分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 15

类型Unit 1 单元话题阅读理解练习-2023-2024学年八年级英语上册单元重难点易错题精练(人教版).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:779979
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:DOCX
  • 页数:15
  • 大小:798.31KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    Unit 单元话题阅读理解练习-2023-2024学年八年级英语上册单元重难点易错题精练人教版 单元 话题 阅读 理解 练习 2023 2024 学年 年级 英语 上册 难点 易错题 精练 人教版
    资源描述:

    1、Unit 1 Where did you go on vacation?单元话题阅读理解练习(2023春江苏八年级单元测试)Without classes and exams, the summer vacation is an ideal time for kids. For me, Nancy, it means much more than not going to school. It is also a golden chance to spend time with my family because I have little time with them during the

    2、school year.Last summer vacation I travelled with my family to the Hawkesbury River in Western Sydney. It was one of the most unforgettable summer vacations in my life.Walking by the river helped us escape(逃脱) from the hot weather and noise of the city. Every day, my family and I got up early to go

    3、swimming in the cool water. We all took part in a big game. We enjoyed water-skiing, wakeboarding(尾流滑水运动) and other activities. These activities made my family feel closer.In the warm afternoon, we peacefully(安静地) read books lying on hammocks by the river. The days always ended with a campfire. We s

    4、at around the fire, talking and laughing.The river is a perfect place for people to forget about all the stresses of life and simply enjoy the moment. For me, it is the perfect place to spend time together with my family. I cant help thinking about those days again and again even though so many mont

    5、hs have passed.1Nancy _ before the summer vacation.Ais too busy to stay with her familyBhas no chance to go back to AustraliaCsees her parents very oftenDis busy practising swimming2What did Nancy mainly tell us in Paragraph 3?AHow she enjoyed swimming.BWhy her family liked reading.CWhat activities

    6、her family enjoyed.DWhy she enjoyed those activities.3Hammocks are likely to be something like _.AroadsBhousesClibrariesDbeds4We can infer(推断) from the passage that Nancy _.Ais still a young student who often spends time at homeBmisses the summer vacation with her familyCwont go to the river with he

    7、r parents this summerDwont stay in Australia any longer(2023春浙江温州七年级校考期中)Paul Roberts, a 15-year-old boy, lives in New York. Like thousands of other American students, he usually goes away to a summer camp during the school holidays.These camps are just for teenagers, without their parents, and Paul

    8、 always has a great time. But this summer hes doing something differenthes going on an adventure holiday in Hawaii.Its a camping holiday for three weeks in Hawaii, for kids from 14 to 18. Hes leaving on July 23rd and coming back on August 12th.First, theyre putting on backpacks and hiking through th

    9、e forest in Hawaii. The place is very beautiful, with huge waterfalls and fascinating beaches. After this five-day walk, theyre staying for two days in a valley. The main activity here will be surfing. Paul doesnt know how to surf, but instructors will teach him how to do it, and hes really looking

    10、forward to this.Then the organizers are providing mountain bikes and theyre going for long ridesabout 30 miles a day, around one of Hawaiis mountains. And on one day theyre meeting a local Hawaiian family and helping them to plant fruit trees on their farm. After that, theyre sailing for three days

    11、by the coast, and theyll have a chance to swim with dolphins and sea turtles!This sounds amazing. Finally, theyre going out for three days in sea kayakstheyre visiting sea caves and swimming too.Every night for the three weeks, theyre camping in tents, usually on the beach. This isnt a holiday for c

    12、ouch potatoes! They say the kids have to be fit, and of course they have to know how to swim and ride a bike. The kids cant use the computer or pad during the three weeks, but its going to be a really special experience.5What cant Paul do during the summer camp in Hawaii?AGo for a long bike riding.B

    13、Watch movies on the pad.CPlant fruit trees on the farm.DSwim with some sea animals.6Which following sentence is TRUE according to the passage?APaul needs to learn surfing by himself.BPaul will finish the camp on August 15th.CPaul will spend 5 days walking in the forest.DPaul needs to bring a mountai

