江苏省泰州中学2019-2020学年高二英语下学期第一次月考试题(含解析).doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 江苏省 泰州 中学 2019 2020 学年 英语 下学 第一次 月考 试题 解析
- 资源描述:
-
1、江苏省泰州中学2019-2020学年高二英语下学期第一次月考试题(含解析)(考试时间:120分钟 总分:150分)注意事项:所有试题的答案均填写在答题纸上(选择题部分使用答题卡的学校请将选择题的答案直接填涂到答题卡上),答案写在试卷上的无效。一听力(共20小题,每小题1.5分,满分30分)做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。第一节(共5小题:每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A,B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1
2、.【此处可播放相关音频,请去附件查看】What drink did the woman order?A. A Pepsi.B. A Coke.C. A beer.【答案】B【解析】【原文】W: Waiter! Id like to order now. Can I get a steak, a side of potatoes, a salad, and a Coke?M: We are out of Coke right now. But we can get you a Pepsi instead.2.【此处可播放相关音频,请去附件查看】How does the man probably
3、feel toward the woman?A. Angry.B. Disappointed.C. Grateful.【答案】C【解析】【原文】W: Are you comfortable?M: Yes, thank you. Youve helped me so much. I dont think I can ever repay you! Is there anything at all that youd like from me?W: No. I know youd do the same for me.3.【此处可播放相关音频,请去附件查看】Why does the man hav
4、e to pack carefully?A. So the woman can clean easily.B. So nothing breaks.C. So they dont forget anything.【答案】B【解析】【原文】W: Are you done packing yet? Hurry up! You know we still have to clean after we pack.M: I know, I know. But we still have to pack everything carefully so that nothing gets damaged.4
5、.【此处可播放相关音频,请去附件查看】What did the speakers see last night?A. A little but noisy bird.B. A dark-colored bird.C. A bird that flew very quietly.【答案】C【解析】【原文】W: Do you hear that sound?M: Yes, it sounds like an owl. W: Was that what I saw flying above us when we were outside last night? That very big white
6、 bird that flew without making any noise?M: Yes. I saw it, too.5.【此处可播放相关音频,请去附件查看】Why does the woman need directions?A. She cant read her map.B. She doesnt have a map anymore.C. The museum is not in the map.【答案】B【解析】【原文】W: Excuse me, sir. Can you tell me how to get to Fort Mason? Im just visiting a
7、nd I lost my city map.M: Oh. . . you can get a new map at the museum down the street. Its a big, white building that looks very new. If you go past the museum and keep walking by the water, youll get to Fort Mason in about ten minutes.第二节 听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A,B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每
8、段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听下面一段较长对话,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】6. Whats special about the people riding bikes?A. They are all men.B. They have no clothes on.C. They wear the same clothes.7. Why does the woman want to go somewhere else?A. Shes too cold.B. She hates what s
9、he saw.C. She wants to get something to eat.【答案】6. B 7. B【解析】【原文】M: Did you see that?W: What?M: Look over there at that man on the bicycle. W: Oh-why did you tell me to look? He doesnt have any clothes on!M: Theres another-and another one! Theres about twenty of them riding together. W: Why are they
10、 riding bikes without clothes? I thought being naked in public was against the law!M: Not here. . . In San Francisco, its legal. W: Lets go walk somewhere else. It offends me. M: I think its pretty funny. But the last thing Id do without clothes on is ride a bike. W: The last thing Id do in this col
11、d city is take off my clothes!听下面一段较长对话,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】8. What does the woman want to do?A. Rent a house.B. Get a loan.C. Get her credit report.9 How many years of tax returns does the woman need?A. 5.B. 3.C. 1.10. What does the woman probably mean in the end?A. She has a lot of informatio
12、n in her emails.B. She cant give the man more information.C. The man is asking for too much information.【答案】8. B 9. A 10. C【解析】【原文】M: Good afternoon, maam. How can we help you at Loan Finder?W: Hello. Id like to take out a loan to buy a house. M: All right. First, we will need to see your bank state
13、ment and credit report. Well also need a list of all the property you own houses, land, cars, even shared vacation homes. W: OK, well, I dont own any of those. M: Fine. We also need a copy of your tax returns for the last five years. W: Really? I dont know if I even kept copies that long. M: You can
14、 ask the government to send you copies. Some more documents we need are your drivers license or other form of ID, marriage certificate, and passport. If youve taken out any other loans in the past three years, we need to have that information, too. . . W: Wow, thats a lot of information! Do you need
15、 to read all of my personal emails, too?听下面一段较长对话,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】11. Where did the woman go last week?A. To a concert.B. To a friends house.C. To a clothing store with Laura.12. Why did the woman fall the second time?A. She tripped on some steps.B. She looked up at the sky while walking.C.
