分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 15

类型河北省定州中学2016届高三英语第一次月考试题.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:379179
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOC
  • 页数:15
  • 大小:175.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    河北省 定州 中学 2016 届高三 英语 第一次 月考 试题
    资源描述:

    1、河北定州中学2016届高三英语月考一 第I卷第一部分 听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1.Why does the woman wear so much?A. Because she has a cold.B. Because she thought it might be cold.C. Because she found it was really too co

    2、ld.2.What are they talking about?A. The womans hobby.B. The harm of surfing the internet.C. The intention of summer holidays.3.Where does the woman come from?A. Russia.B. Britain.C. China.4.What does the man mean?A. They should decide by Friday.B. Theyd better decide right now.C. They have another w

    3、eek to decide.5. When is the man checking in?A. On Tuesday.B. On Thursday.C. On Friday.第二节 (共15小题;每小题 1.5 分,满分 22.5 分)听下面5 段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6.What does the man think of her dress?A. Funny.

    4、B. Cheap.C. Good.7.What can we learn from the dialogue?A. The woman lives a bitter life.B. The woman doesnt get on well with the man.C. The man admits that he is behind time.听第7段材料,回答第8、9题。8.How did the man feel when hearing the news?A. Unbelievable.B. Calm.C. Concerned.9.Where are the missing sailo

    5、rs from?A. Yemen.B. India.C. China.听第8段材料,回答第10至12题。10. What is the man planning to do with his friends?A. Watch a football game. B. Go for a drive and have a picnic. C. Have dinner and see a movie.11. Why is the woman unwilling to go with them first?A. Because she has to study for an exam. B. Becau

    6、se she has to attend a party.C. Because she doesnt have enough money.12. When does the woman want to be back?A. By 11:30 p.m.B. By 10:30 p.m.C. By 6:00 p.m.听第9段材料,回答第13至16题。13. What is the woman looking for?A. A house. B. A flat. C. A room.14. In which year is the woman at university now?A. The firs

    7、t year. B. The second year. C. The third year.15. Why doesnt the woman accept the second suggestion?A. The rent is extremely high. B. The place is far from the university.C. The place is not big enough.16. What do we know about the last place?A. It has a big garden. B. It is well furnished. C. The p

    8、rice is attractive.听第10段材料,回答第17至20题。17. How many players are from Asia among the 92 foreign players?A. Five.B. 11.C. 0.18. What shows Lins unlikely road to becoming a star last season?A. A novel.B. A film.C. A TV series.19. When did Lin start to play basketall?A. In primary school.B. In high school

    9、.C. At university.20. Which word can be best used to describe Lins way to success?A. Tough B. Smooth.C. Ordinary.第二部分 阅读理解(共两节,满分40分)第一节 (共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C、D)中,选出最佳选项。AI stopped to watch my little girl busy playing in her room. In one hand was a plastic phone; in the other a

    10、toy. I listened as she was speaking to her make-believe little friend. And Ill never forget the words she said, even though it was pretend.She said, “Suzies in the corner because shes not been very good. She didnt listen to a word I said or do the things she should.” In the corner I saw her baby dol

    11、l well dressed. It was obvious shed been put there to sit alone and think.My daughter continued her “conversation”, as I sat down on the floor. She said, “Im all fed up, I just dont know what to do with her anymore? She never lets me do the things that I just have to do?And that day I thought a lot

    12、about making some changes in my life; As I listened to her innocent words that cut me like a knife. I hadnt been paying enough attention to what I hold most dear. Id been caught up in responsibilities that increased throughout the year.But now my attitude has changed, because, in my heart, I realize

    13、. Ive seen the world in a different light through my little darlings eyes. So, let the cobweb(蜘蛛网) cut the corners and the children rule the floor, Im not going to worry about keeping up with them anymore. Im going to fill the house with memories of a child and her mother. For we have only one child

    14、hood, and we will never get another.21.Who is Suzie?A. My girls phone.B. My girls friend.C. The author.D. A baby doll.22.How did the author feel when hearing my little girls words?A. Interested.B. Moved.C. Uncomfortable.D. Unbelievable.23.The passage leads you to believe that _.A. the little girl do