    14、n bike to the camp.7Who may like this summer camp programme in Hawaii best?AEric, a boy loves sports and exciting things.BJenny, a girl always watches TV on the sofa.CJim, a boy always needs his parents for help.DTina, a girl likes staying in the hotel on holiday.8Whats the best title of the passage

    15、?AA Brave Boy Visiting HawaiiBInteresting People in HawaiiCAn Adventure Holiday in HawaiiDSome Interesting Places in Hawaii(2022春辽宁沈阳七年级统考期中)Mums do a lot of hard work. They cook and clean for us. They also encourage us and give us support. Mothers Day is the time for us to say “Thank you” to our mu

    16、ms.In most countries, people celebrate Mothers Day on the second Sunday in May every year. On this day, people like to buy flowers and make special Mothers Day cards for their mums.Mothers Day is not only about gifts. We can help our mums do the housework. We can take them to the park or the cinema.

    17、 Sometimes a simple hug or saying “I love you, Mum” is the perfect gift for our mums.Mothers Day is about love. If you love your mum, why not plan a special Mothers Day for her?9When is Mothers Day?AOn the first Saturday in April.BOn the second Sunday in May.COn the first Sunday in March.DOn the sec

    18、ond Saturday in June.10The underlined word “celebrate” means _ in Chinese.A装扮B庆祝C赞扬D主持11What do people like to do on Mothers Day? Help mums do the housework.Take mums to the park.Let mums cook and clean.Give mums some gifts.ABCD12Whats the best title of the text?AAbout Love.BMums gifts.CMothers Day.

    19、DSpecial plans.(2022春广东中山七年级中山一中校联考期中)A village in Thailand has a very special holiday. Each year, on the last weekend of November, people have a big dinner for the monkeys in their village. The monkeys of this village live together with people. But they are always a problem because they like to tak

    20、e away food from people. So the villagers decide to have a very special big dinner for the monkeys.The big dinner has bananas, apples and other delicious fruit and vegetables. In all, people give more than 2, 000 kilograms of food to about 1, 000 monkeys living in the village.The monkey festival sta

    21、rted in 1989. It is good for the village because thousands of visitors from all over the world come every year to see the monkeys playing and eating. There is also music and dances. Young people dress up like monkeys and dance for the visitors. You can see monkeys anywhere you go. But you may be sca

    22、redthey may climb on you at any time and take away the food or things in your hands.The festival is also a way for people to thank the monkeys for the money they bring to the village.13Monkeys are a problem to the villagers because _.Athey make a lot of noisesBthey eat too much foodCthey are too sca

    23、ryDthey often take away peoples food14At the monkey festival, monkeys at the village can enjoy _.Afish and meatBfruit and vegetablesCany food they likeDonly bananas and apples15According to the passage, the underlined phrase “dress up”means _.A穿衣服B给买衣服C装扮成D给做衣服16Visitors from all over the world come

    24、 to the village _.Ato enjoy the special food thereBto buy fruit from the villagersCto let the monkeys climb on themDto have a good time at the festival17This passage is mainly about _.Athe problems between monkeys and villagersBa special weekend in ThailandCthe monkey festival in a village in Thaila

    25、ndDthe monkeys in Thailand(2022春浙江嘉兴七年级校考期中)Tony is an eight-year-old boy. He studies at school five days a week. Today he has a day off. A day off means you can have a free day. Tony has lots of things to do. He tries to enjoy his day off by doing something different from what he has to do on weekd

    26、ays.First, he needs to have a good sleep. To get up at half past eight in the morning is not too late. His parents do not wake him up before 8. Its a good idea to visit a park on a day off. Tony spends all the morning in Xihui Park. He would like to have KFC for lunch. He seldom has it because its j

    27、unk (垃圾) food.Tony plays the game of go in the club with his friends. The game of go is also called Weiqi. It takes him two hours in the afternoon. Then its basketball time. Tony hopes to play basketball as cool as his hero Kobe does. After supper, Tony goes for a walk. Before going to bed, Tony doe

    28、s some reading for half an hour. He loves reading and does it every day. He learns a lot about the world from different kinds of books.Now its 9 oclock. Tony goes to sleep. Have a good dream!18What does “a day off” mean for a student?It means you _.Acan do everything for freeBmust go to the parkCcan

