2020版英语名师导学人教必修一课时作业:UNIT 4 EARTHQUAKES SECTION Ⅳ WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020版英语名师导学人教必修一课时作业:UNIT EARTHQUAKES SECTION WORD版含答案 2020 英语 名师 学人 必修 课时 作业 UNIT WORD 答案
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Unit 4Section Grammar & Writing课时作业.单句语法填空1I have seen the film that/which theyre talking about.2Do you know the man who/that spoke to the headmaster just now?3The girl whose father is a Chinese is from America.4Last week Mary wore the dress that/which I gave to her.5My grandparents
2、live in a house which/that is more than 100 years old.6Anyone who/that failed to come to the meeting yesterday must give his reason.7All that we need is enough rest after long hours work.8The book was written by Mark Twain who was a famous American writer.9The novel, which I read last night, is very
3、 interesting.10This is the most beautiful park that I have visited.阅读理解AAfter an earthquake most survivors can be expected to recover over time, particularly with the support of family and friends.Some families will be able to return to their normal life quickly, while others will have to contend_wi
4、th the destruction of their homes,medical problems, and injury to family members.Children especially will need time to recover from the loss of a loved one or a pet or from the closing down of their school.Children often turn to adults for information,comfort and help.Parents should try to remain ca
5、lm,answer childrens questions honestly and remain understanding when they see changes in their childrens behavior.Children react differently to an earthquake depending on their ages,developmental levels and former experiences.Some will respond by withdrawing (不与人交往),while others will have angry outb
6、ursts (爆发)Parents should remain sensitive to each childs reactions.Parents should spend time talking to their children, letting them know that its OK to ask questions and to share their worries.Although it may be hard to find time to have these talks, parents can use regular family mealtimes or bedt
7、imes for them.They should answer questions briefly and honestly and be sure to ask their children for their opinions and ideas.Issues may come up more than once and parents should remain patient when you answer the questions again.For young children, parents, after talking about the earthquake,might
8、 read a favorite story or have a relaxing family activity to help them calm down.Parents should also tell children they are safe and spend extra time with them.They could play games outside or read together indoors.Most importantly, be sure to tell them you love them.【解题导语】本文就震后如何帮助孩子恢复身心健康向家长提出了一些建
9、议。1The underlined phrase “contend with” in Paragraph 1 can be replaced by “_”Adeal withBmake upCput off Dturn back解析:选A词义猜测题。根据上下文可推出此处contend with意思为“处理”,与deal with接近。2When children ask the same question again, parents should _.Aread a favorite story to comfort themBask them to help do some housewo
10、rkCbe patient and answer the question againDtake them out to play games解析:选C细节理解题。根据第三段“Issues may come up more than once and parents should remain patient when you answer the questions again.”可知答案。3Which of the following pieces of advice is NOT mentioned in the passage?AKeep a close watch on childr
11、ens behavior.BTell the children they are safe.CTell the children you love them.DAsk educational experts for help.解析:选D细节理解题。从文章最后一段可找到有关A、B、C三个选项的表述,D项文中没有提及。4What can we know from the passage?AAll people will recover from an earthquake quickly.BChildren may need a longer time to recover after an ea
12、rthquake.CChildren should turn to their classmates for help after an earthquake.DChildren react in the same way as adults do to an earthquake.解析:选B细节理解题。根据第一段最后一句“Children especially will need time to recover from.”可知B项正确。BThe woman had died when the rescuers found her after the terrible earthquake.
13、She was covered by a destroyed house.Through gaps (缝隙) of those ruins,the rescuers could see her last posture (姿势)It was something like an ancient person who was kowtowing (叩头),but it just looked strange because she was out of shape by pressure.The rescuers confirmed her death by touching her throug
14、h the gaps of the ruins.They shouted at the ruins again and again, knocked the bricks using various tools,but no reply inside.Then the rescuing team went to the next building.Suddenly the leader ran back, calling “Come here.”He came to the body,put his hands under the woman,feeling and touching, the
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-392845.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