    15、esnt hate her mother any moreB. the author has become lazy because of her daughter C. the author cares nothing about her daughters happinessD. the author wants her little girl to have a happy childhood24.What might be the best title?A. Only one childhoodB. My lovely daughterC. How to deal with my da

    16、ughterD. A world of childrenBDue to success and exciting expansion plans, Protocol Education is seeking to recruit(招募) a motivated and enthusiastic trainee consultant to work within our secondary team.As a Trainee recruitment consultant, you will either be a recent Graduate or an individual looking

    17、to take your first steps into a fast paced recruitment environment. If you bring the drive, enthusiasm and a passion to succeed, we will provide you with the skills and knowledge to do so. After undergoing an initial training program you will be partnered with your own nominated(被任命的) consultant for

    18、 support and instruction who will work closely with you while you begin to build your desk.Working within a busy environment alongside other team members to gain an understanding of the role which involves interviewing candidates, contacting with schools, matching carefully skills and attributes to

    19、vacancy requirements, accompanying consultants on visits and adhering to all safeguarding criteria. The trainee will gain over time increasing exposure to targeted sales activity, face to face Client meetings and strategic business development, while receiving support and training from the manager a

    20、nd team. Successful applicants will be expected to work or participate in schools to gain greater understanding of how their schools are structured and propose suitable candidate matches. You must hold a full UK licence and own your own vehicle. Benefits and incentives include: *25 days annual holid

    21、ay increasing with the length of service*Full and thorough Company Induction* Reduced working hours over school holiday periods (9am-4pm)*A Good Competitive Commission Scheme* Dress down Fridays, team breakfasts and lunch, team nights out and team building days.* Annual Company conference with an aw

    22、ards ceremony.Hours: Shift Work and reduced hours during the School Holidays (9am-4pm)Salary: OTE 18-24K depending on experience.25. If you are recruited as a consultant, _.A. youll need to experience a training firstB. youll find the pace tough to followC. youll have to work aloneD. you can go to w

    23、ork by bus26. According to the passage, we know the working environment is _.A. flexible B. comfortableC. busyD. various27. The passage is mainly aimed at _.A. foreign graduates B. job seekersC. models D. experienced photographers28. The passage is likely to appear _.A. in a biographyB. in a magazin

    24、eC. on an adD. in a textbookCTelemedicine is the name for when doctors give advice to patients by telephone or the Internet, or when health care providers in rural areas connect with specialists in big cities. Telemedicine has existed for a long time, but the rise of smart phones, tablets and webcam

    25、-equipped computers is raising telemedicine to new levels. Some health care systems in the United States now offer Virtual Urgent Care, patients see a doctor by video chat without having to leave home.Diana Rae is a nurse educator in the western state of Washington. She recently showed how Virtual U

    26、rgent Care works. She used an iPad tablet and skype the video chat service. Doctor Green has the patient describe her symptoms, then the doctor performs a physical exam by demonstrating what he wants her to do. Doctor Green decides that the problem is a silence infection. For medicine, he prescribes

    27、 an antibiotic. He says about 3 out of 4 patients have health problems that can be treated like this through Virtual Urgent Care, that means a video chat could replace a visit to the doctors office.The Franciscan Health System is based in Tacoma, Washington. Franciscan charges $35 for this kind of v

    28、irtual house call, that is much less than the cost of going to an emergency room, a doctors office or an urgent care clinic. After trying the video conference, Diana Rae says, “I wouldve paid twice that for the convenience of getting taken care of without having to sit in a waiting room, wait, and g

    29、et exposed to everyone elses germs.”Franciscan has a deal with a company called Carena to add virtual urgent care by Skype or phone. Carena is one of several companies doing this kind of work around the country. But a company official says state rules have not kept progress with developments in tele

    30、medicine. The workers who provide virtual urgent care must be separately licensed in each state where the company does business. For now, that means Carena doctors can treat patients in Washington state and California for example, but not in neighboring Oregon or Idaho.29.The second paragraph is mai

    31、nly used to show _.A. why telemedicine becomes popular B. the advantages of telemedicineC. many factors contribute to telemedicineD. what telemedicine is30. Doctor Green decides that the problem is a silence infection _.A. through his observation of the patientB. through a careful examinationC. by k