    29、 do homework at homeDdont have to go to school19When does Tony get up today?AAt 8 a.m.BBefore 8 a.m.CAt 9 a.m.DAfter 8 a.m.20Which is the right order (顺序) of the things Tony does today?a. visit Xihui Parkb. play basketballC go for a walkd. read some bookse. play WeiqiAa,b,e,c,dBd,a,b,c,eCa,e,b,c,dDc

    30、,e,a,b,d(2022春广西来宾七年级统考期中)What is Andy going to do when he has no schooling? Look at what he writes!April 3: Fruit picking timeWhy not wear comfortable clothes and pick fruit with Mum and Dad? Uncle Lius farm is a wonderful place for a day out.April 10: Museum tourGo to the Art Museum. Learn about t

    31、he culture(文化) and history of our city. April 17: English DayTry to speak English with Mum and Dad for a whole day. I can use pictures or body language(语言)to help if they dont understand.April 24: Super partyApril is the best time to have a party in the garden. Id like my best friends to visit my ho

    32、me. We can play games for a great time!May 1: Take photos (Its May Day Holiday)Take a trip outside the city with friends and take pictures. Spending time in nature(自然)is good, too.May 3: Be a volunteerIts cool to go to the community centre and work for others.21The passage above is about plans for _

    33、.AAndys lessonBAndys school daysCAndys weekendsDAndys school activities22What will Andy do on the 17th day of April?AHe is going to a farm.BHe plans to works as a volunteer.CHe isnt going to learn any Chinese.DHe plans to practise English with his parents.23Andy is going to learn about the history o

    34、f his city _.Aon April 3Bon April 10Con April 17Don April 2424Andy isnt going to _ in April.Apick fruitBhave a partyCbe a volunteerDplay in the garden25Which of the following is TRUE according to the above?AAndy wants to invite his cousins to his part.BAndy plans to take photos in the city,CAndy is

    35、going to the history Museum this April.DAndys parents may not be good at English.(2022春河北秦皇岛七年级统考期末) With July comes the exam. After the exams, the summer vacation begins. Children have two months to rest. The summer vacation is the best part of the year. They can swim, go to summer camps or visit o

    36、ther places with their parents.The beaches are good places to relax. Some children are lucky to live near the sea. They can enjoy the sea at any time. But for the children who live far from the sea, they go to the beaches for one or two weeks with their parents.Children spend their summer vacation o

    37、n the beaches because they like the sand, the sun, the cool wind and the salt water. There are lots of new things to see, nice things to eat, and exciting things to do.26School children usually have exams _.Ain JulyBbefore JulyCafter JulyDby July27How long is the summer vacation? _ATwo weeks.BTwo mo

    38、nths.CThree months.DOne or two weeks.28Children like summer vacation because _ .Athe weather is goodBit is longCthey have lots of activities(活动)Dthey can go to the beaches29If you live near the beach, you can enjoy the sea _.Afor one or two weeksBone monthCtwo monthsDat any time30Which of the follow

    39、ing is NOT true _ ?AChildren only like going to the beaches.BParents can take their children to the beaches.CChildren like summer vacation very much.DChildren can swim and enjoy the sand, wind, and water on the beaches.(2022春江苏镇江七年级统考期末)Summer Camp 2022 Music / Games / MoviesAges 712Food Included9:

    40、00 Am.4: 00 p.m.every dayWeek 1: July 1016Week 2: July 1723Place: LamontPlace: MundareTheme: Superhero WeckTheme: Hollywood WeekCost:85 per week (If you have over 2 campers, you can get 20% off.)Call us: 7808952233Email: summercamp31Who can take part in the camp?AOnly teachers.BOnly parents.COnly ch

    41、ildren.DChildren and their parents.32How long can the campers spend in the summer camp each day?ASix hours.BSeven hours.CEight hours.DNine hours.33If Mike plans to go camping with his classmate from July 10 to July 23, they should pay _.A68B170C272D340(2022春山西临汾八年级校联考期中)Dear Mona,Today is the Dragon

