分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 8

类型2022届高考英语一轮复习 第二部分 高考题型组合练 组合练(七)阅读理解 阅读七选五(含解析)新人教版.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:347137
  • 上传时间:2025-11-27
  • 格式:DOC
  • 页数:8
  • 大小:67.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2022届高考英语一轮复习 第二部分 高考题型组合练 组合练七阅读理解 阅读七选五含解析新人教版 2022 高考 英语 一轮 复习 第二 部分 题型 组合 阅读 理解 七选五 解析 新人
    资源描述:

    1、组合练(七)阅读理解阅读七选五.阅读理解A(2021湖南师大附中月考)For those dedicated to travelling, everyday activities during your journey such as shopping, eating, sleeping are as significant as the travel scenery. These are the most beautiful streets in destinations around the world to meet your requirements.Jinli Street, Che

    2、ngdu, ChinaQing Dynasty style wooden houses and shops, filled with red lanterns and traditional signage(招牌) help make Chengdus biggest tourist attraction look pleasingly historic. While it was restored into its current form in 2004, Jinli Street traces its history back to some 1,800 years, making it

    3、 one of the oldest shopping streets in Sichuan Province.Convent Avenue, Harlem, New York CityNew York City is blessed with some of the most architecturally arresting streets in the world. But Harlems Convent Avenue stands out from the pack, thanks to its knockout buildings and treelined sidewalks. T

    4、he stretch between West 140th and 145th streets is the most impressive, including the Convent Avenue Baptist Church and 339 Convent Avenue, also known as The Royal Tenenbaums house.Lombard St, San FranciscoFamed for its eight hairpins, which twist between a single block, Lombard Street is one of San

    5、 Franciscos busiest attractions. And while the crowds lining up to take shots for Instagram can get a bit much, they shouldnt put you off going. Said to be the most crooked (弯曲的) street in the world, the views from the top are worth the trip alone, while the surrounding buildings of Russian Hill are

    6、 added eye candy.Caminito, La Boca, Buenos Aires, ArgentinaMeaning “the little path”, Caminito is the most colorful street in the most colorful area of Buenos Aires. The street fell into disrepair in the 1950s after the railroad which ran through the area closed (the tracks are still here), before l

    7、ocal artist Benito Quinquela Martn set about regenerating the areA Today, Caminito is a street museum, its blue, yellow and green tenements (住户,房屋) showcasing works by local artists.语篇解读本文是一篇应用文。文章主要介绍了几条各具特色的街道。1What do we know from the passage?AJinli Street is the oldest shopping street in ChinABC

    8、onvent Avenue is known for its commercial shops.CLombard Street is located in RussiADLombard Street is usually crowded with visitors.解析:推理判断题。根据第四段第一句中的“Lombard Street is one of San Franciscos busiest attractions”可知,Lombard Street是旧金山最繁华的景点之一。由此可推知,Lombard Street通常会迎来许多游客。故选D。答案:D2If you want to see

    9、 artistic works, which will you choose?AConvent Avenue. Harlem, New York City.BLombard St, San Francisco.CCaminito, La Boca, Buenos Aires, ArgentinADJinli Street, Chengdu, ChinA解析:细节理解题。由文章最后一句可知,Caminito是一个街区博物馆,那里的房屋展示了当地艺术家们的作品。故选C。答案:C3Whom is the passage targeting at?AHolidaymakers.BBookworms.C

    10、Cyclists. DCollectors.解析:推理判断题。通过文章首句及全文可知,本文主要介绍了世界各地最美丽的几个街道,以满足度假者的需求。故选A。答案:AB(2021济南高三模拟)It was just a normal day for Ruth Miller, a 63yearold woman until everything went horribly wrong. She was walking to her car after shopping when the unthinkable happened. Right as she was unlocking her car,

    11、 a man quickly came up behind her and tried to wrestle her purse away. She was in shock. Luckily she remembered she had her Safe Personal Alarm (SPA) on purse, and since she was too scared to scream for help, she quickly reached for the alarm and pulled the pin (保险栓). Immediately her SPA started jus

    12、t screaming. The man didnt know what to do! He froze for a second, and then ran away like a bat out of hell!SPA is a safety device capable of creating a 125db sound that attracts attention and scares away potential attackers. To compare, its the same volume as a military jet during takeoff. Paul Dav