    32、nowing what he wants her to doD. by prescribing an antibiotic31. The major health problems, in Doctor Greens opinion, _.A. are tough to deal withB. can be treated through a video chatC. should result from work pressureD. nearly cost little to recover32.By mentioning what Diana Rae says, the author w

    33、ants to show _.A. he finds it convenient to see a doctor by using a video chatB. he sings high praise for this kind of treatment formC. he must be tired of waiting too long in the hospitalD. it should be very unhealthy while staying in hospitalDThough doing washing is relatively effortless, most peo

    34、ple hate the work, which is probably why this new shirt produced by an American company, called Wool & Prince, is producing so much interest.According to Mac Brown, the shirts creator, the seemingly ordinary shirt can be worn for 100 straight days without washing! Of course, any shirt can be worn fo

    35、r that long, if smell is not a problem. However, the Wool & Prince shirt is different because it remains as fresh smelling as it was the first day it was put on. And it never needs ironing, because it never wrinkles.While that may sound magical and even impossible, it is true. The secret to their su

    36、ccess lies in the raw material used to make the shirt wool instead of cotton.Not only are wool fibers about four times stronger than cotton, but thanks to the natural crimp(皱褶), they also do not wrinkle as easily. But most importantly, the fiber is better at allowing moisture to escape. Sweat in its

    37、elf is not smelly. It just gets that way when in contact with the human skin. Therefore, the fact that the fabric allows it to go off gives the shirt the “super power” to stay fresh after so many wears.You can get this magical shirt for $98, which is the current selling price on fund-raising site Ki

    38、ckstarter. The company hopes to use the funds collected to begin producing the shirts. If things go well, Wool & Prince is planning to introduce other clothing, including similar dresses for women.Well, youve got your favorite pair of jeans already. You might as well add your new favorite shirts you

    39、ll never have to wash or hang up either. They are surely a perfect match!33.What is the character of the special shirt made by Mac Brown?A. It can be worn for straight days without washing.B. It has no smelly problems like other shirts.C. It remains as fresh smell as the first day its put on.D. It d

    40、oesnt need washing and never wrinkles.34.The fourth paragraph mainly tells us _.A. the advantages of the special shirtB. the causes of keeping freshC. why the special shirt doesnt wrinkle easilyD. it is beneficial to human skin35. If you want to buy the special shirt, _.A. you must book in advanceB.

    41、 youve to go shopping at a storeC. youll be presented with dresses for womenD. you can click the site Kickstarter第二节 (共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。For a lot of parents, sending their kids off to college is a bittersweet experience. I think a lot of teenagers head to coll

    42、ege without any idea about how money works. Dont let that happen to your college kid. Help them understand these issues before they step into that first class. Budget, Budget, Budget. 36 So start by making sure you understand budgeting and have begun to use it as part of your financial plan. Indepen

    43、dence Means Responsibility.Living away from home means you have to take care of yourself. 37 Food doesnt just drop out of the sky, and gas doesnt magically appear in their car. Independence means responsibility. 38 Even if your kid is going to a small community college, theyll still probably have a

    44、few thousand dollars of tuition to pay. If you break it down, one class can cost $1,000 at the very minimum! And that doesnt even include books. Choose a Major Wisely. 39 This isnt a must before they step on campus, but simply plant a seed that gets them started thinking about what they want to do w

    45、ith their life. You dont want them graduating with a degree that leaves them unfulfilled or unable to find a job.Friends Matter. 40 Who you hang out with definitely influences how you spend money and the decisions you make. Without being overbearing, remind them how important it is to have positive

    46、friends who build them up instead of bringing them down.Remember, as a parent, just be there for support and to strengthen these principles throughout their college experience.A. New friends mean new opportunities and new social situations.B. Do your best to prepare your son or daughter for what tha

    47、t means.C. Cherish your opportunity.D. If you havent been using a budget, it will be difficult to convince your kid to use one.E. College Isnt Cheap.F. Help your teenager find his or her passion.G. However, not all friends can be really depended on.第三部分 语言知识运用第一节 完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后