    42、 Boat Festival in China. Do you know this important Chinese festival? Its a festival to remember a great Chinese poet(诗人) named Qu Yuan. Now its 8:30 a.m., and Im in a big park with my Chinese friend Mei Mei. There are many interesting things happening(发生) in the park.I can see many boats on the lak

    43、e of the park. On every boat, there are some men wearing the same clothes. What are they doing? They are having the boat races. The boats are running very fast and around the lake many people are cheering for them. How exciting!However, not all the people in the park are watching the boat races. A y

    44、oung father is taking a photo of his beautiful daughter. A young woman is taking a walk with her mother. Under a big tree, some girls are playing games. All of them are having fun! What am I doing now? Can you guess(猜) while Im writing this e-mail to you, Im eating zongzi with Mei Mei. Whats zongzi?

    45、 Its a kind of traditional(传统的) Chinese food for the Dragon Boat Festival. Its really delicious!What are you doing now, Mona? Please e-mail and tell me.Judy34Where is Judy now?AIn the US.BOn a boat.CIn the park.35What does the underlined word “cheering” mean in Chinese?A等待B喝彩C凝视36Which of the follow

    46、ing things is NOT mentioned(没有提到) in the e-mail?AHaving the boat races.BPlaying games.CMaking zongzi.37Who is eating zongzi now?AMona and Mei Mei.BJudy and Mei Mei.CA young father and his daughter.38From the e-mail, we can infer(推断) that _.AJudy loves the Dragon Boat Festival very muchBMona knows a

    47、lot about the Dragon Boat FestivalCJudy wishes Mona to watch the boat races with her参考答案:1A 2C 3D 4B【导语】本文是一篇记叙文。作者南希介绍了她的暑假生活。1细节理解题。根据第一段中的“it means much more than not going to school. It is also a golden chance to spend time with my family because I have little time with them during the school ye

    48、ar”可知,暑假之前她太忙了没有时间陪家人。故选A。2细节理解题。根据第三段中的“These activities made my family feel closer”及细读第三段可知,第三段主要介绍了Nancy一家喜欢的活动。故选C。3推理判断题。根据画线词前的“lying on”可知,hammock是类似床一样的东西。故选D。4推理判断题。根据最后一段中的“I cant help thinking about those days again and again even though so many months have passed”可推知,作者怀念跟家人一起度过的时光。故选B。5

    49、B 6C 7A 8C【导语】本文主要讲述了保罗在夏威夷的冒险假期。5细节理解题。根据“Then the organizers are providing mountain bikes and theyre going for long rides”、“helping them to plant fruit trees on their farm”以及“theyll have a chance to swim with dolphins and sea turtles!”可知ACD选项符合,B选项“在pad上看电影”不符合,故选B。6细节理解题。根据“First, theyre putting

    50、on backpacks and hiking through the forest in Hawaii. The place is very beautiful, with huge waterfalls and fascinating beaches. After this five-day walk, theyre staying for two days in a valley. ”可知保罗将花5天时间在森林里徒步。故选C。7推理判断题。根据“These camps are just for teenagers, without their parents, and Paul alwa

    51、ys has a great time. But this summer hes doing something differenthes going on an adventure holiday in Hawaii.”可知这个夏令营没有父母的陪伴,结合文章介绍可知里面的活动都很刺激,所以A“埃里克,一个喜欢运动和刺激的事情的男孩。”符合,故选A。8最佳标题题。根据“But this summer hes doing something differenthes going on an adventure holiday in Hawaii.”可知本文主要讲述了保罗在夏威夷的冒险假期。故选C

    52、。9B 10B 11D 12C【导语】本文是一篇说明文,文章介绍了母亲节的意义、时间以及人们在母亲节应该怎么做。9细节理解题。根据“In most countries, people celebrate Mothers Day on the second Sunday in May every year”可知,母亲节在五月的第二个星期天。故选B。10词义猜测题。根据“On this day, people like to buy flowers and make special Mothers Day cards for their mums.”可知,在这一天,人们喜欢买花,并为妈妈制作特殊的

