2021-2022学年新教材高中英语 课时作业16 Unit 6 Earth first(含解析)外研版必修第二册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 课时作业16 Unit Earth first含解析外研版必修第二册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 课时 作业 16 first 解析 外研版 必修
- 资源描述:
-
1、Unit 6 Earth first单词拼写1He threw a stone to scare(吓唬) the dog away.2Pollution is pushing this animal to the very edge of extinction(灭绝)3He dived(潜水) into the water and rescued the drowning boy.4Fortunately(幸运地是),the fire was discovered soon after it had started.5He wrote a series of articles,hoping t
2、o change peoples attitude(态度) towards the disabled.6The visit was targeted(把作为目标) to develop relations between the two countries.7We want people to discover that sharks(鲨鱼) are amazing animals that need our protection.阅读理解AGolden lion tamarins(金头狮狨) are part of the monkey family.These small creature
3、s live in thick forests in Brazil,South America.They travel in small groups in search of food.They hide and sleep in the hollow(洞) of a tree.They take very good care of their babies.Even the male tamarin takes a strong interest in feeding and raising the young ones.Unfortunately,the forests in which
4、 they live are being cut down for farming and they are also caught and sold as pets.There are only about one hundred tamarins left.The European otter(水獭) lives all around Europe.It has soft,brown fur on its body.It is almost 75cm long.Its tail is half as long as its body.Its head is flat and broad.I
5、t has small and round ears.It can close its ears and nostrils(鼻孔) when it dives in the water.It has short,strong legs with webbed feet.Loss of habitat is a threat to the European otter.It is also hunted for its fur.Orangutan(猩猩) is a longarmed,redfurred animal that lives in the warm,wet forests on t
6、he islands of Borneo and Sumatra in Southeast Asia.It looks like a man in many ways.So it is named orangutan,which means “man of the woods”Orangutans are in danger only because of people.People are cutting down the forests where they live and hunting orangutans.The hunters kill the mothers and sell
7、the babies to zoos.But most babies die because the hunters dont know how to take care of them.Giant pandas live in the forests of China and they are in danger.They eat only one kind of foodbamboo shoots(竹笋)But there are not always enough bamboo plants to be found.Every hundred years the bamboo plant
8、s produce seeds and die.It then takes several years for the seeds to grow.By the time the plants are big enough to eat,many giant pandas have already died of hunger.【语篇解读】本文向我们介绍了世界上四种濒临灭绝的野生动物。1What do we learn about golden lion tamarins?AThey usually search for food alone.BMales seldom look after
9、the young.CThey are hardly seen when they are asleep.DThey can be easily seen because they are big.C推理判断题。根据第一段的“They hide and sleep in the hollow of a tree.”可推断金头狮狨睡觉的时候不容易被发现。2European otters are hunted mainly because _Apeople like keeping them as petsBhunters want their meatCzoos want to keep the
10、mDthey have valuable furD细节理解题。根据第二段的“It is also hunted for its fur.”可知欧洲水獭被猎人捕杀是因为它们的皮毛很值钱。3What is the biggest threat to giant pandas in China?AThey have only one choice of food.BHunters dont know how to look after the babies.CThey cannot move fast to look for food.DThe forests where they live are
11、 being cut down.A细节理解题。根据第四段的“They eat only one kind of foodbamboo shoots.But there are not always enough bamboo plants to be found.”可知,对大熊猫的威胁主要是它们只吃一种食物,没有别的选择。4The four paragraphs above are most probably taken from an article about _Athings we can do to protect wild animalsBthe effect of human ac
12、tivities on natureCthe living habits of some wild animalsDendangered animals in the wildD主旨大意题。通读全文可知,这四种动物都是濒临灭绝的动物,故可推断以上几段来源于一篇关于濒临灭绝的动物的文章。BThe world can be a scary place when youre young.It can be even scarier when youre a young little blue penguin(企鹅),the tiniest of the penguin species.Luckily
13、,there are some humans willing to help.They stepped in to protect Billy,a blue penguin that appeared on a beach in Christchurch,New Zealand.Spotted on November 29 at the slipway at Moncks Bay,near Sumner,in Christchurch,the little penguin immediately attracted a small crowd.Jeff Mein Smith saw the c
14、rowd while he was bicycling that afternoon,and he biked home to get his camera.When he returned to the scene,he found that the penguin had received a little sign,one that read,“Hi,Im waiting for my mum to come back.DOC(Department of Conservation) knows Im here.Please leave me alone.Keep your dog awa
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385418.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
