no western culture has it ever been acceptable for men to shed (流泪) more than a single tear, and even then its reserved for grand victories, defeats and deaths.Dutch research

    11、 suggests that women cry, between three and five times more than men.Generally men and women cry over the same thingsdeaths,breakups and homesickness, primarily, but researchers believe that men cry more often than women when it comes to positive events.I want to admit Im a bit of a cryer.However, h

    12、aving never really experienced deaths in my life, a few weeks ago I experienced what it means to really, truly, pour my heart out in tears.See, my dogand 24/7 companionwas killed by a car right outside my house.Being a witness to this painful event left me in shock for a good hour, but then the floo

    13、dgates opened.Over the next 48 hours, I might have cried 20 times.Once or twice crouched (蹲)on the floor with my head in my hands and tears were the only outlet.It is suggested in the book Adult Crying: A Biopsychosocial Approach that theres certain pleasure in crying.It helps ease stress when there

    14、 is no other way to express ourselves.In those days after my dogs death, I remember thinking,“Ive got to stop this crying”It felt unmanly.It felt like a sign of weakness.Ive since realised that tears are for everybody; theyre not genderspecific.They show we have sympathy, allow us to get rid of stre

    15、ss and just feel.【语篇解读】本文是一篇夹叙夹议文。作者的狗遭遇车祸,作者痛哭不已,伤心欲绝。后来作者意识到哭泣是释放压力的方式。4What does the first paragraph mainly talk about?ACrying is a raw human emotion.BCrying is an emotion beyond control.CCrying is an emotion showing sadness.DCrying is an emotion showing happiness.A考查段落大意。通读该段可知,该段第一句“Crying is t

    16、he sign of the rawest of human emotions.”为该段的主题句。结合该段其他内容可知,该段主要论述“哭泣是人类最自然的情感流露”,故A项正确。5Whats the difference between men and women in crying according to Dutch research?AThey cry over different matters.BThey cry at different times of life.CWomen cry more often over deaths.DMen are more likely to ha

    17、ve tears of joy.D考查细节理解。由题干关键词“Dutch research”定位至第二段,根据第二段的“but researchers believe that men cry more often than women when it comes to positive events”可知,男女哭泣的区别是男子对于积极事物的哭泣频率要比妇女高,故D项正确。6What did the author think of his crying over his dogs death?AA sign of strength.BA sign of weakness.CBehavior o

    18、f being womanish.DA way of reducing emotional stress.D考查细节理解。根据第六段,尤其是最后一句“They show we have sympathy,allow us to get rid of stress and just feel.”可知,作者意识到哭泣是减轻情感压力的方式,故D项正确。7Whats the best title for the text?AMen, never cry like womenBMen, its OK to cry sometimesCCrying solves psychological problem

    19、sDCrying explains differences between men and womenB考查标题判断。通读全文内容尤其是第一段第一句“Crying is the sign of the rawest of human emotions.”和本文最后一句“They show we have sympathy,allow us to get rid of stress and just feel.”可知,本文论述的中心是“哭泣是人类最自然的情感流露,是减轻情感压力的方式”,据此可以判断,B项最适合作文章标题。C(2017重庆一模)The first potatoes were gr

    20、own by the Incas of South America, more than 400 years ago.Their descendants (后代) in Ecuador and Chile continue to grow the vegetable as high as 14,000 feet up in the Andes Mountains.(Thats higher than any other food will grow.)Early Spanish and English explorers shipped potatoes to Europe, and they

    21、 found their way to North America in the early 1600s.People eat potatoes in many waysbaked, mashed, and roasted,to name just three.However,in the United States most potatoes are eaten in the form of French fries.One fastfood chain alone sells more than $ 1 billion worth of fries each year.No wonder,

    22、 then, that the company pays particular attention to the way its fries are prepared.Before any fry makes it to the people who eat at these popular restaurants,it must pass many separate tests.Fail any one of these tests and the potato is rejected.To start with, only Russet Burbank potatoes are used.