    48、各题所给的四个选项A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。A wave and a smile seems such a small thing to offer high school students, but they noticed, and they figured out a way to thank Tinney Davidson. 41 in the window of their living room, she and her husband Ken began to 42 at students walking to and from Highland Seco

    49、ndary School.Elderly people are mostly invisible to teenagers, 43 these young people found they could not resist returning such 44 smiles and waves. They began 45 for the Davidsons as they passed by their house.Most were 46 with waving, but a few stopped to introduce themselves. One of them, Ginger

    50、Long, brought her a cupcake, and some of the students began visiting.When Ken died, Tinney 47 her daily smile. She also knitted(织) hats, sold them to passersby, and gave the 48 to the hospital. She began knitting the 49 when her granddaughter was going through 50 treatments, hoping they would 51 the

    51、 girl if she lost her hair. She kept knitting them when her 52 survived the cancer, selling them to passersby and donating the money to the hospital.Students were touched by her warmth and 53 . As Valentines Day 2014 neared, they decided to 54 the 84-year-old at a school assembly(集会). They made a vi

    52、deo for her, painted a banner and made Valentines Day cards. They 55 brought in the chair she always sits in. The teary Davidson was 56 . Her smiles had brightened the day for students passing by her 57 .One person, one small gesture. The effect is 58 . The students will remember her friendliness. O

    53、ne day they will pass the 59 on their children. Some will be 60 to do something for others because of it. It takes so little to have an impact. 41.A. PaintingB. SittingC. ChattingD. Begging42.A. waveB. smileC. laughD. shout43.A. andB. soC. butD. or44.A. falseB. naturalC. forcedD. friendly45.A. watch

    54、ingB. searchingC. makingD. caring46.A. tiredB. contentC. patientD. disappointed47.A. doubtedB. benefitedC. continuedD. quitted48.A. commentB. chanceC. yardD. money49.A. vestsB. glovesC. hatsD. sweaters50.A. boneB. mentalC. skinD. cancer51.A. cheerB. recoverC. payD. greet52.A. husbandB. son-in-lawC.

    55、grandsonD. granddaughter53.A. reputationB. effortC. generosityD. selflessness54.A. treatB. ringC. comfortD. honor55.A. evenB. stillC. everD. yet56.A. amazedB. happyC. shyD. confused57.A. houseB. carC. storeD. passage58.A. temporaryB. lastingC. changeableD. different59.A. humourB. courageC. storyD. m

    56、oral60.A. forbiddenB. permittedC. forcedD. inspired第II卷第二节 (共10小题;每小题1.5分,满分15分) 阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(不多于3个单词)或括号内单词的正确形式。W: Lets go see the new movie at Mall Cinema. Its a beautiful love story. M: Oh, goodness, please not again. Thats 61 we did last week. W: No, we didnt. Last week we went to see tha

    57、t movie about a mans struggle against illness. M: Right, that 62 (intend) for women, just like this one. 63 , this is the last week for Rush Hour. And action movies like that need to be 64 (see) in a theatre on a big screen.W: Oh, yeah, I did promise to see 65 with you. But you liked that movie, did

    58、nt you? M: Oh, sure, it was great. I had popcorn for dinner and paid 66 price of a movie ticket to get a two-hour sleep. W: It wasnt that bad and we went to an excellent restaurant. M: That place doesnt have a single meat dish. Just fish 67 you know I dont like fish that much. W: And I dont like mea

    59、t that much. The only meat I eat 68 chicken. M: But when I pick the restaurant, I always respect all your food 69 (prefer). W: Well, I suppose that, to be fair, you 70 get to pick the movie and we can go to a restaurant that serves meat.第四部分:写作(共两节,满分35分)第一节 短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)假定英语课上老师要求同桌之间交换修改

    60、作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下划横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1. 每处错误及其修改均仅限一词; 2. 只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。I went shopping yesterday afternoon. It is seven oclock when I was going home by bus. The bus was full of passengers, all o

    61、f which kept silent. A mother with her little son was sitting nearby. All of sudden, the son cried loud. The mother tried to do what she could to make him stop crying. Thus, the son went on crying. After a long time, a man sitting next of the mother said angrily, “Why dont you give the child what he

    62、 wants it.” The mother answered quietly, “I would if I could, and what he wants is your hat.” Heard this, all the passenger burst into laughter.第二节书面表达 (满分25分) 假如你是高中生李华,最近你班组织了一次周末郊游,旅途中你发现很多同学举止不文明,比如随手乱扔垃圾,在建筑物上乱涂乱画,采摘花草,在公众场合大声喧哗等。请你就这一现象写一篇英语短文呼吁大家进行绿色、环保旅游。注意:1. 词数100左右;2. 开头和结尾已给出,不计入总词数; 3.

