分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 9

类型广西来宾市2017高考英语一轮阅读理解专练(40) WORD版含答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:374029
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOC
  • 页数:9
  • 大小:204KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    广西来宾市2017高考英语一轮阅读理解专练40 WORD版含答案 广西 来宾 2017 高考 英语 一轮 阅读 理解 40 WORD 答案
    资源描述:

    1、广西来宾市2017高考英语一轮阅读理解专练(40)含答案阅读下列短文, 从给的四个选项 (A、B、C和D) 中, 选出最佳选项。(2013苏锡常镇四市二调,C)Global Positioning Systems are now a part of everyday driving in many countries. These satellitebased systems provide turnbyturn directions to help people get to where they want to go. But they can also cause a lot of pr

    2、oblems, sending you to the wrong place or leave you completely lost. Many times, the driver is to blame. Sometimes a GPS error is responsible. Most often, says Barry Brown, it is a combination of the two.Barry Brown is with the Mobile Life Centre in Stockholm, Sweden. The center studies humancompute

    3、r interaction, or HCI, especially communications involving wireless devices. We spoke to Mr Brown by Skype. He told us about an incident involving a friend who had flown to an airport in the eastern United States. There he borrowed a GPSequipped car to use during his stay.Barry Brown:“And they just

    4、plugged in an address and then set off to their destination.” And, then it wasnt until they were driving for thirty minutes that they realized they had put in a destination back on the West Coast where they lived. They actually put their home address in. So again, the_GPS_is_kind_of_“garbage_in_garb

    5、age_out”Mr Brown says this is a common human error. But, he says, what makes the problem worse has to do with some of the shortcomings, or failures, of GPS equipment.Barry Brown:“One problem with many GPS units is they have a very small screen and they just tell you the next turn. Because they just

    6、give you the next turn, sometimes that means that it is not really giving you the overview that you would need to know that its going to the wrong place.”Barry Brown formerly served as a professor with the University of California, San Diego. While there, he worked on a project with Eric Laurier fro

    7、m the University of Edinburgh. The two men studied the effects of GPS devices on driving by placing cameras in peoples cars. They wrote a paper based on their research. It is called “The Normal, Natural Troubles of Driving with GPS.”Barry Brown: “One of the things that struck us, perhaps the most im

    8、portant thing was that you have to know what youre doing when you use a GPS. There are these new skills that people have developed. There are these new competencies that you need to have to be able to use a GPS because they sometimes go wrong.”Barry Brown says this goes against a common belief that

    9、GPS systems are for passive drivers who lack navigational (导航) skills.“The Normal, Natural Troubles of Driving with GPS” lists several areas where GPS systems can cause confusion for drivers. These include maps that are outdated, incorrect or difficult to understand. They also include timing issues

    10、related to when GPS commands are given.Barry Brown says to make GPS systems better we need a better understanding of how drivers, passengers and GPS systems work together.文章大意:本文是一篇说明文。GPS全球定位系统可以帮助人们找到想去的地方,但GPS也会带来许多问题,所以使用GPS全球定位系统是否可靠变得不确定。1What is the best title for this passage?AIs GPS system

    11、reliable to use?BWhat is the use of GPS?CHow to make the most of GPS?DBlame! GPS or Passengers?答案:A标题概括题。文章第一段是全文的主旨段。根据第一段可知,GPS全球定位系统可以帮助人们找到想去的地方,但GPS也会导致许多问题,所以使用GPS全球定位系统是否可靠变得不确定。所以A项最适合做文章的标题,故答案选A。2What is the implication of the underlined part?AGPS is just a garbage device.BGPS will not cor

    12、rect human errors.CGPS adjusts your wrong destination.DGPS is just as smart as human beings.答案:B句意理解题。根据画线句子后面一句“Mr Brown says this is a common human error.”并结合上下文可知,画线句子所包含的意思是:GPS不能纠正人类的错误。故答案选B。3Which is NOT mentioned as a GPS shortcoming in the passage?ASmall screen.BTiming of commands.COutdated

    13、 maps.DDear cameras GPS uses.答案:D细节理解题。根据文章第五段第一句可知,A项是GPS的缺点;根据文章倒数第二段可知,B、C两项均是GPS的缺点。所以只有D项不是GPS的缺点。故答案选D。4According to the passage, people commonly believe that _.Ayou have to know where to go when using GPSByou need to have new competencies to use GPS wellCGPS is proper for drivers with little

