2019版高三英语北师大版一轮课时提能练30 选修8 UNIT 22 ENVIRONMENTAL PROTECTION(B) WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019版高三英语北师大版一轮课时提能练30选修8UNIT 22ENVIRONMENTAL PROTECTIONB WORD版含解析 2019 版高三 英语 北师大 一轮 课时 提能练 30
- 资源描述:
-
1、课时提能练(三十)选修8Unit 22Environmental Protection(B)(对应学生用书第318页).阅读理解A (2017云南省昆明市高三复习教学质量检测)US private rocket company SpaceX has announced that two private citizens have paid to be sent around the Moon.The mission(任务) is planned for late 2018.SpaceX CEO Elon Musk said,“This presents an opportunity for h
2、umans to return to deep space for the first time in 45 years.”The two unnamed people will fly aboard a spaceship which is set for its first unmanned test flight later this year.The cooperation of Americas NASA space agency has made the plan possible.Mr.Musk said,“The two passengers will travel faste
3、r and further into the solar system than any before them.”Like the Apollo astronauts before them,these individuals will travel into space carrying the hopes and dreams of all humankind,driven by the universal human spirit of exploration.“We expect to conduct health and fitness tests,as well as begin
4、ning initial training later this year.The first mission would be unmanned,and the next onewith crewwas expected in the second quarter of 2018.”The rich businessman and inventor said.“The first passengers are entering this with their eyes open,knowing that there is some risk here.Theyre certainly not
5、 childish,and well do everything we can to reduce that risk,but its not zero.”The space tourists would make a circle around the Moon,scanning the lunar surface and then going well beyond.However,the mission will not involve a lunar landing.“If NASA decided to take part in a lunar flyby mission,then
6、the agency would have privilege,”Mr.Musk said.The US has not sent astronauts to the Moon since the early 1970s.【语篇解读】本文是一篇新闻报道,美国的SpaceX公司宣布他们将于2018年安排两个市民去月球。文章详细描述了他们的计划。1Which of the following statements is true according to the text?AThe two tourists cant afford to fly around the Moon.BSpace tra
7、vel is rooted in the human spirit of exploration.CInitial training is expected to be conducted at the beginning of 2018.DThe two tourists are expected to fly at slow speed.B考查细节理解。根据第二段的最后一句“Like the Apollo astronauts before them,these individuals will travel into space carrying the hopes and dreams
8、 of all humankind,driven by the universal human spirit of exploration”可知,同在他们之前的阿波罗号的宇航员一样,受人类探索精神的鼓舞,这些人将带着全人类的梦想和希望进行太空旅行;据此可知,太空旅行根植于人类的探索精神,故B项正确。2The agency has privilege because Ait needs cooperation with Mr.MuskBit has previous technical skillsCit will be able to remove all the risksDit has t
9、o make money for researchB考查推理判断。根据第四段中的“If NASA decided to take part in a lunar flyby mission,then the agency would have privilege”和文章的最后一句可知,如果NASA参加月球探测飞行任务,则这家代理机构将拥有特权;据此可以判断,这是因为这家机构有之前的技术技能,故B项正确。3Where can you most probably read the text?AIn a textbook.BIn science fiction.CIn a travel brochu
10、re.DOn a news website.D考查文章出处。根据第一段尤其是第一句“US private rocket company SpaceX has announced that two private citizens have paid to be sent around the Moon”并结合全文内容可知,本文是一篇新闻报道,报道了美国的SpaceX公司宣布他们将于2018年安排两个市民去月球,这两个市民已经支付了费用,文章详细描述了他们的计划。据此可以判断,本文最可能摘自新闻网站,故D项正确。4What can be a suitable title for the text
11、?AThe Coming Moon Trip of Two Private CitizensBAn Opportunity to Explore Space for the First TimeCA Paid Trip Planned by SpaceX to Land on the MoonDTwo Unmanned Missions of Circling around the MoonA考查标题判断。通读全文可知,本文属于新闻报道,文章第一段的第一句“US private rocket company SpaceX has announced that two private citiz
12、ens have paid to be sent around the Moon”为文章的主旨句,据此可以判断,A项最适合作文章标题。.阅读七选五(2017长沙市高三教学统一模拟)Everyone makes mistakes. 1 Making a mistake at work,however,can be more serious.It may cause problems for your employer and even affect the companys bottom line.Evil consequences will finally come down to you.S
13、imply correcting your mistake and moving on may not be an option.When you make a mistake at work your career may depend on what you do next.Admit your mistake.Tell your boss about your mistake immediately.The only exception is that you make an insignificant error that will not affect anyone.Otherwis
14、e,dont try to hide your mistake. 2 Present your boss with a plan to fix your mistake.When you go to your boss to admit your mistake,you must have a plan for correcting it.Present your plan clearly.Tell your boss how long it will take to carry out your plan and if there are any costs involved.Dont bl
15、ame anyone else for your mistake. 3 Encourage those who may share responsibility to follow your lead in admitting to your boss. 4 Theres a big difference between admitting your mistake and beating yourself up about it.Take responsibility but dont blame yourself for making it,especially in public.Cor
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-397635.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