    63、可适当增加细节,以使行文连贯。Dear students, Last weekend, our class went on an interesting camping trip. All the way we enjoyed the beautiful scenery and fresh air. Best wishes! Yours, Li Hua Keys:阅读理解A童年就像手中握不住的沙粒,总在不经意间就消逝而去。那短短的几年时光,也许是每个人漫长一生中最无忧无虑的一段。在这灿烂如花的年华,别让孩子背负太多,就让他们好好享受这仅有一次的童年吧。21.D 细节理解题。根据第二段中的句子S

    64、uzies in the corner与In the corner I saw her baby doll well dressed.可知“Suzie就是她的小布娃娃”。22.C 推理判断题。根据第四段中的句子As I listened to her innocent words that cut me like a knife.可知“作者很难受”。23.D 推理判断题。最后一段谈到So, let the cobweb(蜘蛛网) cut the corners and the children rule the floor、Im going to fill the house with mem

    65、ories of a child and her mother. For we have only one childhood, and we will never get another.可知“作者希望女儿度过一个快乐的童年”。24.A 主旨大意题。文章从我的小女儿的话语入手,谈到对我的触动,最后作者明白,孩子仅有一次的童年,别让孩子背负太多,就让他们好好享受吧,判断A项恰当。BProtocol教育招聘人员,薪水与工作经验有关。25.A 细节理解题。根据第二段中的描述After undergoing an initial training program you will be partne

    66、red with your own nominated consultant for support and mentoring who will work closely with you whilst you begin to build your desk.可知“被录用的话,首先得进行训练。”故选择A项。26.C 细节理解题。根据第三段中的描述Working within a busy environment alongside other team members to gain an understanding of the role可知“工作环境非常忙碌”。27.B 推理判断题。本

    67、文介绍的是对招募对象的要求、待遇等,所以说本文主要针对的是“寻找工作的人”。28.C 推理判断题。招工,并且对其要求、待遇等提出了要求,所以应该与广告有关。C一种新型的就诊形式在美国深受病人的欢迎。29.C 推理判断题。第二段提到:telemedicine存在了很长时间,但是智能手机、手写电脑和配备网络摄像机的电脑把它提高到一个新的水平。病人通过视频聊天就可以看医生。判断C项恰当。30.C 细节理解题。第四段提到Doctor Green has the patient describe her symptoms, then the doctor performs a physical exam

    68、 by demonstrating what he wants her to do. Doctor Green decides that the problem is a silence infection.由此可知。31.B 细节理解题。根据第四段中的句子He says about 3 out of 4 patients have health problems that can be treated like this through Virtual Urgent Care, that means a video chat could replace a visit to the doct

    69、ors office.可知“大多数健康问题都可以通过视频聊天来解决”。32.B 推理判断题。其话语中谈到I wouldve paid twice that for the convenience of getting taken care of without having to sit in a waiting room, wait, and get exposed to everyone elses germs.判断“他对这种诊疗方法评价很高”。D一件衬衫连续穿100天,不用洗也不用熨烫,这是多少忙碌男士的梦想啊!现在,一款优质、持久耐穿的“懒惰”衬衫,让这个梦想变成了现实。 33.C 细

    70、节理解题。根据第二段中的句子However, the Wool & Prince shirt is different because it remains as fresh smelling as it was the first day it was put on. And it never needs ironing, because it never wrinkles.可知其特征是“它总是和第一天穿上时一样有清新的气味”,所以选择C项。34.A 主旨大意题。第四段提到:羊毛纤维的强度时棉花的四倍、不褶皱、透气好等,所以本段主要说的是这种特殊衬衫的好处。35.D 细节理解题。根据第五段中

