分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 7

类型2020版英语名师导学人教必修一课时作业:UNIT 4 EARTHQUAKES SECTION Ⅳ WORD版含答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:392845
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOC
  • 页数:7
  • 大小:81.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020版英语名师导学人教必修一课时作业:UNIT EARTHQUAKES SECTION WORD版含答案 2020 英语 名师 学人 必修 课时 作业 UNIT WORD 答案
    资源描述:

    1、高考资源网() 您身边的高考专家Unit 4Section Grammar & Writing课时作业.单句语法填空1I have seen the film that/which theyre talking about.2Do you know the man who/that spoke to the headmaster just now?3The girl whose father is a Chinese is from America.4Last week Mary wore the dress that/which I gave to her.5My grandparents

    2、live in a house which/that is more than 100 years old.6Anyone who/that failed to come to the meeting yesterday must give his reason.7All that we need is enough rest after long hours work.8The book was written by Mark Twain who was a famous American writer.9The novel, which I read last night, is very

    3、 interesting.10This is the most beautiful park that I have visited.阅读理解AAfter an earthquake most survivors can be expected to recover over time, particularly with the support of family and friends.Some families will be able to return to their normal life quickly, while others will have to contend_wi

    4、th the destruction of their homes,medical problems, and injury to family members.Children especially will need time to recover from the loss of a loved one or a pet or from the closing down of their school.Children often turn to adults for information,comfort and help.Parents should try to remain ca

    5、lm,answer childrens questions honestly and remain understanding when they see changes in their childrens behavior.Children react differently to an earthquake depending on their ages,developmental levels and former experiences.Some will respond by withdrawing (不与人交往),while others will have angry outb

    6、ursts (爆发)Parents should remain sensitive to each childs reactions.Parents should spend time talking to their children, letting them know that its OK to ask questions and to share their worries.Although it may be hard to find time to have these talks, parents can use regular family mealtimes or bedt

    7、imes for them.They should answer questions briefly and honestly and be sure to ask their children for their opinions and ideas.Issues may come up more than once and parents should remain patient when you answer the questions again.For young children, parents, after talking about the earthquake,might

    8、 read a favorite story or have a relaxing family activity to help them calm down.Parents should also tell children they are safe and spend extra time with them.They could play games outside or read together indoors.Most importantly, be sure to tell them you love them.【解题导语】本文就震后如何帮助孩子恢复身心健康向家长提出了一些建

    9、议。1The underlined phrase “contend with” in Paragraph 1 can be replaced by “_”Adeal withBmake upCput off Dturn back解析:选A词义猜测题。根据上下文可推出此处contend with意思为“处理”,与deal with接近。2When children ask the same question again, parents should _.Aread a favorite story to comfort themBask them to help do some housewo

    10、rkCbe patient and answer the question againDtake them out to play games解析:选C细节理解题。根据第三段“Issues may come up more than once and parents should remain patient when you answer the questions again.”可知答案。3Which of the following pieces of advice is NOT mentioned in the passage?AKeep a close watch on childr

    11、ens behavior.BTell the children they are safe.CTell the children you love them.DAsk educational experts for help.解析:选D细节理解题。从文章最后一段可找到有关A、B、C三个选项的表述,D项文中没有提及。4What can we know from the passage?AAll people will recover from an earthquake quickly.BChildren may need a longer time to recover after an ea

    12、rthquake.CChildren should turn to their classmates for help after an earthquake.DChildren react in the same way as adults do to an earthquake.解析:选B细节理解题。根据第一段最后一句“Children especially will need time to recover from.”可知B项正确。BThe woman had died when the rescuers found her after the terrible earthquake.

    13、She was covered by a destroyed house.Through gaps (缝隙) of those ruins,the rescuers could see her last posture (姿势)It was something like an ancient person who was kowtowing (叩头),but it just looked strange because she was out of shape by pressure.The rescuers confirmed her death by touching her throug

    14、h the gaps of the ruins.They shouted at the ruins again and again, knocked the bricks using various tools,but no reply inside.Then the rescuing team went to the next building.Suddenly the leader ran back, calling “Come here.”He came to the body,put his hands under the woman,feeling and touching, the

    15、n shouted loudly and gladly,“There is someone, a baby,still living.”Through some efforts, rescuers cleaned up the ruins which blocked her.Under her body lay her baby, who was covered by a small red quilt (棉被)He was about 3 or 4 months old.Since well protected by his mothers body, he was safe.He was