    14、sense of directionDGPS is fit for people having good understanding of maps答案:C推理判断题。通读全文可知,人们普遍认为,GPS全球定位系统适合方向感差的人。C项符合文义,故答案选C。阅读理解。阅读下列短文, 从给的四个选项 (A、B、C和D) 中, 选出最佳选项。【2014皖南八校联考】International Book ClubHave you ever thought of joining a book club and buying new books through the post?Here at the

    15、International Book Club,we already have many members buying books from us by mail.Immediate benefits:As a special offer,you may choose any reducedprice books from our new members book list,to the value of $6 in total (plus postage and packing)By doing this,you will save pounds on the publishers pric

    16、es.Tick the box on your form to order a free watch.If you reply within seven days,we will send you another free gift carefully chosen from our book list by our staffOrder a DVD from the many on offer in our list,at half the recommended retail price.When youve joined:As a member,youll enjoy savings o

    17、f between 30% and 50% off the publishers price on every book you buy,and whats more,theyll come straight to your door.Your free club magazine arrives once a month,to keep you up to date with the latest bestsellers.This means that every year we offer over 1,000 books to choose from.On the Internet,yo

    18、u can find all our titles for the year on our exclusive members website.Being a member:All we are asking you to do while you are a member is to choose four books during your first year.After that,you can decide on the number of books you wish to take.In each of our monthly club magazines,our experie

    19、nced staff choose a Club Choice booka work of fiction or a reference title which they feel is particularly worth buying,and which is offered at an extraspecial price.However,if you do not want this book,just say so in the space provided on the form.We will always send the book if we do not receive t

    20、his.So,return your application form today,but hurryits not every day we can make you an offer like this.To apply to become a member,all you need to do is simply fill in the enclosed form and return it in the postagepaid envelope supplied.Before you know it,your books will be with you.Please dont sen

    21、d any money now,as we will send you your bill with the books.And remember,you have up to a fortnight to decide if you wish to keep the books you have ordered.You should then either return the books or send your payment.1Which of the following doesnt belong to the benefits of being a club member?AGet

    22、 four books for free in the first year.BOrder a free watch.CGet a gift for nothing.DOrder a DVD at a low price.2Every month the club provides a free club magazine in order to_.Alet readers know the number of books to be soldBkeep readers well informed of recent bestselling booksCmake readers know th

    23、e clubs developmentDattract more and more readers to join the club3If a book is worth $100,how much will a member probably save if he buys one?A$20.B$40.C$60.D$70.4What should you do if you want to join the book club?AJust fill in a form with personal information and send the club an email.BAsk othe

    24、r club members to recommend you to the club.CFill in an application form with needed information and return it to the club.DApply for a membership card.5After you get your books,you should_.Adecide whether to keep them or not within a certain period of timeBchoose whether to keep them or not after y

    25、ou read them carefullyCexpress your idea in the space provided in the bookDsend money to the club at once语篇解读本文是一则图书俱乐部的会员加入说明。1解析:考查细节理解。根据Being a member部分中的第一段内容可知,成为会员后,第一年要选购四本书,这些书并不是免费的,因此A项不是成为会员的好处。根据Immediate benefits部分的内部可知,B、C、D三项都是成为会员后可以享受到的好处。答案:A2解析:考查细节理解。根据When youve joined部分中的“to k

    26、eep you up to date with the latest bestsellers”可知,每月给会员一本免费的会员杂志是为了告知会员最近的畅销书,因此答案为B。答案:B3解析:考查细节理解。根据When youve joined部分中的第一句话可知,会员购书可以打七到五折,因此一本100美元的图书,会员将节省30至50美元,故B项正确。答案:B4解析:考查细节理解。根据倒数第二段中的“To apply to become a member,all you need to do is simply fill in the enclosed form and return it in t

    27、he postagepaid envelope supplied.”可知,本题答案为C。答案:C5解析:考查细节理解。根据最后一段的内容可知,收到你的书后,你不需要立即汇款,你有14天的时间来决定是否愿意要这些书,因此答案为A。答案:A阅读理解。阅读下列短文, 从给的四个选项 (A、B、C和D) 中, 选出最佳选项。【2014江西省九江市高三年级模拟考试】Many people think of the brain as a mystery.They dont know much about intelligence and how it works.When they do think ab

    28、out what intelligence is,many people believe that a person is born smart,average,or dumband stays that way in the whole life.But new research shows that the brain is more like a muscleit changes and gets stronger when you use it.And scientists have been able to show just how the brain grows and gets