16、 Her foot got caught by her skirt.13. How is the woman now?A. Her nose doesnt hurt.B. Her nose is broken.C. She has a headache.【答案】11. B 12. B 13. A【解析】【原文】W: Youll never believe what happened to me last week.M: When you were visiting Laura?W: Yes. When we were walking up to her apartment on Monday,
17、 I tripped on the stairs. I couldnt catch myself, and I landed right on my nose!M: Ouch! Did you break it?W: No, but it hurt a little. I felt so embarrassed, because it happened in front of her friends. If I had only been with Laura, I wouldnt have minded. But thats not all that happened during my t
18、rip.M: Let me guess you fell down the stairs, too?W: Close. We were walking by the river early Wednesday morning. I looked up at some birds in the sky and fell down! Once again, I fell right on my nose!M: Wow! What bad luck!W: You wont believe it, but it happened a third time!M: Youre kidding!W: Im
19、not. This time, we were walking quickly to catch the train on Friday. I was wearing a long skirt and must have tripped on it. I fell flat on my face again. Despite all the falls, my nose feels fine right now. M: Youre lucky but pretty clumsy!听下面一段较长对话,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】14. Where are the speak
20、ers probably?A. In the middle of a city.B. In a boat.C. On a hill.15. What are the speakers looking at?A. The ocean.B. The city lights.C. The stars.16. Why was the man probably surprised?A. A lot of birds flew around him.B. He wasnt expecting to see his father.C. A wild animal was coming toward him.
21、【答案】14. C 15. B 16. B【解析】【原文】W: Look at the wonderful view from here! It feels like were at the top of the world!M: Yes, it is a very nice view. You can see the whole city from this spot. W: It looks so beautiful! I didnt know London could be this pretty. Look at all the lights!M: Yeah, I know. I us
22、ed to come here when I was a little child. W: This place must be very special to you, then. M: Yes, it is. I used to come here with my family at night to watch the shooting stars. W: Did you see a lot of shooting stars?M: Sometimes there were, sometimes there werent. But I liked coming here even if
23、we didnt see any. W: Did you ever see any wild animals? I heard there are wolves around here. I think it might be scary to see a wolf at night. Did you ever see one?M: Ive never seen a wolf, because there arent any wolves in England anymore. Sometimes deer cross the road in the evening. Ive seen man
24、y different kinds of birds flying before sunset. Once, I thought I saw a bear. I was a little afraid, especially when it stood up on its back legs. It started coming toward me in the dark. W: Did you run?M: No. It started talking to me, actually. I was surprised, but then I saw it was just my dad. H
25、ed been looking for something he dropped on the ground.听下面一段独白,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】17. Where does Mr.Smithson live?A. In a country house.B. In a luxury apartment.C. On the second floor of an apartment building.18. What was the photographers project about?A. Neighbors at home.B. People going to
26、art galleries.C. People watching birds.19. Why are the residents probably angry?A. The photos are too private.B. Their faces cant be seen clearly.C. They want to earn some money from the photos.20. What will probably happen to Mr.Smithson?A. Hell be thrown in jail.B. He wont get in trouble.C. He wil
27、l have to pay a fine.【答案】17. C 18. A 19. A 20. B【解析】【原文】Mr. Smithson has been taking pictures of his neighbors, and now theyre angry. Hes a photographer who lives on the second floor of an apartment building in New York City. For his project called “The Neighbors”,he secretly took pictures of the re
28、sidents of a luxury apartment building across the street. Those photographs are now being sold for thousands of dollars at an art gallery. But it turns out the neighbors arent very happy with having their pictures secretly taken and sold. Even though Mr. Smithson didnt show their faces, many of them
