分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 95

类型(新教材)2021-2022学年译林版英语选择性必修第一册作业课件:单元评价 UNIT 3 THE ART OF PAINTING .ppt

  • 上传人:a****
  • 文档编号:354886
  • 上传时间:2025-11-28
  • 格式:PPT
  • 页数:95
  • 大小:416KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    新教材2021-2022学年译林版英语选择性必修第一册作业课件:单元评价 UNIT 3THE ART OF PAINTING 新教材 2021 2022 学年 译林版 英语 选择性 必修 一册 作业
    资源描述:

    1、单元素养评价(三)Unit 3(120分钟 150分)第一部分 听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。Text 1M:I hope it will be fine this weekend.Im going boating with Tom.W:Oh,I think it will be fine.M:Are you sure?W:Yes,it has been reported on the

    2、 radio.1.What are the two speakers talking about?A.A fine boat.B.The weather.C.Their friend.答案:BText 2M:How long will it take to the cinema?W:It is about 10 minutes ride.But it will take us 15 minutes to get to the station by the park from the school.M:Thats fine.We will have enough time to get ther

    3、e.2.Where does the conversation most probably take place?A.In the school.B.In the park.C.In the cinema.答案:AText 3W:Have you finished your homework?M:Yes,mum!Im going to the gym now,and then I will have an art class.W:OK.See you.3.What will the man do next?A.Take some exercise.B.Do his homework.C.Att

    4、end a class.答案:AText 4W:Its so nice to have you here.M:I hope I havent kept you waiting long.W:No.How was the flight?M:It was quite pleasant.4.Where does this conversation take place?A.At a bus stop.B.At the railway station.C.At the airport.答案:CText 5M:I hope you like the book I lent you.I wasnt sur

    5、e if youd be interested.W:Id the same doubt at first.But once I started,I just couldnt put it down.5.How does the woman like the book?A.Quite difficult.B.Very interesting.C.Too simple.答案:B第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给

    6、出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。Text 6M:The floor looks super clean.Did you call the cleaning company?W:Nope.My foot is broken.I stay at home.So I did it myself.M:With a broken foot?Was that a good idea?W:Dont worry,Dave.M:You could have called Brenda.She would have done it for you.W:Im not aski

    7、ng your little sister to clean my floors,Dave.Anyway,it wasnt as hard as you think.I have been using a Roomba recently.M:Oh,that cleaning robot?Im jealous,Sandra.I wanted one,but I didnt have 500 extra dollars.W:I know.Theyre so expensive.I got mine from my boss when I was Employee of the Year two y

    8、ears ago.6.What is the conversation mainly about?A.Sandras foot.B.Cleaning the floor.C.Housekeeping costs.答案:B7.Who is Brenda?A.Daves sister.B.Sandras boss.C.Daves house cleaner.答案:A听第7段材料,回答第8、9题。Text 7W:United Airlines.May I help you?M:Yes.Id like to book some tickets for Flight 220,leaving for Ho

    9、nolulu on December 22 at 7:30 in the evening.W:Do you want to fly first or economy class?M:Economy,please.W:Will this be a one-way trip?M:No,round trip back to Chicago.By the way,do you have any direct flights coming back?W:Yes,we do.Flight 515,leaving Honolulu at 3:00 pm,flies nonstop back to Chica

    10、go.M:That will be perfect.Whats the exact air fare?W:The round trip economy fare from Chicago to Honolulu is$476 during the high season.M:All right,heres the money.8.Where is the man going to travel?A.Honolulu.B.Chicago.C.New York.答案:A9.Which flights is the man going to take for his round trip?A.Fli

    11、ght 220 and Flight 576.B.Flight 220 and Flight 515.C.Flight 515 and Flight 476.答案:B听第8段材料,回答第1012题。Text 8M:Oh,no.Is it almost 7:00 am?Why didnt my alarm work?W:Whats wrong?Your class starts at 8:00 am.You have plenty of time,dont you?M:No,today is my school field trip.I need to be at school by 7:15

    12、am.W:Oh,yeah,thats right.You asked me to pack your lunch box last night.M:Can you drive me there right now,Mom?I would be late if I took the bus.W:Sorry,sweetie.I havent taken a shower or gotten dressed.I need at least 20 minutes.M:No way.I will be in big trouble.W:Oh.Look out the window!Seems like

    13、Mrs Anderson will drive her son,Billy,to school right now.How about you go with them?Billy is your best friend.Im sure Mrs Anderson wouldnt mind taking you with them,right?M:Youre brilliant,Mom.10.When should students meet for the field trip?A.At 7:15 am.B.At 7:00 am.C.At 8:00 am.答案:A11.How will the

