2021-2022学年高中英语 Unit 4 Wild life protection单元测评训练(含解析)新人教版必修2.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高中英语 Unit Wild life protection单元测评训练含解析新人教版必修2 2021 2022 学年 高中英语 protection 单元 测评 训练 解析
- 资源描述:
-
1、第四单元测评(时间:120分钟满分:150分)第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。W:Lisa said she mailed me some books.But they never came.M:Well,you just moved into a new place.She probably sent them out before she had your new addre
2、ss.1.What is the woman worried about?A.Her friend Lisa.B.Her books.C.Her new house.答案BM:Did you see Henry at the meeting?W:No.He must have got tied up at the office.M:No,that isnt so.I met him in the lift just now.2.Where did the man meet Henry?A.At the meeting.B.In the office.C.In the lift.答案CW:I h
3、ave to cancel my husbands appointment on July 5th because he is ill at home.M:Im sorry to hear that.Would you like to make an appointment for some other time?W:You can come to my house if it is important.3.Why does the woman cancel her husbands appointment?A.Hes ill.B.He is busy. C.He is out.答案AW:Ha
4、ve you decided to take that position in China?I heard the salary is good.M:No.W:Why?You took Chinese in high school,didnt you?M:Id be all right if they only required a reading or writing knowledge of it.But you see,I have to speak there.4.What is the man poor in when using Chinese?A.Reading.B.Writin
5、g.C.Speaking.答案CW:Do you have another one of these pink T-shirts?M:Theres this one.W:But thats a size 42.I need a smaller one.M:Heres a 40.The size 38 will be too small for you.W:OK.Thanks.Ill take it.5.What size T-shirt does the woman want to buy?A.38.B.40.C.42.答案B第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或
6、独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。W:Tim,how much do you think we should spend on furniture?M:My early plan is $600.W:Well,lets think about what we should buy.M:Good,thats really something necessary.I dont want to sleep o
7、n the floor in our new home.Thats the first thing.W:Just a minute,Ill get a pen to write all this down.M:A dining table,and a desk for us to work on.W:What about just buying one dining table?I think it could be used as a dining table and a desk,too.We can put it here.M:Great idea.Well,we need two ch
8、airs in any case.W:Yes,two chairs.6.Whats the probable relationship between the speakers?A.Husband and wife.B.Waiter and customer.C.Teacher and student.答案A7.What does the woman suggest buying?A.A bed.B.A desk.C.A dining table.答案C听第7段材料,回答第8、9题。M:I think Steven is at the right age to go to school,for
9、 both of us have to work and we dont have spare time to take care of him.W:But he is still so young.Its time for him to play.Ill work on night shift from next week.Ill be free in the daytime.M:But he is old enough to learn knowledge from school.Its your duty to plan his future.W:No,I couldnt agree w
10、ith you.Its his own duty to plan his own future.M:Anyway,Ill send him to school this year.8.What are the speakers mainly talking about?A.Working on night shift.B.Sending Steven to school.C.Looking after Steven.答案B9.Who should plan Stevens future in the womans opinion?A.The father.B.The mother.C.Stev
11、en himself.答案C听第8段材料,回答第10至12题。W:Did you like the movie?M:Mmm.to be honest,I didnt think it was as good as the former ones,even though the scenery is great.How about you?W:I think the special effects were amazing.But I was a little bit confused,for the plot was too complicated for me.I tried hard to
12、 keep track of all the characters and figure out what was going on.M:Did you read the books before watching the movie?W:No.Did you?M:Yes,I have read them all.I think its easier to follow for people who are already familiar with the characters.By the way,do you often go to the movies?W:Yeah.I am a mo
13、vie goer and enjoy killing time in the theatre.10.What does the man think of the movie?A.Disappointing.B.Amazing.C.Moving.答案A11.What made the woman confused about the movie?A.The scenery.B.The special effects.C.The plot.答案C12.How does the woman often kill time?A.By seeing movies.B.By reading books.C
14、.By going shopping.答案A听第9段材料,回答第13至16题。M:Good morning! Im Roy Carroll.W:Hello,Roy.Have a seat.Well,you seem to have the longest service recordseventeen years!M:Thats right.W:Well,youre obviously happy here!M:I am,yes,although it used to be more fun.W:Whys that?M:Well,it was more sociable.I used to g
15、o out more with my workmates.When I first started here,we had very long lunch breaks,sometimes for two hours.Now its only thirty minutes.And we all used the gym together.That doesnt happen much now.W:Did you use to work more as a team?M:Yes,we did.Were more on our own now.I used to travel a lot more