    23、These Idaho potatoes have less water content than other kinds, which can have as much as 80 percent water.Once cut into “shoestrings” shapes,the potatoes are partly fried in a secret blend of oils, sprayed with liquid sugar to brown them, steam dried at high heat, then flash frozen for shipment to i

    24、ndividual restaurants.Before shipping,every shoestring is measured.Forty percent of a batch must be between two and three inches long.Another 40 percent has to be over three inches.What about the 20 percent that are left in the batch? Well,a few short fries in a bag are okay,it seems.So, now that yo

    25、u realize the enormous size and value of the potato crop, you can understand why most people agree that this part of the food industry is no “small potatoes”【语篇解读】本文介绍了土豆被引进美国的历史及炸薯条在美国食物产业中举足轻重的地位。8Potatoes in North America came directly from AChileBEuropeCEcuadorDthe Andes MountainsB考查细节理解。根据文中第一段

    26、最后一句“Early Spanish and English explorers shipped potatoes to Europe,and they found their way to North America in the early 1600s.”可知,北美最早的土豆来自欧洲。故选B项。9Why does the company pay special attention to the way the fries are prepared?ABecause selling fries is a big business.BBecause fries are not easy to

    27、prepare at all.CBecause Americans are particular about fries.DBecause the government has a strict rule for that.A考查推理判断。根据第二段的“One fastfood chain alone sells more than $1 billion worth of fries each year.No wonder,then, that the company pays particular attention to the way its fries are prepared.”可知

    28、,在美国,炸薯条是个很大的行业,所以会被特殊关注。故选A项。10In the last paragraph, the writer mainly wants to say Asmall potatoes cannot be used for friesBpotatoes are really important for AmericansCeating in America is the very first thingDfries are really important for food industryD考查推理判断。根据最后一段中的内容“this part of the food in

    29、dustry is no small potatoes”可知,在美国,炸薯条在食品产业中不是“小土豆”(无足轻重的东西),由此可推测,炸薯条在食品产业中占有重要的地位。故选D项。干扰项分析本题学生易误选B项,本文首先介绍了土豆被引入美国,且炸薯条带来了强大商业利润,但在最后一段中,根据关键信息“realize the enormous size and value of the potato crop”及“this part of the food industry is nosmall potatoes”可知,本段重点强调炸薯条在食品产业中的重要地位,而不是土豆对美国人的重要性,故排除B项。

    30、11What is the main idea of this passage?AThe average American eats 50 pounds of potatoes a year.BFrench fries are made from potatoes.CPotatoes are a key vegetable in America.DThe various terms for potatoes have a long history.C考查主旨大意。根据全文内容可知,在美国,土豆可以有多种吃法,尤其是炸薯条,深受人们的欢迎,也因此带来了强大的商业利润,在食品产业中占有重要地位。因

    31、此,本文的主旨是,在美国土豆是很重要的蔬菜。故选C项。 【导学号:44040158】D(2017郑州市高三二次质检)When people argue about whether coffee is good for health, theyre usually thinking of the health of the coffee drinker.Is it good for your heart? Does it increase blood pressure? Does it help you concentrate? However, coffee affects the healt

    32、h of the human population in other ways, too.Traditionally, coffee bushes are planted under the canopy(树荫)of taller trees.However, more and more farmers in Latin America are deforesting the land to grow fullsun coffee.At first, this increases production because more coffee bushes can be planted if t

    33、here arent any trees.With increased production come increased profits.Unfortunately, deforesting for coffee production immediately decreases the local wildlife habitat, because native birds nest and hide from predators (捕食者) on the tall trees and migrating birds rest there.Furthermore, in the long t

    34、erm, the fullsun method also damages the ecosystem because more chemical fertilizers and pesticides(杀虫剂) are needed to grow the coffee.The fertilizers and pesticides kill insects that eat coffee plants, and then the birds eat the poisoned insects and also die.The chemicals kill or sicken other anima

    35、ls as well, and can even enter the water that people will eventually drink.Fortunately, farmers in Central and South America are beginning to grow more coffee bushes in the shade.We can support these farmers by buying coffee with such labels as “shadegrown” and “birdfriendly”Sure, these varieties mi

    36、ght cost a little more.But were paying for the health of the birds, the land, ourselves, and the planet.I think its worth it.【语篇解读】本文是一篇科普说明文。通过拉丁美洲的农民种植咖啡作物的事例说明了咖啡作物长在树下对生态系统的重要性。12Which opinion does the author agree with?APeople should buy fullsun coffee.BShadegrown coffee should be supported.CFa