    16、in a deep sleep when the rescuer carried him out, and his lovely and peaceful face warmed everyone around him.The doctor, along with the rescuing team, took the baby out of the quilt to check if the baby was all right, and he found there was a mobile phone in the quilt.The doctor looked at the scree

    17、n;a written message was already there:“My dear baby, if you could live, dont forget how much I love you.”As a doctor,he experienced much of this type of separation; but at this moment,he cried.The mobile phone was passed, and every person who saw this message shed (流出) tears.【解题导语】本文是一个感人的故事。在地震发生时,

    18、一位母亲用自己的身体保护了熟睡中的孩子,而自己却不幸遇难。赞扬了地震中伟大的母爱。5When the rescuers found the mom, she _.Awas using her mobile phone to ask for helpBbegged the rescuers to save her baby firstCwas struggling with the pressureDdidnt have the normal shape解析:选D细节理解题。从第一段的“It was something like an ancient person who was kowtowi

    19、ng(叩头),but it just looked strange because she was out of shape by pressure.”可知答案。6The underlined word “confirmed” in Paragraph 2 may mean “_”Aproved BinferredCguessed Dimagined解析:选A词义猜测题。根据下文可知,句子“The rescuers confirmed her death by touching her through the gaps of the ruins.”的意思是:救援人员通过废墟的空隙触摸她证实了她

    20、的死亡。故本题答案为A项。7When the baby was rescued, he _.Awas smiling a lotBwas fast asleepCwas listening carefullyDwas frightened to death解析:选B细节理解题。从最后一段的“He was in a deep sleep when the rescuer carried him out”,可知答案。8The passage is mainly about _.Aa story of saving a mother and her babyBthe disaster of a te

    21、rrible earthquakeCthe rescuers hard work after an earthquakeDthe great love of a mother in the earthquake解析:选D主旨大意题。通过本文的故事可知,在地震发生时,一位母亲用自己的身体保护了熟睡中的孩子,而自己却不幸遇难。赞扬了地震中伟大的母爱。.语法填空Music festivals are popular across Africa.However, it might be impossible 1._(hold) them in Goma because so far the city

    22、2._ (link) to wars.Some young people were tired of years of 3._(violent), and a youth group was set up to organize a music festival 4._ peace in the Democratic Republic of Congo.They decided to hold the event in an 5._(east) city of the country, Goma.Their first attempt in 2013 was cancelled 6._ Gom

    23、a came under attack then.But last year, 25,000 people came to the city 7._(cheer) to hear their favorite artists play.And this year, some of Africas top musicians decided to attend.The crowd cheered when Habib Koite arrived for his performance.The smoke machines fired up.Some people stood one behind

    24、 another,8._(form) a line.Thousands of other people ate, drank and danced in the dust.Vianney Bisimwa was one of the organizers of the festival.He says he and other young people want to change the image of Goma and hope many 9._(many) people can join in them.Although the country is known for wars, i

    25、t is also famous for its music.Many local artists sing openly about the conflict.Vianney Bisimwa says this gives people 10._chance to express their feelings.【解题导语】一些年轻人在战争频发的Goma举办音乐节,希望能以此改变Goma的形象。1解析:考查动词。句中it是逻辑主语,to hold.是句子的真正主语。答案:to hold2解析:考查动词。根据so far可知,句子应用现在完成时;又因为city与link之间是动宾关系,故应用被动

    26、语态。答案:has been linked3解析:考查名词。跟在介词of后面应该用名词形式。答案:violence4解析:考查介词。从上下文看,这里意思是组织音乐节是为了和平。答案:for5解析:考查形容词。这里意思是东部的城市,应用形容词形式。答案:eastern6解析:考查连词。根据句意可知,Goma came under attack then是音乐节取消的原因。答案:because7解析:考查副词。根据句意,25 000人兴致勃勃地来到这个城市。用副词cheerfully修饰动词came。答案:cheerfully8解析:考查非谓语动词。一些人一个挨着一个地站着,排成一队,故用现在分词

    27、形式,表结果。答案:forming9解析:考查形容词。根据句意,希望改变Goma的形象,希望更多的人能加入他们。答案:more10解析:考查冠词。这给了人们一个表达思想感情的机会,应该用不定冠词a。答案:a.书面表达5月25日,你校学生会组织了为西藏地震灾区捐款的活动。同学们踊跃参加,共筹得善款35 000元。假如你是校英语报的记者李华,请按以下要点用英语写一则新闻报道。1时间、地点、任务、活动;2同学们的反应。注意:1词数100左右;2报道的标题和记者姓名已给出(不计入总词数);3可适当增加细节,以使行文连贯。Students Donate Money to Disaster Area_By