    14、 boy probably get to school today?A.Take the bus.B.Take his moms car.C.Take Mrs Andersons car.答案:C12.What is the relationship between the woman and Mrs Anderson?A.Colleagues.B.Neighbours.C.Best friends.答案:B听第9段材料,回答第1316题。Text 9M:Did you hear about Jasons strange experience?W:Yes,but I dont quite be

    15、lieve him.I think he made up the whole story.M:But I believe him.W:As you like.For me,theres no such thing in the earth.Only you could believe that a pet dog can fly and send a letter to you.Do you think a dog is a bird?M:Of course not,but you can train a dog.W:You may be able to train a dog to send

    16、 a letter for you,but you can never train it to fly.M:Why not?W:Why not?Can you fly after being trained?M:But I am not a dog.And Jasons dog is not a common dog.W:A special dog with wings?You are so crazy.I am not going to discuss this with you anymore.M:You may say I am crazy.But you have to believe

    17、 a dog can fly.W:Listen.I have to go now.Otherwise I will be as crazy as you are.Goodbye to you and your flying dog.M:Hey,I havent finished yet!W:Bye!13.What was Jasons strange experience?A.His dog could fly.B.His dog became a bird.C.His dog sent a letter to the man.答案:A14.What does the woman believ

    18、e?A.A dog can send a letter after being trained.B.Jasons dog isnt a common dog.C.The man can fly after being trained.答案:A15.How does the man explain Jasons dog can fly?A.Jasons dog has wings.B.You can train a dog to fly.C.You can train a dog like a bird.答案:B16.What does the woman mean in the end?A.O

    19、nly birds can fly.B.Only a dog with wings can fly.C.The mans explanation does not make sense.答案:C听第10段材料,回答第1720题。Text 10Hi,students!This is Ashley Jacobs,your student government president.I have some important information for everyone about activities on campus this year.I promise that there will b

    20、e something fun for everyone to do.Do you like sports?I know everyone is a fan of our football team.And now there are two new teams at school this year.We have added a baseball team and a swim team.Or do you enjoy creative activities?Student government created an art club and a music club for people

    21、 with artistic abilities.Both of these groups have events all year long.The art club hosts painting nights and trips to the local museum,and the music club goes to see shows at the concert hall.And dont forget about the school newspaper for all the writers out there!We pass out the paper every week

    22、for free on campus.Read it to keep up with all of the school news and activities that I announced.I strongly recommend that you join a student organization.It is an easy way to make good friends and have fun.Please consider joining one of these groups today.17.Who is making the announcement?A.The st

    23、udent government.B.The school newspaper.C.The football team.答案:A18.How many new teams are added this year?A.Four.B.Three.C.Two.答案:C19.What do the music club members do?A.Organize trips.B.Attend concerts.C.Host dancing nights.答案:B20.Why should a student join a campus group?A.To have friends.B.To make

    24、 good grades.C.To keep up with world news.答案:A第二部分 阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。A(2021攀枝花高二检测)Mays Midi FestivalAs a rock festival,the Midi Festival 2019 in Beijing presented a musical carnival for fans.It was the 15th year of the outdoor music feast.This ye

    25、ar,about 100 rock bands from home and abroad performed on five stages.It was held at a suburban park known for its mountains and grasslands.With beautiful scenery and exciting music,it was a good opportunity to enjoy rock with friends and family.2:00 p.m.10:30 p.m.,from April 29 to May 1.China Music

    26、 Valley Grassland Park,Pinggu District.400-610-3721.Fans of PaintingAncient Chinese calligraphers(书法家)and painters were fond of painting on the folds of fans.Their excellence has left a wealth of outstanding works.A fan painting show exhibited 990 Ming and Qing(13681911)dynasty calligraphy and paint

    27、ing works on folding fans.They were selected from the collection of the National Museum of China.The themes of these fan paintings fell into four categories:natural landscapes,flowers and birds,figures and calligraphy.10:00 a.m.2:30 p.m.,from April 29 to May 29.National Museum of China,16 East Chang

    28、an Avenue.010-651-6400.Poetic PortraitsTwo artists held a joint exhibition with paintings featuring portraits of Chinese women in poetic poses.Wang Xiaojin,who is from Shandong Province,has been exhibiting since 1993.The other artist,Xu Zhigang,is originally from LiaoningProvince,but is now in Beiji

    29、ng.10:00 a.m.8:00 p.m.,from April 28 to June 20.Rong Gallery,Sheraton PudongHotel,38 Pujian Road,Pudong New Area.0137-6408-7294.Group ShowThe artist group,“island6”,worked in new media and held a show titled Body-City-Mechanism.Throughinteractive video,photography,oilon canvas and sculpture,the arti