    37、rmers should change the places to grow coffee.DPesticides should be forbidden in coffee planting.B考查细节理解。根据第五段的第二句“We can support these farmers by buying coffee with such labels asshadegrownand birdfriendly”可知,作者支持农民种植对鸟类无害的长在树下的咖啡作物,故B项正确。13Compared with the traditional method, what advantage does

    38、the fullsun method have?AIt can protect the ecosystem.BIt can promote peoples health.CIt can provide more nests for birds.DIt can increase the production of coffee.D考查细节理解。根据第二段的最后两句“At first,this increases production because more coffee bushes can be planted if there arent any trees.With increased

    39、production come increased profits.”可知,全阳光照射这种方法能提高咖啡豆的产量,增加利润,故D项正确。14How do farmers get more land to grow fullsun coffee?AThey cut down trees.BThey move to other countries.CThey turn grassland into farmland.DThey buy more land from other farmers.A考查细节理解。 根据第二段的第二句“However,more and more farmers in L

    40、atin America are deforesting the land to grow fullsun coffee.”可知,农民通过砍伐树林来种植全阳光照射的咖啡作物,故A项正确。15What can we learn from the passage?AIt is quite worthwhile to buy shadegrown coffee at any cost.BFarmers all have realized the importance of protecting the environment now.CSouth American farmers are takin

    41、g action to plant coffee bushes in the traditional way.DThe fullsun method does good to the health of human beings in the long run.C考查推理判断。根据第五段的第一句“Fortunately,farmers in Central and South America are beginning to grow more coffee bushes in the shade.”并结合第二段的第一句可推知,中南美洲的农民意识到了咖啡作物长在树下的重要性,他们开始改变种植方

    42、法,选择传统的种植方法,故C项正确。干扰项分析A项与第五段的后四句内容不符;根据第五段的第一句可知,中南美洲的农民意识到了把咖啡作物种植在树下对环境保护的重要性,并不是所有的农民都意识到了,故B项错误;根据第四段的最后一句可知,D项错误。.阅读七选五(2017东北三校二模)Top Ways to Spend the Holiday Season with PetsTaking a nap is a great way to refresh during the holidays, and a nap with your dog or cat (or both) is an excellent

    43、bonding opportunity.Holiday time is here.The decorating, the shopping, the cooking, the cleaning, the wrapping. 1 In the seasons craziness, our furry family members tend to get ignored or overstimulated(过度刺激的) 2 But they dont have to: be sure to pay attention and give them a break from the activity

    44、when they need it and add them to the fun when they dont.Rest time.If your pet seems stressed, have a safe place for him away from activity.Cats should have a quiet, cozy spot to sleep with food, water, and their little box. 3 Be sure to have a soft area for sleep, a toy or two, water, and some food

    45、.But you might need a nap, too, to refresh for holiday festivities.So use this time to take one together. 4 Many Christmas tree farms welcome pets on a leash(皮带)Your pet will just love being with you outdoors while you share one of the seasons most honored traditionspicking out the perfect tree.Just

    46、 be sure to call the farm first to confirm that pets are welcome and you have a new annual tradition.Go have a catch.Give your pup a good run and wear him out ahead of when company visits. 5 This way, hell be happy and relaxed when greeting guests.Dog parks are ideal as pups can run, chase tennis ba

    47、lls, and socialize with others.Always remember to walk to and from the park with your pup on a leash and poop bags in hand.AKeep pets on a leash.BDogs love playing catch.CDogs might also need one.DBut where do our pets fit in?EPick out the family Christmas tree.FAs a result, pets can experience rest

    48、lessness and anxiety.GMany pets would love to be included in some of the activities.【语篇解读】本文是一篇说明文。如何在假期和宠物一起度过一段美好时光?作者给我们提出了几条建议。1D根据空格前面“The decorating,the shopping, the cooking,the cleaning,the wrapping.”可知,我们通常在假期会把时间花在装饰、购物、烹饪、打扫等事情上,D项表示“但我们把宠物置于何地?”与上文衔接紧凑,符合语境。故选D项。2F根据上句“In the seasons cra

