分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 8

类型2019版英语一轮高中全程复习方略课时作业(二十六) WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:397558
  • 上传时间:2025-11-30
  • 格式:DOC
  • 页数:8
  • 大小:47KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019版英语一轮高中全程复习方略课时作业二十六 WORD版含解析 2019 英语 一轮 高中 全程 复习 方略 课时 作业 十六 WORD 解析
    资源描述:

    1、课时作业(二十六)选修6Unit 1Art.阅读理解A(2018昆明市高三复习适应性检测)Back home from the Navy, I started school at Greenville College in my hometown of Illinois. Id been out of high school for four years, but my high school headmaster, Mr. Gardner, invited me to a Valentines Day dance party at school. The thought of seeing

    2、my former teachers was exciting. So I agreed. When Friday came, I cleaned up, dressed up and drove to the high school gym. I chatted with my teachers and approached Mr. Gardner to thank him before leaving. Just then, the band started playing and a young girl stood up to sing. One look at her and I w

    3、as crazyI had never seen such a beautiful girl! I asked Mr. Gardner who she was, and he answered, “Thats Marilyn Riley, Cut Rileys daughter.” I was shocked to say the least. They lived just around the corner from me. I walked across the gym floor to introduce myself, “Hi, Im Jack Joseph.” “I know wh

    4、o you are,” was her nottoofriendly response.“Would you like to dance?” I asked. “No! Im working,” she shot back. “Can I call you next week for a movie date?” I asked. “No” was her response.For the next month I phoned, trying to set up a date. She always had the same answer: No. Then one rainy aftern

    5、oon in March as I was driving home after basketball practice, I saw Marilyn, walking with no umbrella, no raincoat and no hat. I pulled alongside her and asked if she needed a ride, half expecting her to say no. Instead, she stepped over the roadside and sat down on the seat next to me. It was only

    6、a few blocks to her house, but after pulling into her driveway we talked for 45 minutes. It was magic from then on.【文章大意】本文是一篇记叙文,讲述了作者海军退伍之后受母校校长邀请参加情人节舞会,遇到一位女孩并与其交往的故事。【难句分析】Then one rainy afternoon in March as I was driving home after basketball practice,I saw Marilyn,walking with no umbrella,no

    7、 raincoat and no hat.分析:本句含有as引导的时间状语从句;现在分词短语walking with. no hat作谓语动词saw的伴随状语。译文:接着,在三月一个雨天的下午,在我篮球训练完开车回家的途中,我看见了Marilyn,她走在雨中,没有带雨伞,没有穿雨衣,也没有戴帽子。1. Why did Jack decide to attend the party?AThe party was held to welcome him back home.BMarilyn would be introduced to him at the party.CHe could meet

    8、 some of his former teachers there.DThey gathered there to celebrate Valentines Day.答案与解析:C考查细节理解。根据第一段的“The thought of seeing my former teachers was exciting. So I agreed”可以看出,由于在校园舞会上可以见到原来的老师,所以作者决定参加舞会。所以选C项。2. What was the authors attitude towards the party?ACasual. BFormal.CPassive. DWorried.答

    9、案与解析:B考查推理判断。根据第二段首句“When Friday came, I cleaned up, dressed up and drove to the high school gym”的描述可以看出,作者对这次舞会的态度是很正式的(formal)。所以选B项。3. We can infer from the text that_ .AJack once served in the army after high schoolBit took Jack 45 minutes to drive Marilyn homeCJack and Marilyn were familiar wit

    10、h each otherDit was Marilyns cold attitude that interested Jack答案与解析:A考查推理判断。根据第一段的“Back home from the Navy, I started school at Greenville College in my hometown of Illinois. Id been out of high school for four years”可以推断,作者在高中毕业后去海军服役4年,退役后就读于家乡的大学。所以选A项。4. How would the story most probably develo

    11、p in the end?AMarilyn would fall in love with Jack.BJack would make great achievements in college.CMarilyn would become a famous singer.DJack would have frequent conflicts with Marilyn.答案与解析:A考查推理判断。根据末段最后两句“It was only a few blocks to her house, but after pulling into her driveway we talked for 45

    12、minutes. It was magic from then on”可以看出,作者和这位女孩的关系有很大改善;特别是从最后一句“从那以后(我们之间的关系)很神奇”可以推断出,故事结局与两人的关系有关,而四个选项的叙述之中,只有选项A提及二人关系。所以选A项。B(2018长沙市高中毕业生供题)The artists in Madhubani district of India have been painting trees and leaves, with coats of lively colors describing pictures of Hindu deities (印度神). I