29、 feel embarrassed that the images show private moments that include taking naps and children resting with teddy bears. In a statement about the project, the 60-year-old Smithson says his work is similar to bird-watching. He says his project is not about privacy. In the photographers opinion, the peo
30、ple in the apartment building create a stage when they open their curtains. He says he carefully takes pictures from the shadows of his home into theirs. He feels hes like a bird-watcher, quietly waiting for hours to catch the best view. According to experts contacted by our news reporters, there is
31、 likely no legal case against Mr. Smithson because the faces in his pictures cant be seen.二阅读理解(共15小题;每小题2分,满分30分)请认真阅读下列短文,从每篇短文后所给各题的四个选项(A,B、C和D)中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。ANonfiction ContestMake us laugh, move us to tears write a brilliant, memorable nonfiction piece and you may be one of our two mont
32、hly winners. The sections include: Nonfiction, Focused/Special Issue, College Essays, Heroes, Pride & Prejudice, Health, Points of View and Sports.PrizesWinning articles will be published in Teen Ink magazine, and contest winners will receive a copy of the magazine featuring their work. Plus, theyll
33、 have the opportunity to choose from an exciting selection of Teen Ink products clothes and other items available only through Teen Ink.GuidelinesTeen Ink will only consider original writing by teens. Entries of all kinds are accepted serious, funny, long or short. We like to read it all!Submit entr
34、ies through our website. All nonfiction works submitted to Teen Ink are automatically considered for the monthly contest. See our submission guidelines for more information.DeadlinesThere are no deadlines; entries are accepted throughout the year. Winning nonfiction pieces will be published in Teen
35、Ink magazine and online each month. Keep in mind that if your submission has a seasonal or holiday theme, its best to send it early.Heres how you can reach us:Mailing address: Teen Ink, Box 30, Newton, MA 02461Phone number: (617) 964-6800Main email address: EditorTeenI21. What do we know about the c
36、ontest?A. It is held twice a month.B. There will be 12 winners every year.C. It covers a wide range of topics.D. Winners will receive some prize money.22. What must we do to take part in the contest?A. Write an article by ourselves.B. Write a long enough article.C. Focus on a seasonal or holiday the
37、me.D. Send our work at the beginning of a month.【答案】21. C 22. A【解析】【分析】这是一篇说明文。Teen Ink是一本面向青少年的杂志,本文是该杂志发起的一则征文启示。征文类型属于非小说作品,文章介绍了征文的主题,奖品,指南,期限及联系方式。【21题详解】细节理解题。根据第一段中的“The sections include: Nonfiction, Focused/Special Issue, College Essays, Heroes, Pride & Prejudice, Health, Points of View and
38、Sports.(这些章节包括:非小说类、专题/特刊、大学论文、英雄、傲慢与偏见、健康、观点和体育)可知,该征文覆盖话题很广泛。C项表述符合文章描述。故选C项。【22题详解】细节理解题。根据第三段中的Teen Ink will only consider original writing by teens.(Teen Ink杂志只会考虑青少年的原创作品)可知,这项征文活动要求文章必须原创。因此我们参加比赛要确保文章是我们自己写的,A项表述符合此意。故选A项。【点睛】同义句,英文中可以用Paraphrase表示。同义定位就是指题目所用关键词和文中的不一致,但属于同义性质,同义转换其实是在关键词的基
39、础上拐个弯。如第2小题,题目问的是要参加比赛我们必须做到什么,A选项与第三段中的“Teen Ink杂志只会考虑青少年的原创作品。”是同义句。因此我们参加比赛要确保文章是我们自己写的,故选A项。BSpreading truth and knowledgeIf you have ever talked to doctors in the hospitals, you may find that many of them are quite serious and speak in a range of terms that may be difficult to understand. But Z
40、hang Wenhong, the leader of the Shanghai team of experts in the treatment of novel coronavirus pneumonia, is one of the exceptions. He caught the publics attention for his recent frank and funny speech. Zhangs words first went viral (走红) on the internet after he said in late January that he had disp