    29、 stronger when you learn.Everyone knows that when you lift weights,your muscles get bigger and you get stronger.A person who cant lift 20 pounds when he/she starts exercising can get strong enough to lift 100 pounds after working out for a long time.Thats because the muscles become larger and strong

    30、er with exercise.And when you stop exercising,the muscles shrink and you get weaker.Thats why people say “Use it or lose it!” But most people dont know that when they practice and learn new things,parts of their brain change and get larger a lot like muscles do when they exercise.Inside the cortex (

    31、皮层) of the brain are billions of tiny nerve cells,called neurons.The nerve cells have branches connecting them to other cells in a complicated network.Communication between these brain cells is what allows us to think and solve problems.When you learn new things,these tiny connections in the brain a

    32、ctually multiply and get stronger.The more you challenge your mind to learn,the more your brain cells grow.Then,things that you once found very hard or even impossible to dolike speaking a foreign language or doing algebra (代数)seem to become easy after learning them for a period of time.The result i

    33、s a stronger,smarter brain.Scientists started thinking that the human brain could develop and change when they studied animals brains.They found out that animals that lived in a challenging environment were more “perspicacious”they were better at solving problems and learning new things.1. According

    34、 to the first paragraph,_.Athe function of our brain is like that of the muscleBuntil now its impossible to explain the brains mysteryCmany people believe ones intelligence is naturally determinedDones brain grows stronger as the age increases2Training muscles is compared to_.Ausing the brainBconnec

    35、ting things in your brainClifting weightsDdoing research about the brain3What is Paragraph 3 mainly about?AThe complex structure of the brain.BHow changes in the muscles affect the brain.CThe importance of the brain.DHow the brain becomes stronger by learning new things.4What does the underlined wor

    36、d “perspicacious” in the last paragraph probably mean?AStrong.BSmart.CPopular.DActive.5The following paragraph will most probably talk about_.Athe differences between animals brains and humans brainsBthe relation between human brains and musclesCscientists findings about animals brainsDhow to make y

    37、our brain smarter through selfdevelopment语篇解读科学研究发现,经常学习能促进大脑的发育,正如经常锻炼能使肌肉更强健一样。1解析:考查推理判断。根据第一段中的“many people believe that a person is born smart,average,or dumband stays that way in the whole life.”可知C项正确。答案:C2解析:考查细节理解。根据第一段中的“But new research shows that the brain is more like a muscleit changes

    38、 and gets stronger when you use it.”可知答案。答案:A3解析:考查段落大意。本段详细描述了大脑如何通过练习和学习新事物而发生变化,从而变得更敏捷。答案: D4解析:考查词义猜测。根据破折号后面的“they were better at sloving problems and learning new things”可知,该词应为“敏锐的”之意。答案:B5解析:考查推理判断。最后一段提出科学家是从研究动物的大脑得出的结论,因此下一段最可能进一步描述这些研究成果。答案:C.。阅读下列四篇短文,从每小题后所给的A,B,C或D四个选项中,选出最佳选项。We onc

    39、e had a poster competition in our fifth grade art class.“You could win prizes, “ our teacher told us as she wrote the poster information on the blackboard. She passed out sheets of construction paper while continuing, “The first prize is ten dollars. You just have to make sure that the words on the

    40、blackboard appear somewhere on your poster. “ We studied the board critically. Some of us looked with one eye and held up certain colors against the blackboard, rocking the sheets to the right or left while weconjured up our designs. Others twisted their hair around their fingers or chewed their era

    41、sers while deep in thought. We had plans for that ten-dollar grand prize, each and every one of us. Im going to spend mine on candies, one hopeful would announce, while another practiced looking serious, wise and rich. Everyone in the class made a poster. Some of us used parts of those fancy paper n

    42、apkins, while others used nothing but colored construction paper. Some of us used big designs, and some of us preferred to gather our art tidily down in one corner of our poster and let the space draw the viewers attention to it. Some of us would wander past the good students desks and then return t

    43、o our own projects with a growing sense of hopelessness. It was yet another grown-up trick of the sort they seemed especially fond of, making all of us believe we had a fair chance, and then alwaysalwaysrewarding the same old winners. I believe I drew a sailboat, but I cant say that with any certain

    44、ty. I made it. I admired it. I determined it to be the very best of all of the posters I had seen, and then I turned it in. Minutes passed.No one came along to give me the grand prize, and then someone distracted me, and I probably never would have thought about that poster again. I was still sittin

    45、g at my desk, thinking, What poster? when the teacher gave me an envelope with a ten-dollar bill in it and everyone in the class applauded for me. 1. What was the teachers requirement for the poster? A. It must appear in time.B. It must be done in class.C. It must be done on a construction sheet.D.

