2020秋高中英语新教材外研版必修第一册单元素能自测6 UNIT 6 AT ONE WITH NATURE WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020秋高中英语新教材外研版必修第一册单元素能自测6 UNIT 6AT ONE WITH NATURE WORD版含解析 2020 高中英语 新教材 外研版 必修 一册 元素 自测 AT WORD
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家单元素能自测.完形填空On my way back home I was stopped at traffic lights by some people who asked for help.A womanin her attempt to give _1_ to an ambulancehad driven her car over stony obstacles that separated the bike line from the street,and,as a result,had gotten her car _2_.She couldnt mo
2、ve the car in any _3_ without damaging it.A couple of people tried to _4_ the car back but the obstacles were too high.Seeing that they couldnt do much about it,they left.The woman in the car tried to _5_ some service,and was told that it would take about 45 minutes for someone to get there.While wa
3、tching the other people _6_,I realized the woman would be on her own and I imagined how _7_ that would be if I were in her shoes.After some talking,she _8_ me to sit inside her car.I wasnt in a hurry,so I _9_ my family that I would be later and then tried to _10_ the woman who seemed to feel stresse
4、d about causing others _11_.But actually it wasnt too much trouble _12_ they could still pass,and also there wasnt anything she could do about it _13_.We laughed and _14_ that all we needed was some tea for our picnic.Finally _15_ came and helped her back on the street.She _16_ me and asked for my p
5、hone number so she could return the _17_,but I told her it was okay.She seemed to feel much _18_ when we said our goodbyes.I believe that not having to face a difficult situation _19_ can make a lot of _20_.本文是一篇记叙文,主要讲述了作者安慰并帮助一位在马路上因为给救护车让行而陷入困境的女士的故事。1A.signalBwayCtimeDhelp答案:B解析:一位女士试图为一辆救护车让行。g
6、ive way to.“让行”,为固定搭配。故选B。2A.stuck BbrokenCdirty Dabandoned答案:A解析:根据下文“She couldnt move the car”可推知,因为给救护车让行,这位女士的车卡(strike)在那里不能动弹。3A.sense Bminute Cdirection Dline答案:C解析:在不损坏车的情况下,无论往哪个方向(direction)都无法移动。4A.lift Bhold Cpull Ddrive答案:A解析:根据上文“She couldnt move the car”以及下文“but the obstacles were too
7、 high”可推知,车子卡在那里,障碍物太高,不能被抬(lift)回来。5A.offer Bseek Crefuse Dtake答案:B解析:那位女士在车里试图寻求(seek)一些服务。6A.shout Bdiscuss Cstand Dleave答案:D解析:根据上文中的“Seeing that they couldnt do much about it,they left”可知,当时其他人因为帮不了什么忙,都离开(leave)了。7A.amazing BpleasantCuneasy Dincredible答案:C解析:根据上文可知,那位女士的车被卡在障碍物上,其他人又帮不上忙,作者将心比
8、心,觉得此情此景,那位女士一定不舒服(uneasy),与下文“the woman who seemed to feel stressed”呼应。8A.forced Binvited Cordered Dallowed答案:B解析:根据语境可推知,那位女士邀请(invite)作者坐进她的车里。9A.consulted Bwarned Cadvised Dinformed答案:D解析:根据语境及下文“I would be later”可推知,作者是知会(inform)家人一些情况。10A.persuade Bcomfort Cfrighten Dsatisfy答案:B解析:根据空后的“the wo
9、man who seemed to feel stressed about causing others _11_”可推知,那位女士似乎感到焦虑不安,作者试图宽慰(comfort)她,这与下文“We laughed and _14_ that all we needed was some tea for our picnic”呼应。11A.trouble BdisbeliefCanxiety Dembarrassment答案:A解析:根据下文中的“But actually it wasnt too much trouble _12_ they could still pass”可推知,那位女士
10、为给他人带来麻烦(trouble)而感到焦虑不安。12A.though Buntil Csince Dunless答案:C解析:根据语境可推知,此处前后内容表示逻辑上的因果关系。故since“因为”符合语境。13A.anyway Btherefore Cstill Dsomehow答案:A解析:根据上文“She couldnt move the car in any _3_ without damaging it”可推知,无论如何(anyway),那位女士对当时那种情况也是无能为力的。14A.remembered BrealizedCthought Djoked答案:D解析:由空前的“We l
11、aughed”可推知,作者和那位女士当时都笑了,并且开着玩笑(joke)。15A.news Bmy partnerCassistance Dan ambulance答案:C解析:根据空后的“helped her back on the street”可推知,最终援助(assistance)到了,帮那位女士回到了路上。16A.greeted Bthanked Caccepted Dattracted答案:B解析:根据语境可知,作者去安慰那位受困的女士,那位女士在最终解困后应是感谢(thank)作者。17A.car Bcompany Cfavor Dpicnic答案:C解析:根据语境可推知,那位女
12、士想要作者的电话号码,以回报作者的帮助(favor)。18A.nervous BunwillingCdisappointed Dbetter答案:D解析:根据语境可知,那位女士从困境中解脱出来,感觉比之前好了许多。故D项符合语境。19A.alone Bbravely Cbitterly Ddirectly答案:A解析:根据上文可知,由于作者的帮助和安慰,那位女士最终心情变得好了许多,由此可推知,她当时不是独自(alone)面对困境。20A.decision Bfortune Cchoice Ddifference答案:D解析:作者认为不用独自面对困境可以产生很大影响(difference)。.
13、阅读理解Whenever I hear a recording of John Denver singing “Sunshine on My Shoulders”, I find myself smiling,drawn to a love of the sun and the outdoors Ive had for years as a Michigan native.Walking barefoot to the lake,playing without shirts in the sunlight,and breathing fresh air feel good.As a docto
14、r I can tell you they are also good for your heart.Studies have found higher rates of high blood pressure among people with the lowest sun exposure.One reason may be due to nitric oxide(一氧化氮),a gas whose function is activated when your skin is exposed to the suns rays.It reduces both heart attack an
15、d stroke risks.Vitamin D,which sunlight helps your body produce,is also linked to better health.So walk outdoors for 15 to 30 minutes daily.In Japan,walking through forests to keep healthy has become a popular practice.Apparently they want to enjoy the fresh air.But research on 280 volunteers found
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-395474.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