    30、sts explore themes of man and cyberspace.10:00 a.m.6:00 p.m.,from April 30 to June 28.Studio Rouge,50,MoganshanRoad,Putuo District.021-5252-7856.【文章大意】本文旨在告诉读者在中国举办的四个文化艺术活动。21.Whats the purpose of the text?A.To introduce some famous exhibitions of China.B.To give readers some guide of the cultural

    31、activities.C.To explain how to play happily with your family.D.To present several collections in the National Museum.【解析】选B。主旨大意题。本文旨在告诉读者在中国举办的四个文化艺术活动。故选B。22.Where can you go to enjoy natural scenery?A.The Midi Festival.B.The Fans of Painting Show.C.The Poetic Portraits Exhibition.D.The Group Show

    32、.【解析】选A。细节理解题。根据Mays Midi Festival中的It was held at a suburban park known for its mountains and grasslands.With beautiful scenery and exciting music.可知,在Mays Midi Festival上可以欣赏自然风景。故选A。23.What can you do on holiday in June?A.Watch a music show at Rong Gallery.B.Enjoy the performance of rock bands.C.V

    33、isit an exhibition of portrait paintings.D.Appreciate painting works from the Qing dynasty.【解析】选C。推理判断题。根据四个活动的时间,在六月份举行的是Poetic Portraits和Group Show。Poetic Portraits提到的是两位艺术家联合举办以中国女性的画像为特点的绘画。由此可知选C。BMany little girls like flowers,watching butterflies and riding small horses.A lot of them also lik

    34、e cars,robots and spaceships.But most girls clothing only has pictures of flowers,butterflies or horses.Two mothers decided to make clothes that include all the things that little girls do and love.Six-year-old Bella loves to play with cars.So her dress has pictures of cars on it.“We havent found th

    35、is type of dress in the store,”Cathy,Bellas mother,says.Thecar dress is from a new girls clothing line called Princess Awesome.Rebecca Melsky set up the business.She says its products for girls have some designs normally found on boys clothes.It all started two years ago when Rebecca was hoping to b

    36、uy clothing for her two-year-old,who liked robots,trucks and spaceships.“One day when I walked through a girls store,I thought to myself I wish theyd make one of those beautiful dresses that also have a robot on it because she will love that.And I thought someone should do that.Maybe I should do tha

    37、t,”Rebecca,said.Her friend Eva St.Clair believed she should,and their business was born.Thewomen sold the first 70 dresses they made at a market.So they decided to expand their business online.Their products sold very well there,too.“They sold out so fast that I could not make them fast enough.We de

    38、cided it was time to think about a factory,”Rebecca said.So they started to raise money from people over the Internet.The women raised more than$215,000 within days,far more than the$35,000 they expected.“Ourbiggest challenge is going to be how we expand as rapidly as people seem to want us to,”Rebe

    39、cca said.The women hope Princess Awesome will expand into products for girls of all ages and all interests.【文章大意】本文属于记叙文阅读,介绍了一些女孩很喜欢男性化的服装,Rebecca Melsky 和她的同伴适应市场需要,设计并出售了男性化的女孩服装,卖得非常好。24.Bellas clothing is special because it has pictures of.A.flowersB.horsesC.carsD.butterflies【解析】选C。细节理解题。根据第三段的

    40、Six-year-old Bella loves to play with cars.So her dress has pictures of cars on it.可知Bella的衣服上有汽车图案。25.Princess Awesome was started.A.by Cathy and Rebecca B.because of six-year-old BellaC.with the help of a girls storeD.to make unusual clothing for girls【解析】选D。推理判断题。根据第四段的内容可知,在她为热爱机器人、卡车和太空飞船的两岁女儿买

    41、衣服时发现,这些图案只出现在男孩的服装上,她认为女儿的衣服上也可以有,所以她创办了Princess Awesome,使女孩的衣服与众不同。26.The dresses made by Rebecca and her friend.A.sold better online than at the marketB.helped them get a job in a factoryC.were popular among girlsD.were sold expensively【解析】选C。细节理解题。根据第五段的So they decided to expand their business o

    42、nline.Their products sold very well there,too.可知她们生产的产品很受欢迎,卖得非常好。27.What is the most difficult thing Rebecca and her friend will face?A.Meeting the needs of all girls.B.How to make interesting products.C.Raising enough money for their business.D.How to expand their business as people expected.【解析】选