    49、ziness, our furry family members tend to get ignored or overstimulated(过度刺激的)。”可知,此处应选F项,指“这样的话,宠物可能休息不好或焦虑”,与上句构成因果关系,符合语境。故选F项。3C根据上句“Cats should have a quiet,cozy spot to sleep with food,water,and their little box.”及下句“Be sure to have a soft area for sleep,a toy or two,water,and some food.”可知,此处指宠物和人都需要有舒适的地方来休息。故C项“狗也需要一个这样的地方”能够承接上文,符合语境。故选C项。4E文章倒数第二段主要介绍了作者建议我们带着宠物去挑选圣诞树。故E项“挑选家庭圣诞树”符合题意,适合做本段标题。故选E项。5B根据本段标题中的关键词“catch”和空格处后的“This way,hell be happy and relaxed when greeting guests.”可知,B项“狗喜欢玩接球”符合语境。故选B项。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019版高三英语外研版一轮阅读限时练1 必修1 MODULE 5 A LESSON IN A LAB WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-397645.html
    相关资源 更多
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练6 (阅读理解:科普类) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练6 (阅读理解:科普类) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练1 (阅读:生态环保类;完形:记叙文) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练1 (阅读:生态环保类;完形:记叙文) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(二) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(二) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(一) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(一) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练9 第1部分 必修2 UNIT 4 WILDLIFE PROTECTION WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练9 第1部分 必修2 UNIT 4 WILDLIFE PROTECTION WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练7 第1部分 必修2 UNIT 2 THE OLYMPIC GAMES WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练7 第1部分 必修2 UNIT 2 THE OLYMPIC GAMES WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练4 第1部分 必修1 UNIT 4 EARTHQUAKES WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练4 第1部分 必修1 UNIT 4 EARTHQUAKES WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练35 第1部分 选修7 UNIT 5 TRAVELLING ABROAD WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练35 第1部分 选修7 UNIT 5 TRAVELLING ABROAD WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练33 第1部分 选修7 UNIT 3 UNDER THE SEA WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练33 第1部分 选修7 UNIT 3 UNDER THE SEA WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练30 第1部分 选修6 UNIT 5 THE POWER OF NATURE WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练30 第1部分 选修6 UNIT 5 THE POWER OF NATURE WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练29 第1部分 选修6 UNIT 4 GLOBAL WARMING WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练29 第1部分 选修6 UNIT 4 GLOBAL WARMING WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练28 第1部分 选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练28 第1部分 选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练26 第1部分 选修6 UNIT 1 ART WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练26 第1部分 选修6 UNIT 1 ART WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练24 第1部分 必修5 UNIT 4 MAKING THE NEWS WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练24 第1部分 必修5 UNIT 4 MAKING THE NEWS WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练18 第1部分 必修4 UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练18 第1部分 必修4 UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练14 第1部分 必修3 UNIT 4 ASTRONOMY:THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练14 第1部分 必修3 UNIT 4 ASTRONOMY:THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练10 第1部分 必修2 UNIT 5 MUSIC WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练10 第1部分 必修2 UNIT 5 MUSIC WORD版含答案.doc
  • 云南省云龙县第二中学2013-2014学年高一下学期二调考试英语试题 扫描版含答案.doc云南省云龙县第二中学2013-2014学年高一下学期二调考试英语试题 扫描版含答案.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE3 LITERATURE WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE3 LITERATURE WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:选修6-MODULE2 FANTASY LITERATURE WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:选修6-MODULE2 FANTASY LITERATURE WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE4 CARNIVAL WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE4 CARNIVAL WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE3 ADVENTURE IN LITERATURE AND THE CINEMA WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE3 ADVENTURE IN LITERATURE AND THE CINEMA WORD版含解析.doc
  • 云南省云龙县2013-2014学年高二下学期期末考试英语试题 WORD版含答案.doc云南省云龙县2013-2014学年高二下学期期末考试英语试题 WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE6 UNEXPLAINED MYSTERIES OF THE NATURAL WORLD WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE6 UNEXPLAINED MYSTERIES OF THE NATURAL WORLD WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE5 A TRIP ALONG THE THREE GORGES WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE5 A TRIP ALONG THE THREE GORGES WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE3 BODY LANGUAGE AND NON VERBAL COMMUNICATION WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE3 BODY LANGUAGE AND NON VERBAL COMMUNICATION WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE2 TRAFFIC JAM WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE2 TRAFFIC JAM WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修3-MODULE5 GREAT PEOPLE AND GREAT INVENTIONS OF ANCIENT CHINA WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修3-MODULE5 GREAT PEOPLE AND GREAT INVENTIONS OF ANCIENT CHINA WORD版含解析.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1