41、atched (派遣) doctors and nurses who are members of the Communist Party of China (CPC) to frontline hospitals to treat coronavirus cases. “When becoming CPC members, we vowed (发誓) that we would always prioritize peoples interests. . . in the face of difficulties,” Zhang said. “This is the moment we li
42、ve up to the pledge (誓言). All CPC members must rush to the frontline. No bargaining.” Such a hardcore declaration of his attitude won widespread applause among internet users. A persons morals are witnessed most in a critical situation. Nothing could win more recognition from the people than the dow
43、n-to-earth behavior of the CPC members,” said Yang Haiyan, a 32-year-old Shanghai resident. One month later, when Zhang advised local residents to reduce the risk of spreading the virus by staying at home, he said in Shanghai dialect: “If you dont stop seeing friends, you will see them again in the
44、ICU.”Though chased by the media, Zhang described himself as a medical worker who must speak out now, but will return to keeping a low profile after the outbreak ends. “I spoke because of the fear among the public, owing to limited knowledge of the contagion (传染病),” said Zhang on Feb 26. “However, on
45、ce the curtain of this coronavirus incident falls, it may be hard to find me. Ill just hide myself in a corner, studying complicated patient cases and doing some reading, silently. ”23. What has made Zhang Wenhong so popular online?A. The way he treats his patients. B. His honest and humorous speech
46、. C. His pledge to fight against the virus. D. His broad knowledge of the novel coronavirus. 24. He dispatched CPC members to frontline hospitals because he believed that .A. they would bargain lessB. they are more professionalC. they should take the lead as they had vowedD. they would be calmer in
47、a critical situation25. What can we conclude from Zhang Wenhongs words in the last two paragraphs?A. He doesnt like to speak in public. B. He mainly treats people with complicated diseases. C. He is not a person who is after fame and attention. D. He is looking forward to taking a break after the ep
48、idemic. 【答案】23. B 24. C 25. C【解析】【分析】这是一篇新闻报道。文章讲述了上海新型冠状病毒肺炎治疗专家组组长张文宏因其讲话在网上走红的相关事情和张文宏对他走红事件的观点。【23题详解】细节理解题。由第一段最后一句“He caught the publics attention for his recent frank and funny speech.”(他因最近坦率而有趣的演讲而引起了公众的注意。),可知张文宏诚实幽默的演讲让他网上受欢迎。故选B项。【24题详解】细节理解题。由第三段中的“When becoming CPC members, we vowed (发
49、誓) that we would always prioritize peoples interests. . . in the face of difficulties,” Zhang said. “This is the moment we live up to the pledge (誓言). All CPC members must rush to the frontline. No bargaining.”(“当我们成为中国共产党党员时,我们发誓要永远把人民的利益放在首位。在困难面前,” 张文宏说。“这是我们履行诺言的时刻。全党同志都要冲到第一线去,不能讨价还价),可知张文宏认为党员
50、应该像誓言的那样带头。故选C项。【25题详解】推理判断题。由倒数第二段的“Though chased by the media, Zhang described himself as a medical worker who must speak out now, but will return to keeping a low profile after the outbreak ends. ”(虽然受到媒体的追捧,但张文宏称自己是一名医务人员,现在必须发声,但在疫情结束后将恢复低调。)和最后一段中的“ “However, once the curtain of this coronavir
51、us incident falls, it may be hard to find me. Ill just hide myself in a corner, studying complicated patient cases and doing some reading, silently. ”(“然而,一旦这次冠状病毒事件的帷幕落下,可能很难找到我。我就躲在角落里,静静地研究复杂的病人病例,读点书。”),可推断出张文宏不是一个追求名望和关注的人。故选C项。【点睛】推理判断题不仅要求考生读懂文章中的每个句子的意思还要推理它们之间的关系,结合自己的生活常识和经验,再通过逻辑推理和判断,理解文
52、章的言外之意,从而揭示文章的深层涵义。推理判断题的答案不可能在文章中直接找到,因此推理时我们务必要忠于原文,在文章中寻找并确定可推论的依据,即:已知部分推论的前提,从中推测出未知部分推理的结论,切忌妄加评论,把自己的观点当成作者的观点。如在第3小题中,倒数第二段的“Though chased by the media, Zhang described himself as a medical worker who must speak out now, but will return to keeping a low profile after the outbreak ends. ”,最后一
53、段中的“ “However, once the curtain of this coronavirus incident falls, it may be hard to find me. Ill just hide myself in a corner, studying complicated patient cases and doing some reading, silently. ”,它们是已知部分,通过结合原文进行合理地逻辑判断,可推断出张文宏不是一个追求名望和关注的人。故选C项。CFor several decades, there has been an organized