    46、It must include the words on the blackboard.2. The underlined phrase in paragraph 3 most probably means.A. formed an idea for B. made an outline forC. made some space for D. chose some colors for3. After the teachers words, all the students in the class.A. looked very serious B. thought they would b

    47、e richC. began to think about their designs D. began to play games4. After seeing the good students designs, some students.A. loved their own designs more B. thought they had a fair chanceC. put their own designs in a corner D. thought they would not win the prize5. We can infer from the passage that the author.A. enjoyed grown-up tricks very much B. loved poster competitions very muchC. felt surprised to win the competition D. became wise and rich after the competition【参考答案】1-5、 DACDC

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:广西来宾市2017高考英语一轮阅读理解专练(40) WORD版含答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-374029.html
    相关资源 更多
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练6 (阅读理解:科普类) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练6 (阅读理解:科普类) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练1 (阅读:生态环保类;完形:记叙文) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练1 (阅读:生态环保类;完形:记叙文) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(二) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(二) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(一) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(一) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练9 第1部分 必修2 UNIT 4 WILDLIFE PROTECTION WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练9 第1部分 必修2 UNIT 4 WILDLIFE PROTECTION WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练7 第1部分 必修2 UNIT 2 THE OLYMPIC GAMES WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练7 第1部分 必修2 UNIT 2 THE OLYMPIC GAMES WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练4 第1部分 必修1 UNIT 4 EARTHQUAKES WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练4 第1部分 必修1 UNIT 4 EARTHQUAKES WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练35 第1部分 选修7 UNIT 5 TRAVELLING ABROAD WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练35 第1部分 选修7 UNIT 5 TRAVELLING ABROAD WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练33 第1部分 选修7 UNIT 3 UNDER THE SEA WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练33 第1部分 选修7 UNIT 3 UNDER THE SEA WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练30 第1部分 选修6 UNIT 5 THE POWER OF NATURE WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练30 第1部分 选修6 UNIT 5 THE POWER OF NATURE WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练29 第1部分 选修6 UNIT 4 GLOBAL WARMING WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练29 第1部分 选修6 UNIT 4 GLOBAL WARMING WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练28 第1部分 选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练28 第1部分 选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练26 第1部分 选修6 UNIT 1 ART WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练26 第1部分 选修6 UNIT 1 ART WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练24 第1部分 必修5 UNIT 4 MAKING THE NEWS WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练24 第1部分 必修5 UNIT 4 MAKING THE NEWS WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练18 第1部分 必修4 UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练18 第1部分 必修4 UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练14 第1部分 必修3 UNIT 4 ASTRONOMY:THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练14 第1部分 必修3 UNIT 4 ASTRONOMY:THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练10 第1部分 必修2 UNIT 5 MUSIC WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练10 第1部分 必修2 UNIT 5 MUSIC WORD版含答案.doc
  • 云南省云龙县第二中学2013-2014学年高一下学期二调考试英语试题 扫描版含答案.doc云南省云龙县第二中学2013-2014学年高一下学期二调考试英语试题 扫描版含答案.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE3 LITERATURE WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE3 LITERATURE WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:选修6-MODULE2 FANTASY LITERATURE WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:选修6-MODULE2 FANTASY LITERATURE WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE4 CARNIVAL WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE4 CARNIVAL WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE3 ADVENTURE IN LITERATURE AND THE CINEMA WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE3 ADVENTURE IN LITERATURE AND THE CINEMA WORD版含解析.doc
  • 云南省云龙县2013-2014学年高二下学期期末考试英语试题 WORD版含答案.doc云南省云龙县2013-2014学年高二下学期期末考试英语试题 WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE6 UNEXPLAINED MYSTERIES OF THE NATURAL WORLD WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE6 UNEXPLAINED MYSTERIES OF THE NATURAL WORLD WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE5 A TRIP ALONG THE THREE GORGES WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE5 A TRIP ALONG THE THREE GORGES WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE3 BODY LANGUAGE AND NON VERBAL COMMUNICATION WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE3 BODY LANGUAGE AND NON VERBAL COMMUNICATION WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE2 TRAFFIC JAM WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE2 TRAFFIC JAM WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修3-MODULE5 GREAT PEOPLE AND GREAT INVENTIONS OF ANCIENT CHINA WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修3-MODULE5 GREAT PEOPLE AND GREAT INVENTIONS OF ANCIENT CHINA WORD版含解析.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1