2020年高中英语Module2DevelopingandDevelopedCountriesSectionⅡIntroduction.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 年高 英语 Module2DevelopingandDevelopedCountriesSection Introduction
- 资源描述:
-
1、 Section Introduction & Reading and VocabularyLanguage Points课时作业.单句语法填空1The bridge measuring (measure) as long as 500 meters needs repairing.2We are now in a good position where all is in our hands.3They love their daughter so much that they are always ready to do everything they can to make sure o
2、f her happiness.4God gave us the gift of life; it is up to us to give (give) ourselves the gift of living well.5(2019山东省六校联考)We must make every effort to turn (turn) our dreams into reality.6Tom is very good at singing, while his brother is clever at dancing.7At the foot of the mountain stands (stan
3、d) a tower built in the Ming Dynasty.8With my brother to help (help) me, I will finish the task in a shorter time.9It took them about one month to figure out how to start the equipment.10Those children in that poor area are looking forward to being educated (educate), but their parents cant afford t
4、o send them to school.单句改错1The government will take measure to help college graduates to find jobs in 2020.measuremeasures2He lay on the grass with his eyes looked at the sky.lookedlooking3They promised to spare no effort help those who are in poverty.help前加to4On the top of the hill stand an old tem
5、ple, which has a long history.standstands5My new English teacher is very humorous, but my previous one is quite serious.butwhile.阅读理解What is the difference between developed and developing countries? The question is quite a difficult one.But we can compare them in two important aspects: people and e
6、conomy.PeopleIn developing countries there are high rates of both birth and death.Families decide to give birth to more than one child, because many developing countries do not have the systems necessary to guarantee(保证) the life of old people.Raising more children seems to be the only way to make s
7、ure that during their later years a person will be taken care of.The situation is completely different in fullydeveloped countries.Those countries have low levels of birth and mortality.Low mortality rate is mainly because of the good health care, but low birth rate is due to the fact that supportin
8、g a family with more children is expensive nowadays.Another reason is that more and more women decide to work outside, so there is usually no time and place for a large group of children in their lives.EconomyIn developed countries, most industries have high levels of technological progress, while t
9、he smallest role in the countrys GDP is played by agriculture.In most cases, in developing countries most GDP comes from agriculture.It is mainly due to the fact that services and many branches of industry are in the stage of development.But they have the potential to develop quickly, because they h
10、ave many things to improve.Of course, the difference between developed and developing countries is not that clear, because some countries might be in the middle of great changes.When a country is in that stage, some data can define the country as a developing one, but others may show that it is a de
11、veloped one.【解题导语】本文主要论述了发展中国家和发达国家之间的差异。1In developing countries, there are high birth rates because people hope .Atheir children will have a bright futureBgenerations can live under the same roofCthey will be taken care of in their later yearsDthe next generation can contribute more to society解析:选
12、C细节理解题。根据文章第二段中的“Raising more children.be taken care of.”可知,人们希望养儿防老。2Whats the meaning of the underlined word “mortality” in Paragraph 3?AHealth.BDeath.CEmployment. DSurvival.解析:选B词义猜测题。文章第二、三两段主要是对发展中国家和发达国家出生率和死亡率之间差距的原因的分析。根据“Low mortality rate is mainly because of the good health care.” 可推测,mor
13、tality即death。3Whats probably the writers attitude towards the future of developing countries?ANegative. BWorried.COptimistic. DDoubtful.解析:选C观点态度题。根据文章倒数第二段最后一句可知,作者对发展中国家的未来抱以乐观的态度。4This passage mainly helps us to .Aknow why developed countries develop so fastBlearn about the weak points of develop
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-400097.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