    13、idson, the inventor of SPA, knows all too well the type of situation that Ruth found herself in. But thats not the only type of situation that SPA helps protect against. Parents can give it to their kids as an extra means of protection. Teenagers can use it so they can feel safe walking home. Women

    14、can know its there when they have to use the parking lot at night. “My mother, who is 76 years old, carries it around in case she falls and needs to ask people for help. I only wish Id thought of it earlier,” said Paul.The police have been recommending SPA since it first hit the market. In fact, sin

    15、ce its launch, SPA has been in a state, shifting between in stock to sold out nearly every other week, and its also got tons of loyal followers worldwide.语篇解读本文是一篇说明文。文章主要介绍了一款能够防身的报警设备SPA。4What does the underlined part “the unthinkable” in paragraph 1 refer to?AAn attempted robbery.BA wrestling mat

    16、ch.CAn angry argument. DA car accident.解析:词义猜测题。根据构词法可推测,unthinkable意义应与“难以想象”相关,再结合第二段内容可知此处指一起未遂的抢劫。attempted意为“未遂的”。答案:A5How did Ruth react to the unexpected situation?AShe fought violently.BShe froze in great fear.CShe cried desperately for help.DShe sounded her safety device.解析:细节理解题。根据第二段中“she

    17、 quickly reached for the alarm and pulled the pin”可知,她迅速地摸到了报警器并拉下保险栓,故D项正确。答案:D6Why is Pauls mother mentioned in paragraph 4?ATo imply the elderly need more care.BTo suggest he cares about his mother.CTo show SPA can be widely used.DTo make an advertisement for SPA解析:推理判断题。根据第四段中“But thats not the

    18、only type of situation that SPA helps protect against.”以及后面关于孩子、妇女和老人使用该设备的好处的例子可知,作者想借此说明此设备还有更多的用途。答案:C7What can be learned from the text?ASPA is well received in the market.BPeople hesitate to pay for security.CSPA was sold out in the first two weeks.DThe police always recommend products.解析:推理判断题

    19、。根据最后一段可知,SPA在市场上得到了人们的一致认可。答案:AC(2020八省市联考模拟卷)In my everyday life, I am on an ongoing journey to figure out different ways to reduce my carbon footprint on the planet. A carbon footprint is the measure of influence our activities have on the environment, in particular climate change. It is calculat

    20、ed by the amount of greenhouse gas we produce in our daily lives. Fortunately, nowadays it is much easier to make ecofriendly lifestyle choices than, lets say, 20 years ago. But one question has been on my mind a lot lately: is it better to buy new ecofriendly products or used traditionally produced

    21、 goods?After doing some research, I have decided that some things are better new and others are better used. Let me try to explain.A carbon footprint is made up of two parts, the primary footprint and the secondary footprint. The primary footprint is a measure of our direct emissions (排放) of carbon

    22、dioxide (CO2) from the burning of fuels, including household energy consumption and transportation. The secondary footprint is a measure of the indirect CO2 emissions from the whole life cycle of products we usethose related to their production and breakdown.Based on this understanding, we have a go

    23、od deal of control and responsibility over our carbon footprint. Things like dishes, clothes and furniture fall into the “secondary footprint” group, so less is more and we can focus on finding used goods to avoid the added production. However, for the car and the other appliances (设备) that we need

    24、we can go with new, energysaving models. I heard somewhere that electronics and appliances give off 90% of their carbon footprint after they leave the factory. So it seems most reasonable to go for the energysaving models. The main concern here is the amount of energy that goes into the making of ne

    25、w products and whether or not that extra carbon is worth the footprint the product will make once it gets to you.语篇解读本文是一篇说明文。作者一直努力减少生活中的碳足迹,但是新型环保产品和使用过的传统生产的产品,哪一种更能减少碳足迹呢?通过研究和对比作者给出了答案。8What is the text mainly about?AWhat appliances to buy to save energy.BWhat a carbon footprint means in our li

    26、fe.CHow to identify different carbon footprints.DHow to make ecofriendly lifestyle choices.解析:主旨大意题。文章第一段提到了作者寻求环保的生活方式来减少碳足迹,由此引出碳足迹的概念。第三段介绍了碳足迹由两部分构成:第一碳足迹和第二碳足迹。最后一段又提到我们要对自己的碳足迹负责并很大程度上控制碳足迹。由此可知,文章主要介绍如何选择环保的生活方式。答案:D9What do we know about the secondary carbon footprint?AIt is related to our c