54、campaign intended to produce distrust in science, funded by those whose interests are threatened by the findings of modern science. In response, scientists have tended to stress the success of science. After all, scientists have been right about most things, from the structure of the universe to the
55、 relativity of time and space.Stressing successes isnt wrong, but for many people its not persuasive. An alternative answer to the question “Why trust science?” is that scientists use the so-called scientific method. But what is called the scientific method isnt what scientists actually do. Science
56、is dynamic: new methods get invented; old ones get abandoned; and at any particular point, scientists can be found doing many different things. False theories sometimes lead to true results, so even if an experiment works, it doesnt prove that the theory it was designed to test is true.If there is n
57、o specific scientific method, then what is the basis for trust in science? The answer is the methods by which those claims are evaluated. A scientific claim is never accepted as true until it has gone through a long process of examination by fellow scientists. Scientists draft the initial version of
58、 a paper and then send it to colleagues for suggestions. Until this point, scientific feedback is typically fairly friendly. But the next step is different: the revised paper is submitted to a scientific journal, where things get a whole lot tougher. Editors deliberately send scientific papers to pe
59、ople who are not friends or colleagues of the authors, and the job of the reviewer is to find errors or other faults. We call this process “peer review” because the reviewers are scientific peersexperts in the same fieldbut they act in the role of a superior who has both the right and the responsibi
60、lity to find fault. It is only after the reviewers and the editor are satisfied that any problems have been fixed that the paper will be printed in the journal and enters the body of “science.”Some people argue that we should not trust science because scientists are “always changing their minds.” Wh
61、ile examples of truly settled science being overturned are far fewer than is sometimes claimed, they do exist. But the beauty of this scientific process is that science produces both creativity and stability. New observations, ideas, explanations and attempts to combine competing claims introduce cr
62、eativity; transformative questioning leads to collective decisions and the stability of scientific knowledge. Scientists do change their minds in the face of new evidence, but this is a strength of science, not a weakness.26. Scientists stress the success of science in order to _.A. promote basic kn
63、owledge of scienceB. remind people of scientific achievementsC. remove possible doubts about scienceD. show their attitude towards the campaign27. What can we learn about the so-called scientific method?A. Its an easy job to prove its existence.B. It usually agrees with scientists ideas.C. It hardly
64、 gets mixed with false theories.D. It constantly changes and progresses.28. What can we learn about “peer” review?A. It seldom gives negative evaluation of a paper.B. It is usually conducted by unfriendly experts.C. It aims to perfect the paper to be published.D. It happens at the beginning of the e
65、valuation process.29. The underlined sentence in the last paragraph implies that _.A. it is not uncommon for science to be overturnedB. scientists are very strong in changing their mindsC. people lose faith in those changeable scientistsD. changes bring creativity and stability to science【答案】26. C 2
66、7. D 28. C 29. D【解析】这是一篇议论文。因为科学和科学方法的变动,某些组织企图煽动人们怀疑科学。而文章用科学的成功来进行反驳,并指出科学论文的发表是非常严苛的,而且正是科学的改变为科学带来了创新和相对稳定性。【26题详解】推理判断题。根据第一段中For several decades, there has been an organized campaign intended to produce distrust in science, funded by those whose interests are threatened by the findings of mode