    13、n the past three years since the painting campaign was started, many trees in that area which normally were the targets for local villagers have survived the axes(斧子)The tree art, in the style of the worldfamous Madhubani painting, has now made the entire area so beautiful that passersby cant resist

    14、 taking photos. Madhubani painting, also known as Mithila painting, is a style of Indian painting practised in the northeastern region of Bihar which is done with fingers, brushes and even matchsticks using natural colors and is characterised by eyecatching patterns. There are paintings for various

    15、occasions and festivals such as births, marriages and also about Hindu tales.“Normally, the Hindus almost stopped cutting trees down once we painted the tree trunks with different pictures of deities,” Siya Devi, one of the artists associated with the tree painting campaign, says. “Previously, the s

    16、ight of people cutting roadside trees was quite common. Now it gives us much satisfaction to see the crowds of tourists paying visits to this particular area to see the painted trees and take photos.” The idea is the brainchild of a local villager Shashthi Nath Jha who has been working for Gram Vika

    17、s Parishad, a nongovernmental organization, which helps to protect the rights of women and child labor. “The sight of people cutting down trees with axes and saws always gave me a lot of pain. I tried to convince them this wasnt good for environment but they never took it seriously. So I finally tho

    18、ught of the plan to paint scenes from Hindu classics or pictures of Gods on the tree bark thinking it can work significantly, and yes,it has begun working now,” claims Jha.【文章大意】该文主要讲述了印度马杜巴尼地区的艺术家在树木和叶子上画画,从而拯救了树木的故事。【难句分析】The idea is the brainchild of a local villager Shashthi Nath Jha who has bee

    19、n working for Gram Vikas Parishad,a nongovernmental organization,which helps to protect the rights of women and child labor.分析:本句是一个复合句。who引导定语从句,引导词在从句中作主语,修饰先行词Shashthi Nath Jha;which引导非限制性定语从句,修饰先行词a nongovernmental organization,引导词在从句中作主语。译文:这是当地一个名叫Shashthi Nath Jha的村民想出来的,他一直在一个名为Gram Vikas Pa

    20、rishad的非政府组织工作,这个组织帮助保护女性和童工的权利。5What can we know about the tree art?AIt makes no use of artificial colors.BIt cannot be done without brushes.CIt is a style popular throughout India.DIt focuses on traditional Indian festivals.答案与解析:A考查细节理解。根据第二段的关键信息“using natural colors”可知,这种艺术采用自然色彩而非人工颜料来绘画,故选A。干

    21、扰项分析:B项错在这种艺术必须得有刷子,文章中只是提到了这种艺术可以用刷子作为绘画工具;C项错在这种风格风靡印度,这与第二段第二句的“Madhubani painting,also known as Mithila painting,is a style of Indian painting practised in the northeastern region of Bihar”不符;D项错在这种艺术主要专注于印度的传统节日,这与第一段第一句“The artists in Madhubani district of India have been painting trees and le

    22、aves,with coats of lively colors describing pictures of Hindu deities(印度神)”不符,故排除。6. According to the text, Shashthi Nath Jha_ Aworks in the government Bis the creator of the campaign Cis strongly against child labor Dis the designer of a local village答案与解析:B考查细节理解。根据倒数第二段“The idea is the brainchild

    23、 of a local villager Shashthi Nath Jha who has been working for Gram Vikas Parishad,a nongovernmental organization,which helps to protect the rights of women and child labor”可知,Shashthi Nath Jha是这项运动的发起人,故选B。7. What can be inferred about the plan from Jhas words?AIt has freed him from pain.BIt came

    24、quite easily to him.CIt is as effective as expected.DIt hasnt been taken seriously.答案与解析:C考查推理判断。根据最后一段中的“so I finally thought of the plan to paint scenes from Hindu classics or pictures of Gods on the tree bark thinking it can work significantly,and yes,it has begun working now”可推知,活动很成功,取得了预期的效果,故

    25、选C。8. What can be the best title for the text?AA New Art Form Tree ArtBMaking Better Use of TreesCHow to Increase the Value of TreesDPainting Campaign Helps Save Trees答案与解析:D考查标题判断。文章的第一段开篇点题,印度马杜巴尼地区的艺术家在树木和叶子上画画,从而拯救了树木,再结合全文的整体内容可推知,本文主要讲的是绘画运动使树木免遭砍伐,故选D。干扰项分析:A项错在一种新的艺术形式,这只是表面现象,关键是其作用;B项错在更好地