    43、D。细节理解题。根据第七段的“Our biggest challenge is going to be how we expand as rapidly as people seem to want us to,”Rebecca said 可知最大的挑战是如何达到人们对她们的期望值。CHelen was outside watering her garden like she does every other day.She loves her lawn(草坪)and her garden.She has the prettiest house on the block,but its onl

    44、y because she works at it very hard.Helen is in her mid-40s but you wouldnt know it by looking at her.Her face is nearly wrinkle-free,and it seems she has more energy than people half her age.“Good morning,Helen.”I said as I walked outside on my way to work.“HiRobert,how are you?”she asked.“Fine!Im

    45、doing fine.Your yard is looking good,”I said.And it was.Sometimes it really bothers me that I cant get my lawn to look as nice as hers.“Whats your secret,Helen?”I asked.“Secret to what?”She answered.“To having such a beautiful lawn!I water mine,I seed mine every year and I still cant get it to look

    46、as good as yours.I am jealous(嫉妒的)!”I said with a smile.Helen just nodded and had this funny little look on her face that suggested she was just better at keeping her lawn nice than I was.I didnt like that look,but I guess its okay that she feels that way.Ive known Helen since she was a little girl

    47、and things have not gone well with her lately.Shesbeen alone for a long time.She wasnt very pretty when she was young.She had terrible acne(痤疮)that covered her face from ear.It made her very shy so she didnt go out very much,but that all changed when she met Josh.They were together for more than 10

    48、years until,sadly,they went their separate ways.Since then,Helen has nurtured and tended her garden as if it were her child.When I got home later that day,she was outside working on her roses.I said hello to her as I walked to my door,and she smiled brightly.She looked beautiful.【文章大意】本文是记叙文,记叙了“我”的

    49、邻居海伦,她有着社区里最漂亮的庭院。28.How does Helen water her garden?A.Every day.B.Every second day.C.Every week.D.Every few day.【解析】选B。细节理解题。根据第一段的Helen was outside watering her garden like she does every other day.可知,她每隔一天就浇她的花园。故选B。29.What does Helen look like just from her appearance?A.She looks graceful.B.She

    50、looks generous.C.She looks young.D.She looks peaceful.【解析】选C。细节理解题。根据第一段的Helen is in her mid-40s but you wouldnt know it by looking at her.Her face is nearly wrinkle-free,and it seems she has more energy than people half her age.可知,海伦比她的实际年龄看起来年轻。故选C。30.What was Helens character when she was young?A

    51、.She was always jealous of others.B.She was very sensitive to others.C.She was easy-going and loved making friends.D.She was kind and loved helping others with gardening.【解析】选B。推理判断题。根据第三段的It made her very shy so she didnt go out very much可知,年轻时她的性格内向敏感,故选B。31.What can we infer from the passage?A.He

    52、len loves her garden more than anything else in the world.B.Helen once had an unsuccessful relationship with Josh.C.Helen is the most beautiful woman on the block.D.Helen has magic power to make her garden pretty.【解析】选B。推理判断题。根据第三段的They were together for more than 10 years until,sadly,they went thei

    53、r separate ways.可知,海伦和她丈夫的关系维持了10多年,结果分道扬镳,所以海伦有一段失败的婚姻。故选B。D(2021泰安高二检测)What are dreams for?A handful of theories have the most influence.SigmundFreud famously claimed that they reveal hidden truths and wishes.Despite being largely unsupported by evidence,researchers found that students in the U.S.

    54、,Republic of Korea,and India were much more likely to accept the view.In the same study,respondents said that dreaming about a plane crash would cause them more anxiety than an official warning about a terrorist attack.More recent research suggests that they may help us process intense emotions,or p

    55、erhaps sort through and strengthen memories,or rehearse responses to threatening situations.Even if dreams cant foretell the future,they seem to expose our shared fascinations.The majority of dreams occur during REM sleep cycles,of which the average person has four or five a night.A study of Canadia

    56、n university students found the most common dream topics to be school,falling,being chased,and arriving too late for something.For all the commonalities dreams exhibit,they vary across timepeople who grew up watching black-and-white TV are more likely to dream in black and whiteand culture.A 1958 st

    57、udy determined that compared with Japanese people,Americans dreamed more about being looked up,losing a loved one,finding money.Japanese people were more likely to dream about school,trying repeatedly to do something,being paralyzed with fear,or“wild,violent beasts.”If human dreams sound boring,bear

    58、 in mind that even negative ones can have positive effects.In a study of students taking a French medical-school entrance exam,60 percent of the dreams they had beforehand involved a problem with the exam,such as being late or leaving an answer blank.But those who reported dreams about the exam,even

