2019版高三英语北师大版一轮课时提能练32 选修8 UNIT 23 CONFLICT(B) WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019版高三英语北师大版一轮课时提能练32选修8UNIT 23CONFLICTB WORD版含解析 2019 版高三 英语 北师
- 资源描述:
-
1、课时提能练(三十二)选修8Unit 23Conflict(B)(对应学生用书第322页).阅读理解A (2017福建省普通高中毕业班质量检查)After four silent years,the 27yearold British singer Adele Adkins has finally introduced herself to the world again with Hello,the opening song from her third album 25,which will come out on Nov.20.Although Adele is a very succes
2、sful singer now,music wasnt always what she saw herself doingAt age 10,when she saw her grandmothers pain over the death of Adeles grandfather,she pictured herself as a heart surgeon.“I wanted to fix peoples hearts,”she told the UK music website iD,remembering the childhood interest shed had in biol
3、ogy classes until she found out that her real talent was for singing.Adele didnt go to medical school,but many would agree that she still has healing(治愈) powers.“Her songs find the kind of memory every listener holds somewhere in their heart.This kind of feeling is what people have always liked in A
4、dele,”said The Telegraph.“She writes a pop diary,sharing the simple secrets of her heart.”Most successful pop stars make albums at a fast pace,but not Adele.After her second album 21 won the 2012 Grammy Award for Album of the Year,she made it clear with her label that she would spend“four or five ye
5、ars”making her next album.She told Vogue magazine,“I wont come out with new music until its better than 21.”Instead of seeking fame,Adele remained silent and moved to the countryside.In her free time,she loved to watch TV series Teen Mom,American Horror Story,and The Walking Dead.Living life as norm
6、ally as possible is important to the singers art.“Nobody wants to listen to a record from someone whos not living in the real world,”Adele told iD.“So I live a lowkey life for my fans.”【语篇解读】本文主要讲述了英国著名歌手阿黛尔在音乐上成功的秘密。1What does the text mainly tell us?AThe popularity of Adeles album 25.BThe healing
7、powers of Adeles music.CThe secrets of Adeles success in music.DThe reason for Adeles becoming a singer.C考查主旨大意。通读全文,尤其是最后三段可推知,本文主要讲述了阿黛尔在音乐上成功的秘密,故选C。干扰项分析A项错在只说明了阿黛尔音乐专辑的畅销;B项错在只强调阿黛尔音乐的治愈力量,这只是她成功的一部分;D项是说阿黛尔成为歌手的原因,文章中并未提及,故排除。2What does the underlined sentence in Paragraph 2 probably mean?AAde
8、le wasnt interested in music.BAdele wasnt good at music at first.CMusic wasnt very important in Adeles life.DMusic wasnt all Adele wanted to be devoted to.D考查句意猜测。根据第二段第二句“At age 10,when she saw her grandmothers pain over the death of Adeles grandfather,she pictured herself as a heart surgeon”可推知,10
9、岁时,当阿黛尔看到祖父的去世给祖母带来的伤痛时,她想成为一名外科医生,减轻别人的痛苦。故D项正确。3Why doesnt Adele want to make albums at a fast pace?ATo live a lowkey life.BTo win the Grammy Award.CTo guarantee the quality of her music.DTo share the secrets of her heart as a musician.C考查推理判断。根据第五段中的“She told Vogue magazine,I wont come out with n
10、ew music until its better than 21.”,并结合最后两段的整体内容可推知,阿黛尔放慢做音乐的速度是为了追求高质量的音乐,故选C。4What can we know ahout Adele?AHer album Hello will come out on Nov.20.BShe has kept a diary since childhood.CShe moved to the countryside before 2012.DHer works are based on real life.D考查细节理解。根据最后一段最后两句“Nobody wants to l
11、isten to a record from someone whos not living in the real world,Adele told iD.So I live a lowkey life for my fans.”可知,阿黛尔的音乐作品基于真实的生活。.阅读七选五(2017云南高三年级八校跨区调研考试)Ways to Stop Doubting YourselfWhat if I dont pass this test?Are my friends just hanging out with me because they feel bad for me? 1 Stop!Th
12、e selfdoubt stops right here.Here are some ways to beat negative selftalk and start believing in yourself.Be Aware.The first step towards overcoming anything is to become aware of it.By becoming aware that we are doubting ourselves,we can sooner confirm it and put a stop to it.As we realize our self
13、doubt,we will get quicker at confirming and stopping it.See? 2 Take a Break.Sometimes it is our mind that goes against us.Whenever you find yourself having doubts,take a break. 3 Ask yourself what made you get into this goal.It will get you to realize why you started it in the first place. 4 Too oft
14、en we determine how we feel about ourselves according to what other people feel about us.Our selfworth is just dependent upon what we think of ourselves.So we must break free of the chains that tell us our selfworth is recognized by other people.Find Support. 5 Find support through friends and read
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-397637.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2022四年级语文下册 习作:我的乐园习题课件 新人教版.ppt