    53、母亲节卡片,这些都是庆祝母亲节的形式,所以celebrate应意为“庆祝”,故选B。11细节理解题。根据“Mothers Day is not only about gifts. We can help our mums do the housework. We can take them to the park or the cinema. ”可知,人们喜欢在母亲节帮助妈妈做家务、带母亲去公园或电影院以及给母亲礼物,故选D。12最佳标题题。根据全文可知,文章主要围绕母亲节展开叙述,所以C选项符合,故选C。13D 14B 15C 16D 17C【导语】本文是一篇说明文。文章介绍了泰国一个村庄很

    54、特别的猴子节,文章说明了猴子节的由来,节日活动等相关内容。13细节理解题。根据第一段“But they are always a problem because they like to take away food from people”,可知猴子喜欢从人们那里拿走食物。故选D。14细节理解题。根据第二段“The big dinner has bananas, apples and other fruits and vegetables.”,可知 在猴子节上猴子可以吃水果和蔬菜。故选B。15词句猜测题。根据第三段“Young people dress up like monkeys and

    55、 dance for the visitors.”,可知是打扮得像猴子,猜测划线部分的含义为“装扮”。故选C。16推理判断题。根据第三段“It is good for the village because thousands of visitors from all over the world come every year to see the monkeys playing and eating.”,可推断来自世界各地的游客来到这个村庄,在节日期间玩得很开心。故选D。17主旨大意题。根据第一段“A village in Thailand has a very special holid

    56、ay.”,可知本文主要讲了泰国一个村庄的猴子节。故选C。18D 19D 20C【导语】本文主要介绍了托尼休息日一天的安排。18词句猜测题。根据第一段的“A day off means you can have a free day. ”可知休息一天意味着可以有空闲的一天,作为学生,因此是不用去上学。故选D。19细节理解题。根据第二段的“To get up at half past eight in the morning is not too late. His parents do not wake him up before 8.”可知是八点后起床。故选D。20细节理解题。根据第二段的“T

    57、ony spends all the morning in Xihui Park.”可知托尼整个上午都在锡惠公园度过;接着根据第三段的“Tony plays the game of go in the club with his friends. ”可知托尼和他的朋友们在俱乐部玩围棋;再接着是“ Then its basketball time. ”可知是篮球时间;然后是“After supper, Tony goes for a walk.”即晚饭后去散步,根据“Before going to bed, Tony does some reading for half an hour. ”可知

    58、睡觉前读了半个小时书,因此顺序是a,e,b,c,d。故选C。21C 22D 23B 24C 25D【导语】本文介绍了Andy的假期生活。21推理判断题。根据“What is Andy going to do when he has no schooling?”可知本文介绍了Andy不上课的时间做什么,也就是周末。故选C。22细节理解题。根据“April 17: English Day Try to speak English with Mum and Dad for a whole day.”可知4月17日是练习说英语的一天。故选D。23细节理解题。根据“April 10: Museum to

    59、ur Go to the Art Museum. Learn about the culture(文化) and history of our city.”可知4月10日Andy要去博物馆了解城市文化。故选B。24细节理解题。根据“May 3: Be a volunteer”可知做志愿者是5月份的事。故选C。25推理判断题。根据“Try to speak English with Mum and Dad for a whole day. I can use pictures or body language(语言)to help if they dont understand.”可知Andy和

    60、父母练习英语的时候,父母不懂的时候,Andy可以用图片或者肢体语言,因此可推测父母不是很擅长英语。故选D。26A 27B 28C 29D 30A【导语】本文介绍孩子们在暑假可以参加许多活动,尤其是海边。26细节理解题。根据第一段“With July comes the exam.”可知随着七月的到来,考试开始了。因此学生一般在七月考试。故选A。27细节理解题。根据第一段的“After the exams, the summer vacation begins. Children have two months to rest.”可知考试结束后,暑假开始了。孩子们有两个月的休息时间。暑假时长两个