    71、的句子You can get this magical shirt for $98, which is the current selling price on fund-raising site Kickstarter.可知“目前应该在网上买”。3640DBEFA第二节 完形填空一对老夫妇经常坐在客厅的窗户旁向路过的学生微笑、挥手,并且把自己编织的帽子卖给路人,然后把钱捐给医院,其善举感染了学生。42.A 根据后面的句子these young people found they could not resist returning such 44 smiles and waves.判断wav

    72、e恰当。43.C 前后句子在逻辑上为转折关系,所以用but。44.D 这是一种善意的挥手与微笑,判断“友好(friendly)”恰当。45.A 路过他们的房子时,学生们开始留心(watch for)这对老人。46.B 别人善意的行为人们通常不会反感,判断“满意”恰当。47.C 在丈夫去世后,Tinney继续(continue)每天的微笑。48.D 前面语境谈到sold them to passersby判断“把钱给医院”。49.C 根据后面语境hoping they would 51 the girl if she lost her hair.判断hat(帽子)贴切。50.D 根据后面的句子S

    73、he kept knitting them when her 52 survived the cancer可知“她孙女经历了癌症的治疗”。51.A 怕孙女因为化疗头发没了,所以给她织帽子,希望能够让她快活。52.D 前面提到her granddaughter was going through 50 treatments由此可知。53.C 把织帽子的钱捐给医院,这是一种慷慨,判断C项恰当。54.D 学生们给老人制作了视频,做了情人节卡片。判断“对她表示敬意”恰当。55.A 用even表示关系上的递进。56.B 根据后面语境Her smiles had brightened the day fo

    74、r students passing by her 57 .判断“高兴”恰当。58.B 根据后面语境The students will remember her friendliness. One day they will pass the 59 on their children.判断“影响是持久的”。59.C 把老人的故事讲给孩子们,判断story恰当。60.D 根据后面语境It takes so little to have an impact.判断“会激励一些人为别人做些事情”。第三部分 61.what 考查表语从句的连接词。what引导表语从句,在句子中作did的宾语。62.was

    75、 intended 考查时态语态。intend构成短语be intended for,同时根据前面语境Last week we went to see that movie about a mans struggle against illness.判断应该为一般过去时,即was intended。63.Besides 考查副词。前面说:就像这部影片一样,那部电影针对的是女性。后面说:“这是尖峰时刻的最后一周。判断Besides恰当。64.seen 考查非谓语动词。that与see为被动关系,所以用过去分词。65.it 考查代词。it指代前面的影片Rush Hour。66.the 考查冠词。根

    76、据后面的修饰语of a movie ticket判断该词应该是特指,即the。67.and 考查连词。前后为并列关系,所以用and。68.is 考查动词。前面语境谈到:我不太那么喜欢吃肉。判断“我吃的唯一的肉就是鸡肉”,判断用is。69.preferences 考查名词。根据前面的修饰语all your food判断该名词应该用复数,即preferences。70.should 考查情态动词。前面语境说:公平起见。判断“你应该选电影”,判断用should。I went shopping yesterday afternoon. It is seven oclock when I was goi

    77、ng home by bus. The was bus was full of passengers, all of which kept silent. A mother with her little son was sitting nearby. whom All of sudden, the son cried loud. The mother tried to do what she could to make him stop a loudly crying. Thus, the son went on crying. After a long time, a man sittin

    78、g next of the mother said However to angrily, “Why dont you give the child what he wants it.” The mother answered quietly, “I would I could, and what he wants is your hat.” Heard this, all the passenger burst passengers into but Hearing passengers laughter.One possible version:Dear students, Last we

    79、ekend, our class went on an interesting camping trip. All the way we enjoyed the beautiful scenery and fresh air. However, many of us didnt notice the bad effects on the environment due to our bad behavior. Some of us threw rubbish here and there, leaving words on famous buildings, picking flowers a

    80、nd speaking loudly in public, etc. Firstly, what these students did is against the spirit of eco-travel. A true eco-travel is a journey which not only allows us to express our love for nature but also needs our responsibility. As we enjoy the beauty of nature we cant damage it. And all we should do