    27、onsumption of fuels.BIt is made when we are buying the products.CIt is less harmful than the primary carbon footprint.DIt is counted as ours though not directly made by us.解析:细节理解题。由第三段最后一句可知,第二碳足迹测量的是二氧化碳的间接排放量,主要来自我们所使用的产品的整个生命周期从产品生产到最后的处置销毁,这期间所产生的二氧化碳排放量。由此可知,第二碳足迹虽然不是我们直接生产的,但是和我们间接相关,也要归结到我们身

    28、上。答案:D10Which of the following helps reduce our carbon footprint according to the author?AUsing secondhand textbooks.BUsing old and expensive cars.CBuying new but cheap clothes.DBuying new wooden furniture.解析:细节理解题。根据最后一段的第二、三句“Things like dishes, clothes and furniture fall into the secondary footpr

    29、int group, so less is more and we can focus on finding used goods to avoid the added production. However, for the car and the other appliances that we need we can go with new, energysaving models.”可知,像盘子、衣服和家具这样的物品属于第二碳足迹,所以是越少越好,我们应该注重寻找二手物品来避免额外的生产。然而,对于汽车和其他我们需要的电器设备,我们可以选择节能的新产品。综合选项信息,二手书是属于可以二

    30、次使用的物品,能减少碳足迹,故选A。答案:A11“The footprint” underlined in the last sentence refers to the CO2 produced in Ausing the productBrecycling the productCmaking the product Dtransporting the product解析:词义猜测题。下文the product will make once it gets to you是对画线词的解释说明,由此可知,the footprint指的是“产品到你手里之后,即你在使用过程中所产生的碳足迹”。答案

    31、:AD(2021宁夏三校联考)To move visual technology into the future, sometimes it helps to make a little noise. Researchers have used sound waves to produce floating 3D images, create a sense of touch and even supply a soundtrack.Since the 1940s, scientists have investigated the technology of acoustic levitati

    32、on (声悬浮), the use of sound wave vibrations (声波振动) to trap tiny things in midair. The technology has gained greater capabilities in the past decade. Some researchers believe this improvement could lead to applications such as contributing to novel 3D printing methods, or creating displays that would

    33、be visible from any angle without requiring a screen. Other researchers have also worked on visual displays that use acoustic levitation. In addition to visuals, the system can also produce audible noise to give the display a soundtrack. And the ultrasound speakers can also concentrate vibrations in

    34、 one spot so that a finger might feel a sense of pushing backa little like the object shown by the floating image is really there. Sound waves create a 3D display! The display without a screen is remarkably useful. It means that everybody in the room can see the imagefrom any angle and locationand t

    35、hats extremely helpful. As a communication system, such a display might one day allow users to chat with a 3D projection (投影) of a person who can turn his or her head to follow as they move around a room.The display will require a lot more work before you can install it in your living room,however.S

    36、o far,this has been done in the research laboratory. We need to push it a little bit harder. We need to do more analysis to see if it would make sense to create a real display that people would have at home.The current system can only show simple graphics, such as a smiley face or figure eight, in r

    37、eal time. Still, we are optimistic about the potential for this type of technology. If the system had only one speakercovered surface instead of two, it could generate images that are bigger than the device itself. We cant make a TV image thats bigger than the TVeven a projector has to have a projec

    38、tion screen thats bigger than the image itself. But with a volumetric display (立体显示器), a small, portable device might produce a much larger picture. We can imagine, in the future, having volumetric displays in watches, for example, that create large images, which are just projected out of your watch

    39、.语篇解读本文是一篇说明文。声悬浮技术可以实现空中立体成像。这种无屏显像可以让人们从任何方向看到图像并听见声音,但是想要广泛使用这一技术仍然有很长的路要走。尽管如此,人们仍然对这种技术的潜力持乐观态度。12What can we learn about sound wave vibrations from the first two paragraphs?AThey can be used to catch very small objects in midair.BThey can be used to develop 3D printers capabilities.CThey can b