    59、 bad ones,did better on it than those who didnt.【文章大意】本文解析了梦境暗含的意思。32.What do you know about Freuds view on dreaming?A.It will cause people more anxiety.B.Its already been proved by evidence.C.Its popular with some American and Asian students.D.It can reveal the hidden truth and predict the future.【

    60、解析】选C。细节理解题。根据文章第一段前半段可知,Sigmund Freud 声称的梦揭示暗含的真相和愿望,美国、韩国和印度的学生更有可能接受这种观点。故选C。33.According to recent research,dreams may.A.make emotions intenseB.help prepare for special situationsC.reduce our memoriesD.help us take notes【解析】选B。细节理解题。根据文章第一段最后一句可知,梦境能帮助人们处理紧张情绪,或者理清并强化记忆,或者预演人们对危险情况的反应。故选B。34.Acc

    61、ording to Paragraphs 2 and 3,which of the following is true?A.The average person has four or five REM sleep cycles a night.B.Canadian students arent worried about being late for school.C.Americans usually share the same dream topics with Japanese.D.Films about wild beasts may be widely shown in Amer

    62、ica in 1958.【解析】选A。细节理解题。根据文章第二段中的The majority of dreams occur during REM sleep cycles,of which the average person has four or five a night.可知,大多数梦发生在REM睡眠周期,这种周期每个人平均每晚大约有四到五次。35.If you dream that you failed the exam,.A.your dream will come trueB.youll be depressed with fearC.you are supposed to ta

    63、ke it seriouslyD.it shows that you care a lot about the exam【解析】选D。推理判断题。根据文章最后一段最后一句可知,那些做梦梦到考试,甚至梦到考砸了的人在现实中比不做这种梦的考得好。由此可以推断,正是由于他们在乎考试,所以才会梦到考试。第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。How Arts Promote(促进)Our EconomyWhen most people think of the arts,they imagine the be

    64、autiful painting,a wonderful piece of music,or an award-winning performance in the theater.36The economic effect of the arts is often overlooked(忽视)and badly judged.37Any given performance takes a tour bus full of artists,technical experts,managers,musicians,or writers to create an appealing piece o

    65、f art.These people earn a living wage for their professional knowledge and skills.38“If you build it they will come”is a misleading belief.Painters,digital media experts,photographers,booking agents and promoters are hired to sell tickets and promote the event.According to the Dallas Area Cultural A

    66、dvocacy Coalition,arts agencies employ more than 10,000 people as full-or part-time employees or independent contractors.A successful arts neighborhood creates a ripple effect(连锁反应)throughout a community.In 2005,when the Bishop Arts Theatre was donated to our town,the location was considered a poor

    67、area of town.After investing more than$1 million in reconstructing the building,we began producing a full season of theater performances,jazz concerts,and year-round arts education programs in 2008.Nearly 40 percent of jazz lovers live outside of the Dallas city limits and drive or fly in to enjoy a

    68、n evening in the Bishop Arts District.39It is wrong to suppose arts groups cannot make a profit.40If you are a student studying the arts,chances are you have been ill-advised to have a plan B.Butthose who truly understand the economic effect and can work to change the patterns can create a wide rang

    69、e of career possibilities.A.The arts create jobs that help develop the economy.B.But arts groups bring more value to our communities.C.Another group of people is needed to help market the event.D.But in order to stay in business,arts groups must produce returns.E.No doubt the theater has contributed

    70、 to the areas development and economic growth.F.Arts play an important part in improving our mood and our relationship with others.G.Now,more and more young people dream of becoming a singer but they dont think of the pains that they will take.【文章大意】本文主要阐明了艺术可以促进经济。36.【解析】选B。空前面一句提到,当大多数人想到艺术时,他们会想起

    71、美丽的绘画、悦耳的音乐或者戏院里的获奖表演。填空处表示转折,指艺术不仅仅是这些,艺术团体给我们的社区带来更多的价值,下一句就引出了艺术对经济的作用。故选B。37.【解析】选A。填空处位于段首,是对这一段的总结。这一段主要讲了为了创作出吸引人的艺术作品,任何一次演出都会用车载着艺术家、技术专家、经理、音乐家或作家,这些人靠他们的专业知识和技能挣钱。由此可知,这一段的中心意思是:艺术创造了一些工作。故选A。38.【解析】选C。上一段提到了艺术家、技术专家、经理、音乐家或作家,这一段提到,为了宣传艺术家、技术专家、经理、音乐家或作家还需要另外一组人来卖票宣传。故选C。39.【解析】选E。前面以the