    61、月。故选B。28细节理解题。根据第一段的“The summer vacation is the best part of the year. They can swim, go to summer camps or visit other places with their parents.”可知暑假是一年中最好的时光。他们可以游泳,去夏令营或者和父母一起去其他地方。孩子们喜欢暑假是因为他们有很多活动。故选C。29细节理解题。根据第二段的“Some children are lucky to live near the sea. They can enjoy the sea at any ti

    62、me.”可知有些孩子很幸运住在海边。他们可以随时欣赏大海。因此如果你住在海边的话,就可以随时欣赏大海。故选D。30理解判断题。根据第一段的“The summer vacation is the best part of the year. They can swim, go to summer camps or visit other places with their parents.”可知暑假是一年中最好的时光。他们可以游泳,去夏令营或者和父母一起去其他地方。因此A项与文意不符。故选A。31C 32B 33B【导语】本文是一个表格。主要介绍了夏令营的相关信息。31 细节理解题。根据表格第一

    63、行“Ages 712岁”可知,只有孩子们能参加夏令营。故选C。32细节理解题。根据表格第一行“9: 00 A. m.4: 00 p.m.every day”可知,总共有7小时。故选B。33理解判断题。根据表格最后一行“Cost:85 per week (If you have over 2 campers, you can get 20% off.)”可知,Mike和同学两个人,没有超过2位,两位费用原价。故选B。34C 35B 36C 37B 38A【导语】本文是一封邮件,介绍了Judy在中国端午节这一天的活动。34细节理解题。根据“Now its 8:30 a.m., and Im in

