2021-2022学年新教材高中英语 UNIT 2 TRAVELLING AROUND 8课时作业(含解析)新人教版必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 UNIT TRAVELLING AROUND 8课时作业含解析新人教版必修第一册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 课时 作业 解析 新人 必修 一册
- 资源描述:
-
1、UNIT 2 TRAVELLING AROUND课时分层作业(八).单句语法填空1Just one look,and I was_transported(transport) back to childhood when all of us lived happily in a small village together.2She received the 2020 Brick Award recognising (recognise) the efforts of young people to change the world.3My teacher has marked my essa
2、y and made some comments(comment) at its end.4All club members are requested to_attend(attend) the annual meeting to be held tomorrow.5China is making great efforts for its economic (economy)development in the 21st century.6Ill ring the hotel.Ill tell them well check in tomorrow.7They packed and che
3、cked out of their rooms by noon.8Throughout the house,the views(view)are a constant source of surprise and pleasure.9It is strange that he didnt come yesterday.10The best time to catch sight of those birds is the early evening.阅读理解International Mens Day is held on November 19th every year.To mark th
4、is day,we have chosen a number of macho(男子气概的)holidays suitable for men who want to be men and do manly things.For the hunterA trip to 7th Rise in Cornwall,England,offers the most exciting experience.A stay in the traditional Cornish farmhouse on the bank of the River Fal is filled with activities t
5、hat will put hairs on your chest.The price is 275 per person for two nights,including all activities and food.For the whisky(威士忌) expertsThe southernmost island of the Inner Hebrides,Islay is home to whisky factories,including its most famous Laphroaig,known for its strong taste.Visiting the island
6、is more about whisky tours,of which the Laphroaig tour is a must;there are also plenty of opportunities for birdwatching,fishing and playing golf.For the wellreadA new hotel in Tokyo,known as an“accommodation(住宿) bookshop”,has opened.Book and Bed offers beds hidden behind library shelves filled with
7、 1,700 books in Japanese and English.You can be sure to see plenty of rich furniture and wonderful books.For the lone wolfFind loneliness in the wildest reaches of Britain,beyond valleys and across mountains,and then after a long,soulsearching hike,settle down for the night in a simple shelter known
8、 as a bothy(茅屋)There are more than 100 across the UK,most in Scotland.They are actually stone “tents” with no promise of running water,electricity,or beds,but they can offer shelter,and are free to use.【语篇解读】本文是一篇旅游广告。文章主要推荐了适合男性强身健体和修身养性的度假胜地。1The underlined phrase “put hairs on your chest” probabl
9、y means the activities will _.Amake more hairs grow on your chestBmake you stronger and manlierCmake your hair attractiveDbe of great benefit to youB推理判断题。根据第一个小标题下的文字可知,男性朋友可以到英国Cornwall郡的7th Rise体验野外探险,参加各种强健体魄的活动。2What can you do on the island of the Inner Hebrides?ataste a famous whiskybvisit a
10、beer factorycwatch golf matchesdwatch birdsego fishingAacdBbdeCbceDadeD细节理解题。根据第二个小标题下的“Visiting the island is more about whisky tours,of which the Laphroaig tour is a must;there are also plenty of opportunities for birdwatching,fishing and playing golf.”可知,答案应选D项。3If you like reading,you are likely
11、 to choose to _.Asettle down in a local bothyBtravel to Cornwall,EnglandCstay on the island in IslayDtravel to Tokyo,JapanD细节理解题。根据第三个小标题下的文字可知,东京有家新开业的书店旅馆,房间四周摆放有大量的图书,这对喜爱阅读的游客来说是一个好去处。4The least expensive accommodation is the one offered to the _.Alone wolfBbook loverCwhisky expertDhunterA细节理解题。
12、根据全文和最后一段的“.but they can offer shelter,and are free to use.”可知,各度假胜地的住宿费用中,独行侠青睐的苏格兰高地简陋的茅屋是免费使用的。.完形填空I used to travel to make myself relaxed.Two years ago,I was rather busy with my business and under a lot of 1 ,so I went to Las Vegas for a holiday. I just wanted to get away and relax for a while.
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-384734.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
(人教新课标)一年级语文下册《松鼠与松果》课件5.ppt