    40、e used to replace a creative display screen.DThey can be used to compose soundtracks by making no noise.解析:细节理解题。由题干关键信息“sound wave vibrations”“the first two paragraphs”可快速定位至前两段,根据这两段的内容,尤其是第二段中的“Since the 1940s,scientists have investigated the technology of acoustic levitation, the use of sound wa

    41、ve vibrations to trap tiny things in midair.”可知,声波振动可以用来捕捉空中非常小的物体。A项中的catch与文中的trap为同义转述。B项“它们可以用来发展3D打印机的功能”属于混淆概念,文中说的是“有助于新型3D打印方法的使用”;C、D两项未提及。答案:A13What do we know about the display without a screen?AIt has resulted in visual technology.BIt is possible to see the image from any direction.CIt i

    42、s already ripe to create a real one at home.DIt has yet to be tested in the research laboratory.解析:细节理解题。由题干关键信息“the display without a screen”可定位到第四段,根据第四段中的“It means that everybody in the room can see the imagefrom any angle and locationand thats extremely helpful.”可知,无屏显像意味着房间里的每个人都能看到图像从任何角度和位置那非

    43、常有帮助。故B项正确。答案:B14What does the last paragraph mainly talk about?AThe outlook for the new technology.BThe situation of the modern technology.CThe praise for the cuttingedge technology.DThe room for the technical improvement.解析:段落大意题。根据最后一段中的第一句及文章最后一句可知,本段主要讨论了对这项新技术的展望。B项中的modern technology“现代科技”概念太

    44、过宽泛;C项“对尖端技术的赞扬”;D项“技术改进的空间”均与本段内容不相符。答案:A15What can be a suitable title for the passage?AHearing Is SeeingSound Waves Create a 3D DisplayBSeeing Is Believing3D Printing Methods ArriveCImproving the Sense of Touch3D Images Float in the AirDPromoting TV TechnologyChat with 3D Projections解析:标题归纳题。文章第一

    45、段提到研究人员利用声波产生飘浮的3D图像,创造触觉,甚至提供背景音乐,接着说明使用声悬浮技术的无屏显像可以让人们从任何方向看到图像,最后讨论了对这项技术的展望。故A项“听觉就是视觉声波产生3D显示”是最佳标题。B项“眼见为实3D打印方法的到来”核心词是3D打印,与文意不符;C项“改进触摸感3D图像飘浮在空中”侧重点在触感上,犯了以偏概全的错误;D项“推广电视技术用3D投影聊天”,文中仅仅提到了3D投影,没有提到电视技术。答案:A.阅读七选五(2021河南六市重点高中联考)Handwriting is quickly becoming a dying art. Few businesses ca

    46、n run nowadays without computers. 16 Researchers from Princeton University conducted a study to demonstrate the differences between students who wrote out their notes and those who typed notes on a lecture. 17 Participants were tested on the material 30 minutes after the lecture and again a week lat

    47、er. And handwriting emerged as the champion. 18 The typers had a significant edge when it came to notetaking efficiency. The typers could copy down significantly many more words than the writers, sometimes even transcribing the content of the lecture word for word. But while more of the lectures con

    48、tent was retained (保留) on paper when typing, it wasnt necessarily retained in participants heads. 19 On the test 30 minutes after the lecture, typers and writers did more or less equally well on questions about the basic facts of the lecture, but typers fell behind when it came to more conceptual qu

    49、estions.As for the later quiz, the results were similar. Students with handwritten notes were able to remember and still understand the concepts of the lecture after a week had passed. These participants were also more open to understanding new ideas. 20 AThe tests that the participants took proved

    50、this. BThe efficiency of handwriting might best benefit you. CThats not to say that typing doesnt have its benefits. DIn this study, the laptops were only used to take notes.EGenerally speaking, typing also has its own disadvantages.FBut what are we losing as handwriting loses its significance in so

