2020_2021学年高中英语Unit3LookinggoodfeelinggoodSectionⅠ课时分层作业含解析牛津译林版必修1.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 _2021 学年 高中英语 Unit3LookinggoodfeelinggoodSection 课时 分层 作业 解析 牛津 译林版 必修
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(七)语言知识练习固基础.单句语法填空1Whatever the weather is like,my sister works out in the gym every day.2I should be ashamed to show(show)my face in public.3The strong wind did damage to a lot of crops.4I dont like making speeches in public;its so embarrassing(embarrass).5She has been going on a diet with t
2、he help of her doctor.6It took him a long time to recover from a bad cold.7I prefer to work(work) in the office rather than stay(stay) at home watching TV.8Nobody could do the work better(good)than he did.9The city contains(contain)schools of art,law,medicine and science.10She does/did like the cat
3、very much.完成句子1让我们暂时维持现状吧。Lets leave things as they are for the moment.2无论发生什么事情,你应该保持镇静。You should keep calm no matter what happens3他从未看过比这更激动人心的足球比赛。He has never seen a more exciting football match.4杰克说他要来,他果真来了。Jack said he would come and he did come.5你认为谁会赢得五千米赛跑的冠军?Who do you think will win the
4、 champion of 5,000meter race?高考题型练习提能力.阅读理解Will it matter if you dont take your breakfast? Recently a test was given in the United States.Those tested included people of different ages,from 12 to 83.During the experiment,these people were given all kinds of breakfasts,and sometimes they got no break
5、fast at all.Special tests were set up to see how well their bodies worked when they had eaten a certain kind of breakfast.The results show that if a person eats a proper breakfast,he or she will work with better effect than if he or she has no breakfast.This fact appears to be especially true if a p
6、erson works with his brains.If a student eats fruit,eggs,bread and milk before going to school,he will learn more quickly and listen with more attention to class.Opposite to what many people believe,if you dont eat breakfast,you will not lose weight.This is because people become so hungry at noon th
7、at they eat too much for lunch,and end up gaining weight instead of losing.You will probably lose more weight if you reduce your other meals.【语篇解读】本文通过一个研究来告诉我们吃早饭的好处,同时也说明了不吃早饭的坏处。1During the test,those who were tested were given Adifferent breakfast or noneBvery rich breakfastClittle food for brea
8、kfastDno breakfast at allA细节理解题。根据第一段的“Those tested included people of different ages,from 12 to 83.During the experiment,these people were given all kinds of breakfasts,and sometimes they got no breakfast at all.”说明A项正确。2According to the passage,if a student does not eat breakfast, Ahe will fall il
9、lBhis mind will work more slowlyChe will not make progress in his studyDhe will fail to listen to his teacherB推理判断题。根据第一段最后“If a student eats fruit,eggs,bread and milk before going to school,he will learn more quickly and listen with more attention to class.”说明,如果我们早饭吃得好,在学校表现就比较好,学得快,听课更认真。故B正确。3Th
10、e passage mentions that many people believe that if you dont eat breakfast,you will Abe healthierBnot lose weightClose weight Dgain a lot of weightC 推理判断题。根据第二段的“Opposite to what many people believe,if you dont eat breakfast,you will not lose weight.”说明,很多人都认为如果我们不吃早饭,那么可以减肥。故C正确。4Which of the follo
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-384063.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