    72、 Bishop Arts Theatre为例,说明艺术社区产生的连锁反应。填空处总结,意思是:无疑这个影院有助于这个地区的发展和经济增长。40.【解析】选D。空前面一句提到认为艺术团体无利可图是错误的。填空处表示转折,但是为了使生意持续下去,艺术团体必须创造利润。此处returns和profit是同义词,都表示“利润”。第三部分 语言运用(共两节,满分30分)第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。There are always some people who refuse to accept someone

    73、 elses bad expectation for their lives.The41of Marisa Thomas are among them.Marisa42the world as a beautiful baby.As the Thomases were about to leave the 43,they were told their daughter had a rare 44called microcephalyan abnormally small brain.The couples world fell to pieces as the doctors 45them

    74、that their daughter would be blind and would never walk or talk.“She probably wont 46youre her parents,”one said.A nurse suggested they put her in an institution(机构).Marisas parents refused.They took their baby home and were 47about how to treat her daughter.Then they noticed that when music was pla

    75、yed in Marisas room,she brightened.Her dad 48with Marisa in his arms and her face would filled with 49.Perhaps music was the key that would unlock the door to this little girl.Thats when Marisas parents 50Clive Robbins,the founder of the Nordoff-Robbins Center for Music Therapy(治疗),which helps physi

    76、cally and mentally 51children.The treatment went on slowly,but it was moving forward.Two years after starting music therapy,Marisa was 52to hold a cup and 53herself.Four years after beginning the program she began to talk!54she“graduated”from music therapy and joined a school for disabled children.N

    77、othing is 55,because the word itself says“Im possible”.So just believe in yourself and try your best.【文章大意】Marisa得了一种叫做小头症的罕见的病症,是一种不正常的脑回小。她可能不会走路,不会说话,不认得她的父母。后来父母通过音乐疗法让孩子慢慢地会说话会自己吃饭了。文章旨在告诉我们只要尽力没有什么事是不可能的。41.A.parentsB.doctorsC.nursesD.friends【解析】选A。词汇复现题。根据下文多次出现的parents可知。42.A.enteredB.change

    78、dC.leftD.understood【解析】选A。背景常识题。这个婴儿来到世界上。43.A.theatreB.playgroundC.kindergartenD.hospital【解析】选D。逻辑推理题。根据下文中提到的doctors,nurse可知此处指医院。44.A.abilityB.chanceC.choiceD.condition【解析】选D。逻辑推理题。此处指Marisa有一种罕见的状况,那就是一种不正常的脑回小。45.A.lied toB.toldC.referred toD.contacted【解析】选B。逻辑推理题。医生告诉他们他们的女儿可能会失明,不会走路,不会说话。46.

    79、A.admitB.knowC.likeD.appreciate【解析】选B。逻辑推理题。此处指她可能不知道你们是她的父母。47.A.worriedB.surprisedC.disappointedD.pleased【解析】选A。逻辑推理题。医生告诉了他们女儿的病情,所以他们担心怎样给女儿治疗。48.A.worked onB.showed upC.looked backD.danced around【解析】选D。逻辑推理题。父亲伴随着音乐抱着她跳舞,她的脸上充满了快乐。49.A.fearB.embarrassmentC.frightD.joy【解析】选D。逻辑推理题。根据前面的brightene

    80、d以及下文让女儿接受音乐治疗,可知女儿听到音乐很高兴。50.A.turned toB.lived withC.argued withD.shouted to【解析】选A。固定搭配题。句意:那就是Marisa 的父母向Clive Robbins求助的时候,Clive Robbins是一位音乐治疗中心的创建者。turn to求助于,转向;live with和生活;argue with和争论;shout to对大喊。51.A.disabledB.normalC.healthyD.hurt【解析】选A。逻辑推理题。根据上下文可知Marisa是一个残疾孩子,所以这种音乐治疗是帮助身体和心智都有缺陷的残疾

    81、孩子。52.A.anxiousB.readyC.ableD.addicted【解析】选C。逻辑推理题。此处指她能握住杯子了。53.A.feedB.teachC.enjoyD.protect【解析】选A。逻辑推理题。她能握住杯子,自己能吃饭了。54.A.UnluckilyB.EventuallyC.ActuallyD.Surprisingly【解析】选B。逻辑推理题。经过漫长的四年的治疗后,她会说话了,所以最后结束了音乐治疗。55.A.impossibleB.perfectC.difficultD.probable【解析】选A。逻辑推理题。根据后面的because the word itself

    82、 says“Im possible”.可知此处填impossible。第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。From the earliest times,man has been 56.(interest)in art.Peoplehave often worked together to collect and save the worlds art treasures.Fine art treasures from many countries are kept in an art museum 57.(call)

