新教材2021-2022学年译林版英语必修第三册学案:UNIT 3 THE WORLD ONLINE 理解 课文精研读 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2021-2022学年译林版英语必修第三册学案:UNIT THE WORLD ONLINE 理解 课文精研读 WORD版含解析 新教材 2021 2022 学年 译林版 英语 必修 第三 册学案
- 资源描述:
-
1、速读教材P3031课文,完成下列任务.阅读判断判断以下句子提供的信息是正确,还是错误,还是没有提及。1Nowadays only in big cities,the Internet is used widely.ARight.BWrong.CNot mentioned.2We can find out almost anything online.ARight.BWrong.CNot mentioned.3We can do shopping online quickly and easily without going outside.ARight.BWrong.CNot mentione
2、d.4The Interent can help us to find and keep in touch with our friends.ARight.BWrong.CNot mentioned.5The Internet has more advantages than disadvantages.ARight.BWrong.CNot mentioned.答案15BAAAC.补全信息选择正确选项填入空白处,补全所给句子提供的信息。Ato find out almost anything we care to knowBto connect people across the world
3、to a single shared communityCto share our views or let someone know we care about themDto reach beyond their villages and get in touch with the outside worldEto use the Internet properly and responsiblyFfor the perfect pair of boots1The Internet has the power _2Even in the countryside,the Internet e
4、nables people _ .3With the click of a mouse or the touch of a button,it is possible _ ,from recipes to travel packages,from military affairs to learning resources.4Gone are the days of searching shop after shop _ you can compare styles and prices quickly and easily in the comfort of your living room
5、.5An instant message,a group chat,a video call,a comment on an updatethere are endless ways _6As with any great invention,we must be aware of these problems and be careful _答案16BDAFCE.表格填空PartsDetailsIntroductionWe can achieve 1.almost anything online.Main bodyOne of the greatest advantages of the I
6、nternet lies in the quick and easy access to a huge amount of 2.informationWith the click of a mouse or the touch of a button,it is possible to find out almost anything we care to know.To a certain extent,the worlds knowledge is all at our 3.fingertips. The Internet has also made our lives unbelieva
7、bly 4.convenient,with all sorts of goods and services provided by electronic commerce,more commonly known as ecommerce.You can have food 5.delivered to you using food delivery apps and sites.You can pay for almost everything on your 6.smartphone. Above all else,the Internet helps us establish and ma
8、intain 7.social tiesWith all sorts of communication software,physical distance no longer gets in the way.No matter where we are,we are able to keep in contact 8.with loved ones,find longlost friends and discover whole new communities who share our hobbies.ConclusionWhile the Internet brings many val
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-347362.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