    26、利用树木,文章中并没有涉及这个话题,关键词是树木绘画;C项错在如何增加树的价值,这和文章主题在树上绘画不符,故排除。.完形填空(2018安徽师大附中高三阶段性测试)This is a story about a student, who kept a diary filled with private memories. Some were _1_ memories from childhood when he felt hurt, confused, lonely and insecure. He had _2_ fragments(片段) of dreams and personal _3

    27、_ of anger and hatred, as well as things he _4_ such as magic shops, coin dealers and Christmas reunion. Then a _5_ thing happened. After dinner one night he realized that he had _6_ his diary in the dining hall outside the campus. He was afraid that someone might _7_ it and find out the truth about

    28、 him, so he _8_ back from the campus, only to find that it was gone. Weeks passed, and eventually he gave up the _9_ of ever finding it again. A month later, he was hanging up his jacket in the same place _10_ he saw his old brown diary, just where he had left it. _11_ he flicked (快速浏览) through the

    29、pages and found that a stranger had written this entry:“God bless you. I am a lot like you, only I dont keep a diary. I am _12_ to know there are others like me. I hope things _13_ well for you.” Tears came to his eyes. He had never _14_ that someone could know his inner feelings and also feel thing

    30、s just like the _15_ he did. So whether you are rich or poor, brilliant or _16_, attractive or plain, there are people like you. One of the most deadly _17_ we have is that we are not satisfying others. Perhaps you feel you wont impress others _18_ they are more confident, successful, intelligent or

    31、 attractive than you. Such _19_ is misguided. Get rid of your fears of not measuring up, and _20_ yourself as you are.【文章大意】本文主要讲述了一个爱记日记的学生丢了日记本后又重新找回的故事,以启迪读者:接受自己,做好自己,抛开担心没有达到别人要求的想法。1A.false BvaluableCpainful Dpleasant答案与解析:C根据空后的“felt hurt,confused,lonely and insecure”可推知,一些记忆是痛苦的(painful)。2A.

    32、described BcopiedCproved Dreported答案与解析:A根据上文的“who kept a diary filled with private memories”可知,主人公在日记里描述(described)了生活的种种片段。3A.secrets BfeelingsCbelongings Dexperiments答案与解析:B根据“anger”和“hatred”可知,这些都属于个人的情感(feelings)。4A.studied BenjoyedChated Dmisunderstood答案与解析:B根据“such as magic shops,coin dealers

    33、 and Christmas reunion”可推知,这些都是主人公喜欢做的事情,与上文的“anger and hatred”形成对比。enjoy“享受的乐趣,喜爱”。5A.terrible BcommonCmoving Dstrange答案与解析:A根据下文可知,主人公不小心丢了日记本,这是一件很可怕的(terrible)事,有泄露自己隐私的危险,与下文的“afraid”呼应。6A.left BbroughtCstored Dopened答案与解析:A根据语境可知,主人公把日记本落在学校外的餐厅了。leave“忘了带,丢下”。7A.read BsellCsteal Ddestroy答案与解析

    34、:A主人公担心日记本被人捡到后可能会被翻阅。read“阅读”。8A.looked BjumpedCrushed Dwandered答案与解析:C主人公因为担心,所以急着回去找。rush“迅速移动,急促”。9A.belief BhopeClife Dhabit答案与解析:B根据“Weeks passed,and eventually he gave up”可知,过了好几周,并没有结果,因此主人公放弃了找到日记本的希望。10A.which BwhileCwhere Dwhen答案与解析:D根据固定搭配“be doing.when.”可知,应选D。11A.Patiently BNervouslyCC

    35、almly DUnwillingly答案与解析:B主人公意外发现了丢失的日记本,之前担心别人翻看的紧张再次袭来。nervously“紧张地”。12A.unaware BsorryCgrateful Ddisappointed答案与解析:B根据“I am a lot like you”可推知,陌生人了解到主人公和自己很像后,充满感激之情。13A.work out Btake offCturn over Dgive up答案与解析:A结合语境可知,陌生人希望主人公一切都好。work out意为“成功地发展,产生结果”。14A.expected BseenCpromised Dexplained答案