    64、a big park”可知Judy在公园里,故选C。35词义猜测题。根据“They are having the boat races. The boats are running very fast”可推知旁边的人应该是在加油助威,故选B。36细节理解题。根据“Im eating zongzi with Mei Mei. Whats zongzi? Its a kind of traditional(传统的) Chinese food for the Dragon Boat Festival”可知文章提到的是吃粽子,不是包粽子,故选C。37细节理解题。根据“Im eating zongzi with Mei Mei.”可知Judy和Mei Mei在吃粽子,故选B。38推理判断题。根据“Im eating zongzi with MeiMei. Whats zongzi? Its a kind of traditional(传统的) Chinese food for the Dragon Boat Festival. Its really delicious!”可知Judy很喜欢过端午节,故选A。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:Unit 1 单元话题阅读理解练习-2023-2024学年八年级英语上册单元重难点易错题精练(人教版).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-779979.html
    相关资源 更多
  • 专题提升Ⅳ 带电粒子在组合场中的运动(解析版).docx专题提升Ⅳ 带电粒子在组合场中的运动(解析版).docx
  • 专题提升Ⅳ 带电粒子在组合场中的运动(原卷版).docx专题提升Ⅳ 带电粒子在组合场中的运动(原卷版).docx
  • 专题提升Ⅲ 带电粒子在有界匀强磁场中的运动(解析版).docx专题提升Ⅲ 带电粒子在有界匀强磁场中的运动(解析版).docx
  • 专题提升08 传染病和免疫.docx专题提升08 传染病和免疫.docx
  • 专题提升07 生物进化.docx专题提升07 生物进化.docx
  • 专题提升05 生物的生殖和发育.docx专题提升05 生物的生殖和发育.docx
  • 专题提升03  绿色植物.docx专题提升03  绿色植物.docx
  • 专题提升01 生态系统.docx专题提升01 生态系统.docx
  • 专题提升(一) 古代中国的政治制度(word教参)-2023高考历史(专题史)一轮复习【优化指导】高中总复习·第1轮(全国版).docx专题提升(一) 古代中国的政治制度(word教参)-2023高考历史(专题史)一轮复习【优化指导】高中总复习·第1轮(全国版).docx
  • 专题提升 解直角三角形的实际应用(30题)(解析版).docx专题提升 解直角三角形的实际应用(30题)(解析版).docx
  • 专题提升 解直角三角形的实际应用(30题)(原卷版).docx专题提升 解直角三角形的实际应用(30题)(原卷版).docx
  • 专题提升 相似三角形的判定与性质(30题)(解析版).docx专题提升 相似三角形的判定与性质(30题)(解析版).docx
  • 专题提升 相似三角形的判定与性质(30题)(原卷版).docx专题提升 相似三角形的判定与性质(30题)(原卷版).docx
  • 专题提升 实际问题与反比例函数及其综合应用(30题)(原卷版).docx专题提升 实际问题与反比例函数及其综合应用(30题)(原卷版).docx
  • 专题技巧二 动量守恒与能量守恒综合问题-2021-2022学年高二物理精讲与精练高分突破考点专题系列(人教版2019选择性必修第一册).docx专题技巧二 动量守恒与能量守恒综合问题-2021-2022学年高二物理精讲与精练高分突破考点专题系列(人教版2019选择性必修第一册).docx
  • 专题归类复习四 时态.docx专题归类复习四 时态.docx
  • 专题归类复习二 宾语从句.docx专题归类复习二 宾语从句.docx
  • 专题归类复习三 定语从句.docx专题归类复习三 定语从句.docx
  • 专题归类复习一 连词与并列句、状语从句.docx专题归类复习一 连词与并列句、状语从句.docx
  • 专题强化训练(六)基本不等式求最值-【新教材】人教A版(2019)高中数学必修第一册期末复习重点知识点.docx专题强化训练(六)基本不等式求最值-【新教材】人教A版(2019)高中数学必修第一册期末复习重点知识点.docx
  • 专题强化训练(五)函数应用问题-【新教材】人教A版(2019)高中数学必修第一册期末复习重点知识点.docx专题强化训练(五)函数应用问题-【新教材】人教A版(2019)高中数学必修第一册期末复习重点知识点.docx
  • 专题强化训练(二)分类讨论思想-【新教材】人教A版(2019)高中数学必修第一册期末复习重点知识点.docx专题强化训练(二)分类讨论思想-【新教材】人教A版(2019)高中数学必修第一册期末复习重点知识点.docx
  • 专题强化训练(九)图像变换及应用-【新教材】人教A版(2019)高中数学必修第一册期末复习重点知识点.docx专题强化训练(九)图像变换及应用-【新教材】人教A版(2019)高中数学必修第一册期末复习重点知识点.docx
  • 专题强化训练(三)复合函数问题-【新教材】人教A版(2019)高中数学必修第一册期末复习重点知识点.docx专题强化训练(三)复合函数问题-【新教材】人教A版(2019)高中数学必修第一册期末复习重点知识点.docx
  • 专题强化训练(七)三角函数的化简-【新教材】人教A版(2019)高中数学必修第一册期末复习重点知识点.docx专题强化训练(七)三角函数的化简-【新教材】人教A版(2019)高中数学必修第一册期末复习重点知识点.docx
  • 专题强化训练(一)二次函数在给定区间上最值问题-【新教材】人教A版(2019)高中数学必修第一册期末复习重点知识点.docx专题强化训练(一)二次函数在给定区间上最值问题-【新教材】人教A版(2019)高中数学必修第一册期末复习重点知识点.docx
  • 专题强化训练二 解分式方程的和实际应用问题-2022-2023学年八年级数学上册《考点•题型•技巧》精讲与精练高分突破(人教版).docx专题强化训练二 解分式方程的和实际应用问题-2022-2023学年八年级数学上册《考点•题型•技巧》精讲与精练高分突破(人教版).docx
  • 专题强化训练二 等比数列性质和求和常考重难点强化精选必刷题-2022-2023学年高二数学《考点•题型 •技巧》精讲与精练高分突破系列(人教A版2019选择性必修第二册).docx专题强化训练二 等比数列性质和求和常考重难点强化精选必刷题-2022-2023学年高二数学《考点•题型 •技巧》精讲与精练高分突破系列(人教A版2019选择性必修第二册).docx
  • 专题强化训练二 空间向量在点线面距离、存在性问题的应用-2022-2023学年高二数学《考点•题型 •技巧》精讲与精练高分突破系列(人教A版2019选择性必修第一册).docx专题强化训练二 空间向量在点线面距离、存在性问题的应用-2022-2023学年高二数学《考点•题型 •技巧》精讲与精练高分突破系列(人教A版2019选择性必修第一册).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1