    81、is protect the environment and wildlife.Only when we improve our awareness of eco-travel can our earth become more and more beautiful. After all, the earth is the only place for us to live on.Best wishes! Yours, Li Hua Text 1M: You were expecting another cold day.W: Yes, for that reason I put on mor

    82、e clothes.Text 2W: What will you do in the summer holidays?M: Oh, reading in the library, surfing the internet, traveling.Text 3W: Can you speak Russia?M: Yes, of course. Its my native language. I can also speak English and Chinese. Text 4M: Lets choose a topic for our groups in-class debate.W: Good

    83、 idea. I think we have to tell the professor by Friday.M: By Friday? I dont think so. I thought he said a week from Friday.Text 5W: Good morning. Can I help you?M: Yes. Id like a double room.W: How many nights do you plan to stay with us?M: Three. I will be checking out on Friday morning.Text 6W: He

    84、r dress looks funny.M: I wouldnt say that.It looks fine to me.W: Are you kidding? Shes behind the times. That style went out last year.M: Oh, come on, as long as it looks good on her.W: Wow, youre really as out-dated as she is.M: Youre right.Im out of style.So what?Whats the point of keeping yoursel

    85、f in style?W: No wonder you never buy me a new dress. Text 7W: Did you watch TV at noon?M: Sorry, I didnt. What happened?W: Oh, a merchant ship No. 1626 owned by a Yemeni businessman sank.M: What? Are you joking? And when did it happen?W: Mmm, last Thursday. M: Were there not losses of sailors?W: A

    86、real tragedy, 12 sailors have gone missing after their merchant ship sank off the coast of southeast Yemen.M: How did the local government react?W: They have sent rescue boats and asked coast guards in the area to help in the search for the missing Indian sailors.Text 8M: Amy, so, how are you doing?

    87、W: Oh, hi, Sam. School is so crazy these days. I dont want to be at school. I am at work. M: Hey, listen. I am getting together with Sara and Paul tonight. And a few other friends are going to join us. We are going out to eat and then watch a movie. Why not come with us?W: Id love to, but I have to

    88、study for a test tomorrow. M: Ah, come on. We are planning on having dinner around six thirty and then seeing a movie at seven thirty. We should be home by ten thirty, eleven thirty is the latest. W: I, I dont think I can go. I havent been feeling well lately. M: Yah, because you study too much. Wel

    89、l, we will have a fun time and it is Saras birthday too. And we are having a small birthday party after the movie. Come on, best friends always stick together.W: Oh, ok. M: Great. I will pick you up. What about six?W: Ok, see you then. But I have to be back by ten thirty. M: Ten thirty, midnight, it

    90、 is all the same. See you at six. Text 9M: Good morning.W: Good morning. Um . Im looking for a place to rent near the university.M: What are you looking for? A house, a flat. a room?W: Well, a house, of course. There are three of us looking together. We thought we might share if we could find someth

    91、ing suitable.M: So something near the university?W: Yes, if thats at all possible. We are all students so itd be good if we could find something within walking distance.M: Are you in your first year?W: No, Ive been here a year already.M: OK, so let me have a look at what weve got . Well, theres a tw

    92、o-bedroom house in Newtown which is quite cheap.W: Thatll be good, because its very near the university. But if we all want our own rooms, it isnt really big enough.M: Too small. Give that one a miss?W: Yeah, I think so. Got anything else?M: What about this? Three-bedroom flat, close to the universi

    93、ty . Its $400 a week.W: Oh, its too expensive.M: Well, heres a three-bedroom house with a small garden. Its near the airport, miles from the university, but its reasonably priced at $240 a week. Why dont you go and have a look?W: All right.Text 10Hello again, and welcome back. If you like sports, pa

    94、rticularly basketball, you are going to like this one. Have you heard about Jeremy Lin? He is an Asian-American player, and the subject of a film about his unusual career.92 foreign players from 39 countries began this season in the professional U.S. basketball league. That is more foreign players t

    95、han ever before. But none is from Asia. At the moment, only one Asian-American plays in the U.S. National Basketball Association (NBA) and his name is Jeremy Lin. A new film called “Linsanity” shows Lins unlikely road to becoming a star last season.Lin has always loved the game. He led his high scho