    36、与解析:A根据“someone could know his inner feelings”可推知,主人公从来没有期望(expected)有人能了解自己的内心情感。15A.theory BmeansCway Dmethod答案与解析:C此处指“感受事物的方式和他一样”,way意为“方式”。16A.humorous BaverageClazy Dgenerous答案与解析:B根据“rich or poor”“attractive or plain”可推知,此处表示与brilliant相反的概念,故选B。average“普通的”。17A.fears BweaknessesCdiseases Defforts答案与解析:A根据“we are not satisfying others”可推知,此处指每个人都有的担心。下文的“Get rid of your fears”是提示。18A.until BsoCalthough Dbecause答案与解析:D结合语境可知,上下句表示逻辑上的因果关系,故用连词because。19A.finding BpractiseCthinking Drule答案与解析:C此处表示之前的想法(thinking)是不对的。20A.amuse BacceptCimprove Dtreat答案与解析:B根据语境可知,此处表示接受原本的自己,不必去担忧没有达到要求。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019版英语一轮高中全程复习方略课时作业(二十六) WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-397558.html
    相关资源 更多
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练6 (阅读理解:科普类) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练6 (阅读理解:科普类) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练1 (阅读:生态环保类;完形:记叙文) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练1 (阅读:生态环保类;完形:记叙文) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(二) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(二) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(一) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(一) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练9 第1部分 必修2 UNIT 4 WILDLIFE PROTECTION WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练9 第1部分 必修2 UNIT 4 WILDLIFE PROTECTION WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练7 第1部分 必修2 UNIT 2 THE OLYMPIC GAMES WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练7 第1部分 必修2 UNIT 2 THE OLYMPIC GAMES WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练4 第1部分 必修1 UNIT 4 EARTHQUAKES WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练4 第1部分 必修1 UNIT 4 EARTHQUAKES WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练35 第1部分 选修7 UNIT 5 TRAVELLING ABROAD WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练35 第1部分 选修7 UNIT 5 TRAVELLING ABROAD WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练33 第1部分 选修7 UNIT 3 UNDER THE SEA WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练33 第1部分 选修7 UNIT 3 UNDER THE SEA WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练30 第1部分 选修6 UNIT 5 THE POWER OF NATURE WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练30 第1部分 选修6 UNIT 5 THE POWER OF NATURE WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练29 第1部分 选修6 UNIT 4 GLOBAL WARMING WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练29 第1部分 选修6 UNIT 4 GLOBAL WARMING WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练28 第1部分 选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练28 第1部分 选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练26 第1部分 选修6 UNIT 1 ART WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练26 第1部分 选修6 UNIT 1 ART WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练24 第1部分 必修5 UNIT 4 MAKING THE NEWS WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练24 第1部分 必修5 UNIT 4 MAKING THE NEWS WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练18 第1部分 必修4 UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练18 第1部分 必修4 UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练14 第1部分 必修3 UNIT 4 ASTRONOMY:THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练14 第1部分 必修3 UNIT 4 ASTRONOMY:THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练10 第1部分 必修2 UNIT 5 MUSIC WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练10 第1部分 必修2 UNIT 5 MUSIC WORD版含答案.doc
  • 云南省云龙县第二中学2013-2014学年高一下学期二调考试英语试题 扫描版含答案.doc云南省云龙县第二中学2013-2014学年高一下学期二调考试英语试题 扫描版含答案.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE3 LITERATURE WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE3 LITERATURE WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:选修6-MODULE2 FANTASY LITERATURE WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:选修6-MODULE2 FANTASY LITERATURE WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE4 CARNIVAL WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE4 CARNIVAL WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE3 ADVENTURE IN LITERATURE AND THE CINEMA WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE3 ADVENTURE IN LITERATURE AND THE CINEMA WORD版含解析.doc
  • 云南省云龙县2013-2014学年高二下学期期末考试英语试题 WORD版含答案.doc云南省云龙县2013-2014学年高二下学期期末考试英语试题 WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE6 UNEXPLAINED MYSTERIES OF THE NATURAL WORLD WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE6 UNEXPLAINED MYSTERIES OF THE NATURAL WORLD WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE5 A TRIP ALONG THE THREE GORGES WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE5 A TRIP ALONG THE THREE GORGES WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE3 BODY LANGUAGE AND NON VERBAL COMMUNICATION WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE3 BODY LANGUAGE AND NON VERBAL COMMUNICATION WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE2 TRAFFIC JAM WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE2 TRAFFIC JAM WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修3-MODULE5 GREAT PEOPLE AND GREAT INVENTIONS OF ANCIENT CHINA WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修3-MODULE5 GREAT PEOPLE AND GREAT INVENTIONS OF ANCIENT CHINA WORD版含解析.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1