    83、the Louvre(卢浮宫)in Paris,France.The works of art have been collected by the people of France over many 58.(century).TheLouvre has not always been 59.museum.The first building was a fort.In1190,it was the kings castle with high walls and a round tower.It had a moat(护城河)which was used 60.(keep)out its

    84、enemies.Over the years,the number of buildings around the castle grew.By 1350,the castle was no 61.(long)needed as a fort.The Louvre became a palace home for French kings and queens.During times of peace,new treasures were brought in.During days of war,many treasures 62.(steal),and the buildings wer

    85、e damaged.When Francis became king of France in 1515,he brought 63.artists from many countries.One of the artists was Leonardo da Vinci from Italy,64.Mona Lisais the best-known 65.(paint)in the museum today.In 1793,the Louvrebecame a public museum,just as it is now.It is a place where art treasures

    86、have been saved for everyone to enjoy.【文章大意】本文介绍了卢浮宫的历史和现状。56.【解析】interested。be interested in对感兴趣。57.【解析】called。called the Louvre相当于定语从句which/that is called the Louvre,作定语修饰museum。58.【解析】centuries。century表示“世纪”,是可数名词,根据空前面的many可知此处用复数形式。59.【解析】a。此处指卢浮宫并不是一直都是一座博物馆。此处不定冠词a泛指数量一。60.【解析】to keep。此处动词不定式

    87、表示目的。61.【解析】longer。no longer表示“不再”,是固定表达。62.【解析】were stolen。主语many treasures和steal之间是被动关系,所以用被动语态。根据上一句的时态可知此处用一般过去时的被动语态,主语是复数。故填were stolen。63.【解析】in。bring in请来,带进来。【知识链接】动词+inarrive in到达(较大地方);consist in 在于,存在于;end in 以结尾(告终);join in 参与,参加;lie in 躺在,位于,坐落,在于;result in 导致(的结果),以而告终;succeed in 在方面成

    88、功64.【解析】whose。whose引导的定语从句修饰Leonardo da Vinci,whose在定语从句中作定语修饰Mona Lisa。65.【解析】painting。best-known修饰名词。第四部分 写作(共两节,满分40分)第一节(满分15分)假定你是李华,想邀请外教Henry一起参观中国剪纸(paper-cutting)艺术展。请给他写一封邮件,内容包括:1.展览时间、地点;2.展览内容。注意:1.词数80左右;2.可以适当增加细节,以使行文连贯。_【参考范文】Dear Henry,Im very delighted to write a letter to tell yo

    89、u something about Chinese paper-cutting exhibition,which will start on June 20 in our school lecture hall and last for a week.I plan to invite you to visit it.The exhibition is a collection of works created by some famous paper-cutting artists in China.This is a good chance for you to learn more abo

    90、ut Chinese traditional culture.Would you have a look at the exhibition with me?Id appreciate it if you could accept my invitation.Im looking forward to your reply.Yours,Li Hua第二节(满分25分)阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。An anxious call came into Jimmy Gilleeces bar.A newly married woman,who had sp

    91、ent the afternoon at the bar,couldnt find her wallet.She didnt care about her ID,credit cards,or$150 in cashbut her wedding ring was inside.Gilleece didnt like the idea that a theft could have occurred at his place.So he set out to find the wallet.He spent hours looking through security-camera video

    92、s,watching the womans every step in the bar until she went to sit on a chair outside and left when her ride arrived.Within minutes,a young man approached the bench,slipped something into his pocket,and walked off.Gilleece posted a clip(剪辑)on the bars Facebook page.“I didnt want to punish him,”he sai

    93、d.“I just asked if anybody knew who the guy was.”Within hours,Gilleece got a text from 17-year-old Prather,who admitted having taken the wallet and told Gilleece hed done it because he hadnt eaten for two days.He said he saw the ring but thought it was fake(假的),so he took the money and threw the wal

    94、let off the dock(码头)into the ocean.Then he bought a sandwich.Gilleece,unsure whether he believed Prather,told the teen to meet him at the dock,where they got talking and Prather revealed that he wasnt getting along with his family and had been living in the woods for a week.Judging from Prathers sma

    95、ll body and red cheeks,Gilleece saw him for what he was:more of a kid than a criminal.But the police were already on the case,and because of the missing ring,Prather could be facing charges.“He would be going to big boy prison.I have to help him somehow,”Gilleece thought.注意:续写词数应为150左右。Gilleece paid

    96、 two divers to search the waters where Prather had thrown the wallet._Then suddenly a diver came up to the surface of the water._【参考范文】Gilleece paid two divers to search the waters where Prather had thrown the wallet.A crowd gathered,excitedly watching the two divers searching in the strong current.