    96、ol basketball team to the state championship. But no college offered him an athletic scholarship. Lin attended Harvard, known as one of Americas top universities. His playing broke Ivy League basketball records. Still, no NBA team signed him to play for it.As Lin struggled to prove he could play in the professional league, a group of Asian-American filmmakers began documenting his rocky start. Teams would hire him, but then remove him from the team. Evan Jackson Leong directed the project that watched Lins career struggle upward, but then downward again.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:河北省定州中学2016届高三英语第一次月考试题.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-379179.html
    相关资源 更多
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练6 (阅读理解:科普类) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练6 (阅读理解:科普类) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练1 (阅读:生态环保类;完形:记叙文) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练1 (阅读:生态环保类;完形:记叙文) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(二) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(二) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(一) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(一) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练9 第1部分 必修2 UNIT 4 WILDLIFE PROTECTION WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练9 第1部分 必修2 UNIT 4 WILDLIFE PROTECTION WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练7 第1部分 必修2 UNIT 2 THE OLYMPIC GAMES WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练7 第1部分 必修2 UNIT 2 THE OLYMPIC GAMES WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练4 第1部分 必修1 UNIT 4 EARTHQUAKES WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练4 第1部分 必修1 UNIT 4 EARTHQUAKES WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练35 第1部分 选修7 UNIT 5 TRAVELLING ABROAD WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练35 第1部分 选修7 UNIT 5 TRAVELLING ABROAD WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练33 第1部分 选修7 UNIT 3 UNDER THE SEA WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练33 第1部分 选修7 UNIT 3 UNDER THE SEA WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练30 第1部分 选修6 UNIT 5 THE POWER OF NATURE WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练30 第1部分 选修6 UNIT 5 THE POWER OF NATURE WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练29 第1部分 选修6 UNIT 4 GLOBAL WARMING WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练29 第1部分 选修6 UNIT 4 GLOBAL WARMING WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练28 第1部分 选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练28 第1部分 选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练26 第1部分 选修6 UNIT 1 ART WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练26 第1部分 选修6 UNIT 1 ART WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练24 第1部分 必修5 UNIT 4 MAKING THE NEWS WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练24 第1部分 必修5 UNIT 4 MAKING THE NEWS WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练18 第1部分 必修4 UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练18 第1部分 必修4 UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练14 第1部分 必修3 UNIT 4 ASTRONOMY:THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练14 第1部分 必修3 UNIT 4 ASTRONOMY:THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练10 第1部分 必修2 UNIT 5 MUSIC WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练10 第1部分 必修2 UNIT 5 MUSIC WORD版含答案.doc
  • 云南省云龙县第二中学2013-2014学年高一下学期二调考试英语试题 扫描版含答案.doc云南省云龙县第二中学2013-2014学年高一下学期二调考试英语试题 扫描版含答案.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE3 LITERATURE WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE3 LITERATURE WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:选修6-MODULE2 FANTASY LITERATURE WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:选修6-MODULE2 FANTASY LITERATURE WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE4 CARNIVAL WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE4 CARNIVAL WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE3 ADVENTURE IN LITERATURE AND THE CINEMA WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE3 ADVENTURE IN LITERATURE AND THE CINEMA WORD版含解析.doc
  • 云南省云龙县2013-2014学年高二下学期期末考试英语试题 WORD版含答案.doc云南省云龙县2013-2014学年高二下学期期末考试英语试题 WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE6 UNEXPLAINED MYSTERIES OF THE NATURAL WORLD WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE6 UNEXPLAINED MYSTERIES OF THE NATURAL WORLD WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE5 A TRIP ALONG THE THREE GORGES WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE5 A TRIP ALONG THE THREE GORGES WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE3 BODY LANGUAGE AND NON VERBAL COMMUNICATION WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE3 BODY LANGUAGE AND NON VERBAL COMMUNICATION WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE2 TRAFFIC JAM WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE2 TRAFFIC JAM WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修3-MODULE5 GREAT PEOPLE AND GREAT INVENTIONS OF ANCIENT CHINA WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修3-MODULE5 GREAT PEOPLE AND GREAT INVENTIONS OF ANCIENT CHINA WORD版含解析.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1