    28、 Li Hua, School NewspaperOne possible version:Students Donate Money to Disaster AreaOn May 25, an activity to donate money to the disaster area in Tibet was held by the Students Union in our school.As we know, a big earthquake hit Nepal on April 25.And some houses in Tibet, which is close to Nepal,

    29、were destroyed in the accident.Therefore, to show our concern to the victims, all of the students in our school took part in the donation activity held in our library.It started from eight oclock and lasted two hours.In the end, 35,000 yuan was collected and given to the Red Cross in our city.We were very glad to give our pocket money away.By_Li_Hua,_School_Newspaper高考资源网版权所有,侵权必究!

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020版英语名师导学人教必修一课时作业:UNIT 4 EARTHQUAKES SECTION Ⅳ WORD版含答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-392845.html
    相关资源 更多
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练6 (阅读理解:科普类) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练6 (阅读理解:科普类) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练1 (阅读:生态环保类;完形:记叙文) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练1 (阅读:生态环保类;完形:记叙文) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(二) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(二) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(一) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(一) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练9 第1部分 必修2 UNIT 4 WILDLIFE PROTECTION WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练9 第1部分 必修2 UNIT 4 WILDLIFE PROTECTION WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练7 第1部分 必修2 UNIT 2 THE OLYMPIC GAMES WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练7 第1部分 必修2 UNIT 2 THE OLYMPIC GAMES WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练4 第1部分 必修1 UNIT 4 EARTHQUAKES WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练4 第1部分 必修1 UNIT 4 EARTHQUAKES WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练35 第1部分 选修7 UNIT 5 TRAVELLING ABROAD WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练35 第1部分 选修7 UNIT 5 TRAVELLING ABROAD WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练33 第1部分 选修7 UNIT 3 UNDER THE SEA WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练33 第1部分 选修7 UNIT 3 UNDER THE SEA WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练30 第1部分 选修6 UNIT 5 THE POWER OF NATURE WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练30 第1部分 选修6 UNIT 5 THE POWER OF NATURE WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练29 第1部分 选修6 UNIT 4 GLOBAL WARMING WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练29 第1部分 选修6 UNIT 4 GLOBAL WARMING WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练28 第1部分 选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练28 第1部分 选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练26 第1部分 选修6 UNIT 1 ART WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练26 第1部分 选修6 UNIT 1 ART WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练24 第1部分 必修5 UNIT 4 MAKING THE NEWS WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练24 第1部分 必修5 UNIT 4 MAKING THE NEWS WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练18 第1部分 必修4 UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练18 第1部分 必修4 UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练14 第1部分 必修3 UNIT 4 ASTRONOMY:THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练14 第1部分 必修3 UNIT 4 ASTRONOMY:THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练10 第1部分 必修2 UNIT 5 MUSIC WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练10 第1部分 必修2 UNIT 5 MUSIC WORD版含答案.doc
  • 云南省云龙县第二中学2013-2014学年高一下学期二调考试英语试题 扫描版含答案.doc云南省云龙县第二中学2013-2014学年高一下学期二调考试英语试题 扫描版含答案.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE3 LITERATURE WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE3 LITERATURE WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:选修6-MODULE2 FANTASY LITERATURE WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:选修6-MODULE2 FANTASY LITERATURE WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE4 CARNIVAL WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE4 CARNIVAL WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE3 ADVENTURE IN LITERATURE AND THE CINEMA WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE3 ADVENTURE IN LITERATURE AND THE CINEMA WORD版含解析.doc
  • 云南省云龙县2013-2014学年高二下学期期末考试英语试题 WORD版含答案.doc云南省云龙县2013-2014学年高二下学期期末考试英语试题 WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE6 UNEXPLAINED MYSTERIES OF THE NATURAL WORLD WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE6 UNEXPLAINED MYSTERIES OF THE NATURAL WORLD WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE5 A TRIP ALONG THE THREE GORGES WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE5 A TRIP ALONG THE THREE GORGES WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE3 BODY LANGUAGE AND NON VERBAL COMMUNICATION WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE3 BODY LANGUAGE AND NON VERBAL COMMUNICATION WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE2 TRAFFIC JAM WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE2 TRAFFIC JAM WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修3-MODULE5 GREAT PEOPLE AND GREAT INVENTIONS OF ANCIENT CHINA WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修3-MODULE5 GREAT PEOPLE AND GREAT INVENTIONS OF ANCIENT CHINA WORD版含解析.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1