    97、Nearby,two policemen were also waiting.More than an hour passed but there was no sign of the ring.The crowd gradually got impatient,starting to talk noisily.Gilleece grew increasingly worried,especially when the policemen began questioning Prather,attempting to get him to admit keeping the ring.Each

    98、 passing minute increased the chance that they would arrest the young man.Then suddenly a diver came up to the surface of the water.In his hand was the wallet and inside was the ring.Loud cheers erupted from the crowd.Gilleece quickly called the wallets owner,who was wild with joy and immediately dropped the charges against Prather.With tears of gratitude rolling down his cheeks,Prather hugged Gilleece tightly,saying“Youve saved me today.I couldnt thank you enough!”Prather promised to go back home to join his family.Gilleeces act of kindness changed a teens life.本课结束

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:(新教材)2021-2022学年译林版英语选择性必修第一册作业课件:单元评价 UNIT 3 THE ART OF PAINTING .ppt
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-354886.html
    相关资源 更多
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练6 (阅读理解:科普类) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练6 (阅读理解:科普类) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练1 (阅读:生态环保类;完形:记叙文) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练1 (阅读:生态环保类;完形:记叙文) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(二) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(二) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(一) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(一) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练9 第1部分 必修2 UNIT 4 WILDLIFE PROTECTION WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练9 第1部分 必修2 UNIT 4 WILDLIFE PROTECTION WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练7 第1部分 必修2 UNIT 2 THE OLYMPIC GAMES WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练7 第1部分 必修2 UNIT 2 THE OLYMPIC GAMES WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练4 第1部分 必修1 UNIT 4 EARTHQUAKES WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练4 第1部分 必修1 UNIT 4 EARTHQUAKES WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练35 第1部分 选修7 UNIT 5 TRAVELLING ABROAD WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练35 第1部分 选修7 UNIT 5 TRAVELLING ABROAD WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练33 第1部分 选修7 UNIT 3 UNDER THE SEA WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练33 第1部分 选修7 UNIT 3 UNDER THE SEA WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练30 第1部分 选修6 UNIT 5 THE POWER OF NATURE WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练30 第1部分 选修6 UNIT 5 THE POWER OF NATURE WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练29 第1部分 选修6 UNIT 4 GLOBAL WARMING WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练29 第1部分 选修6 UNIT 4 GLOBAL WARMING WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练28 第1部分 选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练28 第1部分 选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练26 第1部分 选修6 UNIT 1 ART WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练26 第1部分 选修6 UNIT 1 ART WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练24 第1部分 必修5 UNIT 4 MAKING THE NEWS WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练24 第1部分 必修5 UNIT 4 MAKING THE NEWS WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练18 第1部分 必修4 UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练18 第1部分 必修4 UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练14 第1部分 必修3 UNIT 4 ASTRONOMY:THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练14 第1部分 必修3 UNIT 4 ASTRONOMY:THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练10 第1部分 必修2 UNIT 5 MUSIC WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练10 第1部分 必修2 UNIT 5 MUSIC WORD版含答案.doc
  • 云南省云龙县第二中学2013-2014学年高一下学期二调考试英语试题 扫描版含答案.doc云南省云龙县第二中学2013-2014学年高一下学期二调考试英语试题 扫描版含答案.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE3 LITERATURE WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE3 LITERATURE WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:选修6-MODULE2 FANTASY LITERATURE WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:选修6-MODULE2 FANTASY LITERATURE WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE4 CARNIVAL WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE4 CARNIVAL WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE3 ADVENTURE IN LITERATURE AND THE CINEMA WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE3 ADVENTURE IN LITERATURE AND THE CINEMA WORD版含解析.doc
  • 云南省云龙县2013-2014学年高二下学期期末考试英语试题 WORD版含答案.doc云南省云龙县2013-2014学年高二下学期期末考试英语试题 WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE6 UNEXPLAINED MYSTERIES OF THE NATURAL WORLD WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE6 UNEXPLAINED MYSTERIES OF THE NATURAL WORLD WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE5 A TRIP ALONG THE THREE GORGES WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE5 A TRIP ALONG THE THREE GORGES WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE3 BODY LANGUAGE AND NON VERBAL COMMUNICATION WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE3 BODY LANGUAGE AND NON VERBAL COMMUNICATION WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE2 TRAFFIC JAM WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE2 TRAFFIC JAM WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修3-MODULE5 GREAT PEOPLE AND GREAT INVENTIONS OF ANCIENT CHINA WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修3-MODULE5 GREAT PEOPLE AND GREAT INVENTIONS OF ANCIENT CHINA WORD版含解析.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1