16、 too.Theyve cut down on that.W:Has anything changed for the better?M:Yes,there are more chances to learn new skills.The moneys much better now.Thats why Im still here!13.What did the man think of working here before?A.Boring.B.Enjoyable.C.Challenging.答案B14.How long is the lunch break now?A.Two hours
17、.B.One hour.C.Half an hour.答案C15.What does the man have more chances to do?A.Learn new skills.B.Go out with workmates.C.Exercise in the gym(体育馆).答案A16.Why does the man still work here?A.He can travel a lot.B.He has a good salary.C.He can work on his own.答案B听第10段材料,回答第17至20题。M:So,if everyone is here,
18、Ill make a start.As you know,a few months ago we asked some people to do a survey of the way we answer the telephone across the group.They telephoned our offices as customers normally would.Now,Ill begin with what they found out.First of all,they found out that on average we answer the phone after f
19、our rings,which isnt bad,but we can still improve on it.Secondly,friendliness.Now,although some offices scored as high as 8 out of 10 for friendliness,the people only gave the company as a whole 6 out of 10.On this point,they suggested that we use some good phrases on the phone.I think we can choose
20、 some new hold music as well.And finally,efficiency.Now here,we did quite well.However,there were one or two bad points which we still have to work on,such as always remembering to ask the callers name.So,we need to do a lot of work.17.When was the survey carried out?A.Several months ago.B.Several w
21、eeks ago.C.Several days ago.答案A18.What was the score for friendliness as a whole?A.8 out of 10.B.7 out of 10.C.6 out of 10.答案C19.Whats suggested to improve friendliness?A.Using some good phrases.B.Asking the callers name.C.Removing hold music.答案A20.What is probably the speaker?A.A customer.B.A manag
22、er.C.An interviewer.答案B第二部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。APassenger pigeons(旅鸽) were the most common birds in all of North America in the 1800s.It was common to see large groups of passenger pigeonsgroups that made a sound like a storm.But today,they are extin
23、ct because of human behavior.Now,some scientists want to bring passenger pigeons back to life by using new technology and scientific ideas.They call this process de-extinction.De-extinction has not happened yet.It is still just an idea.The process of de-extinction is not easy.First,scientists must c
24、ollect DNA from the bodies of extinct animals.Then they will put it in the eggs of similar animal species.When these animals become adults,they will have babies.And these baby animals will have the DNA of the extinct animals.Scientists believe it is possible to bring back passenger pigeons and many
25、other animals.However,not everyone thinks this is a good idea.Stuart Primm is the worlds leading expert on modern animal extinction.He believes that bringing extinct animals back to life is bad for the earth.On the one hand,these animals no longer have a safe place to live.On the other hand,they cou
26、ld cause other animals to die.Many other scientists do not agree with Stuart Primm.Stuart Brand,a writer and scientist,is one of them.He believes de-extinction is good for many reasons.“The current generation (当代) of children will experience the return of some unusual animals in their lifetime.It ma
27、y be part of what defines their generation and their attitude to the natural world.They will take their parents to zoos to see the growing populations of passenger pigeons,and maybe even dodo birds.This will provide a good deal of money for zoos busy with extinct species restoration (恢复).Humans kill
28、ed off a lot of species over the last 10,000 years.So,its right to bring some back to life,” he said.21.In the 19th century,passenger pigeons .A.were common sightingsB.suffered a lot from stormsC.lived mainly in North AmericaD.were the largest in American history答案A解析细节理解题。根据第一段中的“Passengerpigeonswe
29、rethemostcommonbirdsinallofNorthAmericainthe1800s.Itwascommontoseelargegroupsofpassengerpigeonsgroupsthatmadeasoundlikeastorm.”可知,19世纪时的旅鸽数目众多。22.What do we know about de-extinction?A.It will change the DNA of the extinct animals.B.It was first used in passenger pigeons.C.It is difficult to carry ou
30、t.D.It proved to be useful.答案C解析细节理解题。根据第二段中的“Theprocessofde-extinctionisnoteasy.”以及接下来具体介绍灭绝物种复活的复杂过程可知,复活灭绝物种绝非易事。23.Why is Stuart Primm against bringing back extinct animals?A.They will die very soon.B.They will create other problems.C.They will do great harm to humans.D.They will replace the sim
31、ilar species.答案B解析推理判断题。根据第四段中的“Hebelievesthatbringingextinctanimalsbacktolifeisbadfortheearth.theseanimalsnolongerhaveasafeplacetolive.”和“theycouldcauseotheranimalstodie”可知,StuartPrimm反对复活灭绝物种是因为他认为这些复活的动物会造成一些新的问题。24.How does Stuart Brand feel about de-extinction?A.Wrong.B.Difficult.C.Important.D.