    51、ciety?GClearly, writing by hand is one of the things that can make you smarter. 语篇解读本文是一篇说明文。通过对比实验说明手写笔记比用电脑记笔记有更多的优势。 16解析:考查承上启下句。根据上文所陈述事实和下文提到的实验可知,F项符合语境。首句“Handwriting is quickly becoming a dying art.”与该选项中losing和loses相呼应。答案:F17解析:考查细节支撑句。根据空前实验目的和空后实验结果可知,此处是实验中对电脑使用的条件限制。答案:D18解析:考查段落主旨句。此空位于该段句首。根据空后内容可知该段陈述的是用电脑记笔记的优势。答案:C19解析:考查细节支撑句。根据语境可知,空后内容是对实验结果的陈述,故A项符合语境。答案:A20解析:考查段落主旨句。所填句是对最后两段实验结果的总结概括。答案:G

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2022届高考英语一轮复习 第二部分 高考题型组合练 组合练(七)阅读理解 阅读七选五(含解析)新人教版.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-347137.html
    相关资源 更多
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练6 (阅读理解:科普类) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练6 (阅读理解:科普类) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练1 (阅读:生态环保类;完形:记叙文) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练1 (阅读:生态环保类;完形:记叙文) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(二) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(二) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(一) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(一) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练9 第1部分 必修2 UNIT 4 WILDLIFE PROTECTION WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练9 第1部分 必修2 UNIT 4 WILDLIFE PROTECTION WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练7 第1部分 必修2 UNIT 2 THE OLYMPIC GAMES WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练7 第1部分 必修2 UNIT 2 THE OLYMPIC GAMES WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练4 第1部分 必修1 UNIT 4 EARTHQUAKES WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练4 第1部分 必修1 UNIT 4 EARTHQUAKES WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练35 第1部分 选修7 UNIT 5 TRAVELLING ABROAD WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练35 第1部分 选修7 UNIT 5 TRAVELLING ABROAD WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练33 第1部分 选修7 UNIT 3 UNDER THE SEA WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练33 第1部分 选修7 UNIT 3 UNDER THE SEA WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练30 第1部分 选修6 UNIT 5 THE POWER OF NATURE WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练30 第1部分 选修6 UNIT 5 THE POWER OF NATURE WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练29 第1部分 选修6 UNIT 4 GLOBAL WARMING WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练29 第1部分 选修6 UNIT 4 GLOBAL WARMING WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练28 第1部分 选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练28 第1部分 选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练26 第1部分 选修6 UNIT 1 ART WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练26 第1部分 选修6 UNIT 1 ART WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练24 第1部分 必修5 UNIT 4 MAKING THE NEWS WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练24 第1部分 必修5 UNIT 4 MAKING THE NEWS WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练18 第1部分 必修4 UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练18 第1部分 必修4 UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练14 第1部分 必修3 UNIT 4 ASTRONOMY:THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练14 第1部分 必修3 UNIT 4 ASTRONOMY:THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练10 第1部分 必修2 UNIT 5 MUSIC WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练10 第1部分 必修2 UNIT 5 MUSIC WORD版含答案.doc
  • 云南省云龙县第二中学2013-2014学年高一下学期二调考试英语试题 扫描版含答案.doc云南省云龙县第二中学2013-2014学年高一下学期二调考试英语试题 扫描版含答案.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE3 LITERATURE WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE3 LITERATURE WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:选修6-MODULE2 FANTASY LITERATURE WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:选修6-MODULE2 FANTASY LITERATURE WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE4 CARNIVAL WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE4 CARNIVAL WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE3 ADVENTURE IN LITERATURE AND THE CINEMA WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE3 ADVENTURE IN LITERATURE AND THE CINEMA WORD版含解析.doc
  • 云南省云龙县2013-2014学年高二下学期期末考试英语试题 WORD版含答案.doc云南省云龙县2013-2014学年高二下学期期末考试英语试题 WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE6 UNEXPLAINED MYSTERIES OF THE NATURAL WORLD WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE6 UNEXPLAINED MYSTERIES OF THE NATURAL WORLD WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE5 A TRIP ALONG THE THREE GORGES WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE5 A TRIP ALONG THE THREE GORGES WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE3 BODY LANGUAGE AND NON VERBAL COMMUNICATION WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE3 BODY LANGUAGE AND NON VERBAL COMMUNICATION WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE2 TRAFFIC JAM WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE2 TRAFFIC JAM WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修3-MODULE5 GREAT PEOPLE AND GREAT INVENTIONS OF ANCIENT CHINA WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修3-MODULE5 GREAT PEOPLE AND GREAT INVENTIONS OF ANCIENT CHINA WORD版含解析.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1