67、m science. In response, scientists have tended to stress the success of science.(几十年来,一个有组织的运动旨在让人们怀疑科学,该组织由那些利益受到现代科学威胁的人资助。作为回应,科学家强调科学的成功)可推测,科学家强调科学的成功使为了消除人们对科学的怀疑。故选C。【27题详解】细节理解题。根据文章第二段的Science is dynamic: new methods get invented; old ones get abandoned; and at any particular point, scienti
68、sts can be found doing many different things.(科学是动态的:新的方法被发明,旧的被遗弃,在任何一个特定的时间都可以发现科学家们在做着不同的事情)可知科学的本质是动态的,它是一直变化的,而不是一成不变。D. It constantly changes and progresses.(它在不断变化和进步)符合以上说法,故选D项。【28题详解】细节理解题。根据第三段中We call this process “peer review” because the reviewers are scientific peersexperts in the sam
69、e fieldbut they act in the role of a superior who has both the right and the responsibility to find fault. It is only after the reviewers and the editor are satisfied that any problems have been fixed that the paper will be printed in the journal and enters the body of “science.”(我们把这个过程称为“同行评审”,因为这
70、些人都是该领域的专家,但他们现在扮演的角色是有权力和责任发现错误的上级。只有在审稿人满意以及任何问题都被解决了之后论文才会被刊登在期刊上,进入科学杂志)可知,“peer review”的职责是发现科学论文的错误,让它在出版时没有任何问题,也就是旨在让论文在出版前得到完善),故选C项。【29题详解】句意猜测题。根据最后一段中New observations, ideas, explanations and attempts to combine competing claims introduce creativity; transformative questioning leads to c
71、ollective decisions and the stability of scientific knowledge.(新的发现,想法,解释和尝试将相互竞争的观点结合起来,带来了创造力;变革性的质疑导致集体决策和科学知识的稳定性)可知,划线句子的意思是:改变促成了科学的创新和相对稳定性。故选D项。DWhat do people in the outside world do when they want to learn something? They go to somebody who knows about it, and ask him. They do not go to so
72、mebody who is supposed to know about everything -except, when they are very young, to their parents: and they speedily become dissatisfied with that variety of knowledge. They go to somebody who might reasonably expected to know about the particular thing they are interested in, When a man buys a mo
73、tor-car, he does not say to himself: “Where can I find somebody who can teach me how to run a motor car? He does not look in the telephone directory under T. He just gets an experienced driver to teach him. He just pays attention and asks questions and tries to do the thing himself, until he learns.
74、But this case, of course, assumes an interest of the pupil in the subject, a willingness and even a desire to learn about it, a feeling that the matter is of some importance to himself. And come to think of it, these motives are generally present in the learning that goes on in the outside world. It
75、 is only in school that the pupil is expected to be unwilling to learn.When you were a child, and passed the door of the village blacksmith(铁匠) shop, and looked in, day after day, you admired his skill, and stood in awe of his strength; and if he had offered to let you blow the bellows for him and s
76、hown you how to make a red-hot penny, that would have been a proud moment. It would also have been an educational one. But suppose there had been a new shop set up in the town, and when you looked in at the open door you saw a man at work painting a picture; and suppose a bell rang just then, and th
77、e man stopped painting right in the middle of a brush-stroke, and started to read aloud “How They Brought the Good News from Ghent to Aix; and suppose when he was halfway through, the bell rang again, and he said, We will go on with that tomorrow, and started to chisel the surface of a piece of marb
78、le; and then, after a little, somewhat exhaustedly, started in to play The Rock of Ages on a flute, interrupting the tune to order you to stand up straight and not whisper to the little boy beside you. Theres no doubt what you would think of him; you would know perfectly well that he was crazy; peop
79、le dont do things in that way anywhere in the world, except in school.And even if he had assured you that what were taught were later in your life going to be matters of the deepest importance and interest, and that you should start in now with the determination of becoming proficient in them, it wo
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