32、Wasteful.答案C解析观点态度题。根据倒数第二段中的“Hebelievesde-extinctionisgoodformanyreasons”以及StuartBrand在最后一段具体陈述复活灭绝物种的好处可知,他认为复活灭绝物种很重要。B1970 was the World Conservation (自然保护) Year.The United Nations wanted everyone to know that the world was in danger.They hoped that governments would go into action (行动) quickly
33、in order to conserve nature.Here is one example of the problems.At one time there were 1,300 different plants,trees and flowers in Holland,but now only 860 remain.The others have been destroyed by modern men and their technology.We are changing the earth,the air and the water,and everything that gro
34、ws and lives.We cant live without these plants.If we continue like this,we will destroy ourselves.What will happen in the future?Perhaps it is more important to ask “What must we do now?” The people who will be living in the world of tomorrow are the young of today.A lot of them know that conservati
35、on is necessary.Many are helping to save our world.They plant trees,build bridges across rivers in forests,and so on.In a small town in the United States a large group of girls cleaned the banks of 11 kilometres of their river.Young people may hear about conservation through a record called “No ones
36、 going to change our world”.It was made by the Beatles,Cliff Richard and other singers.The money from it will help conserve wild animals.25.If we continue to change the earth we live in,we shall in the end.A.destroy the air and waterB.destroy everything that grows and livesC.destroy the outer spaceD
37、.destroy ourselves答案D解析细节理解题。由第一段最后一句可以得出答案。26.What will happen in the future is decided by .A.the young of todayB.the young of tomorrowC.what we do todayD.how much we know about the earth答案C解析推理判断题。由第二段第一、二句可以推知:我们今天所做的事情决定了这个世界将来会发生什么事情。27.“No ones going to change our world” is .A.a call given by
38、the BeatlesB.the name of a popular recordC.the name of a popular bookD.the name of a radio station答案B解析细节理解题。由第二段中的倒数第二、三句可以得出答案。28.Some of the world famous singers made a record to collect money for .A.the United NationsB.saving the living thingsC.the conservation of natureD.the poor people of the
39、world答案C解析推理判断题。由短文最后一句可知,一些歌手是为保护自然而筹资。CWildlife faces threats from habitat destruction,pollution and other human actions.Although protecting wildlife can seem difficult at times,even small actions in your own neighborhood can help protect many different animals.As the saying goes,“Think globally a
40、nd act locally.”You can protect wildlife for future generations.Create wildlife-friendly areas in your backyard.When choosing your lawn and landscaping,choose native plants that can provide food or living places for native wildlife.This will also help cut down on pollution.Add bird or bat houses to
41、your yard or garden to attract these species and offer places to them to live in.Avoid disrupting(扰乱) the natural ecosystem in your area.Non-native plants or animals can destroy habitats,particularly if there is no natural predator(捕食性动物) to keep the species in a certain amount.They can kill or dist
42、urb native plants that provide food and living places for wildlife.Practice a greener lifestyle.By saving water and fossil fuels,you will be helping to protect the wildlife around you.Take public transportation when you can,turn off electric devices when youre not using them,take shorter showers and
43、 keep your heat at or below 20 during the winter.Become knowledgeable about what can cause global warming,which disrupts migration patterns and habitats.Buy products that are wildlife friendly.Avoid products that are made from threatened or endangered animals.Keep in mind that some endangered animal
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-605378.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
